ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

canım doktorlar ne derse desin mantar hamile kalmayı zorlaştırır bence
yerinde olsam kontrole gider ilacını yazdırır ve kullanırdım
ayrıca bence ultrasonla değil alttan muayene ol ki net görsün
bir de madem kontrole gidiceksin reglinin 3. günü git ki hormon tahlillerin de yapılsın
bi sıkıntı varsa (ki inşallah olmaz, benim sıkıntım hormonlardaydı) erkenden tedavisine başlarsın
bizim 7 ay bitiyor bu ay, bugün yarın regli günüm işte

canım belirtilere takılmıyorum ben artık bence sen de takılma
ama yine de yazayım
öncelikle benim adetten önce belirtim olmaz adetimin ilk günü şiddetli kasık ağrım olur
şimdi kasıkta sızlama var ve ara sıra giren sancılar (ama yaklaşık 2 aydır benzer belirtiler hep var)
2 gün önce falan adetimin ilk günü gibi sızladı resmen
göğüslerim adet öncesinde de şişer ve acır şimdi de öyle
bir de bugün başlayan kusma isteği
kusma isteği nasıl oluyor deme ben de çok bilmiyorum ama her an ağzıma bişey geldi gelecek gibi (ama psikolojik olduğuna eminim )

bende 13 aylık evliyim keşke hiiiiiç korunmasaydım..4 aydır korunmuyorum..

en kıdemli de benmişim he
allah daha fazla bekletmesin inşallah

AMİNN canım..

sanki hamileymişsin gibi gelio bana ferda bu ay...birde kusma hissi demişsin önceki mesajında...güzel haberin gelir yarın inşallah..

ben yarın akşam geç geliyorum işten..ama gelir gelmez bakacağım foruma..

test yapacakmısın yarın...yada ne zaman yapacaksın:26::26:

cnm benim normalde adet öncesi gögüsleirm şişer ve agrırdı eşimi yanıma yaklaştırmazdım işin garibi bu ay hiç agrımıyor sürekli kontrol ediyorum niye agrımıyor diye:)
onun haricinde belirtileirmiz aynı cnmm.. 1 hafta önce kusmuştummm:)ve 3 gün boyuncada midem bulandı ..bu iki gündür mide bulantım yok sadece agzımda tükürük birikiyo o biraz midemi bulandırıyor..kustuktan 2 gün sonra girp oldum sanırım midemi üşüttüm diye kustumoysaki nsl sevinmiştim kustum diye. bu son 1 hafta içinde 3 test yaptım hepside negatif... sadece testi yaptıktan 2-3 saat sonra silik çizgi çıktım ama çok çok silik dikatli bakınca görüyorsun..
şuanda sanki gece adet olcak gibiyim... her tuvalete gittigimde inanırmısın dua ediyorum adet olmayayım diye
bende 13 aylık evliyim keşke hiiiiiç korunmasaydım..4 aydır korunmuyorum..

sen yine erken başlamısın cnm ben 1 sene doldu öle başladım.. keşkeee erken başlasaydık hatta hiç korunmasaydıkk.. arkadaşım 3 aylık evli ve şuanda hamile 1 aylık

benim bat 4 kasım canım...ovulasyon dönemim gelmedi daha çokkkk var minikgelinim

hadi ya niyeyse ben senii bu sıralar regl olcan diye hatırlıyorum:)
amannn olsunda cnmmmm 4 kasıma çok yok gecer zaman :)sadece son 1 hafta geçmiyo reglye:)
umarım bu ay tuturursunuz cnmm..bende adet olupta bi sonraki çalışmalara başlamayı bekliyorum:)

evet keşkee ama insan başa gelmeince bilmiyoo işte..hemen hamile kalıcam die nasılda korkmuştum ahh ahh..

yok be canım nerdeee
o kusma hissi kesinlikle psikolojiktir
bu pskoloji nelere kadir aylardır iyice çözdüm
takılmıyorum canım boşver
yarın sabah yine ateşimi ölçerim
eğer düşmediyse (ki hiç ümidim yok) sabah yaparım heralde
ama daha büyük ihtimalle sabaha regli olmuş şekilde uyanırım

oo ona bakarsanız ben nerdeyse 2 seneden sonra başladım
canım bence artık test yapmayı bırak ve ayın 14ünü bekle
olur da olmazsan (inşallah) o zaman yaparsın testi
o testlerin negatifliği insanı bitiriyor gerçekten
ayrıca sen yine de belirtilere takılma çünkü inan o kadar farklı ki
hem daha önceki aylar daha fazla belirtim vardı hep havamı aldım
bu ay benim için en büyük belirti sakinliğim
inanılmaz sakin şekilde bekliyorum

bluegirl1 kader kısmet canım bu işler
inşallah olur tabi ki
ama olur da adet olursan 3. gün git tekrar baktır tahlillerini de yaptır (aç karnına git)
o zaman devam ediyor olursa mantar bence eşini dinleme kullan canım hapı ve fitili

soğan sumaka devam
umarım faydasını görürsün

kızlar işte çok düşününce bebek bebek diye kafayı yiyip strese girince progesteron salgımız azalıyormuş (yani yumurta kalitesini gösteren hormon)
dolayısıyla kalitesiz yumurta bebek yok
tecavüzlerde neden bebek daha çok oluyor
ya da ilk gece
düşünmüyorsun çünkü
işin formülü düşünmemek
uygulayabilene aşk olsun

son 1 hafta ayy çok heyecanlı inşallah gelmez kırmızılar..

sabredebilirsem cuma yapcam cnmmm 1 gün geciksin öle:) önümüzdeki ayda adetim gecene kdr yapmayı düşünmüyuorum. ve dedigin gibi takılmamak lasımm alsında bu foruma gelene kdr unutuyorum herşeyide buraya girince iyicene kendimi dinliyorum:)milletin belirtileirni okudukca acaba bende varmı diyroum deli gibi:)

aysunayy canım bir sonraki batlarımız aynıymış
benimki de 5i gibi sanırım

canım benim adet döngüm 29-33 diye gidiyo geçen ay 35 günde olarak beni şaşırttı...bu ay da 1-4 kasım arası değişecek tam tarih veremiyorum ama 29-33 arası 1-4 kasım oluyo......

inşallah kırmızıların gelmezzzzzzz..ama olurda gelirse beraber takipteyiz desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…