ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

Kızlar. Bugn dıkkat ettım göğüslerimn uc rengı kenarlara doğru genislemıs sankı ve hıc olmazdı damarlar gorunuyor sankı ucta....?Böyle. Olan varmı

Son düzenleme:
kızlar sanırım hamileyim yaa
üstteki gebelik alttaki ovulasyon testi

http://img805.imageshack.us/img805/9021/img0418j.jpg

canımmm hamile gibi görünüyorsun ama benden sana tavsiye kan tahlili yapmadan kimseye bişey söyleme sanra buyuk hayal kırıklıgına ugrayabılıyor ınsan bende battan 3 gun once test yaptım pembe yandı 2. bat gunu hastalandım doktor randevumda vardı yınede gıttım kanda negatıf (

katılıyorum bendee benım tahlıldede cıktıı ama hala acık kapı bırakıyorum
birden cok kaptırıverıyor ınsan kendını engel olamıyor
ama inşallah hamılesındır :)

kızlar doktor anekoik kist var dedi regl olsanda olmasanda cuma gel dedi... ne olacak cok merak edıyorum ılacmı verecek ne yapacak.. umarım hastalıkla beraber gitmiştir kist ilaç kullanırsam 1 2 ay ara vermem gerekecek calısmalara ama ben kendımı cok kaptırdım nasıl sabrederım bılmemmmm acaba bu sekılde gebe kalınabılınır mı ?? bılgısı yada yaşayan varmı bu durumu ????????????

ferhat hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)hadi hayırlı olsun cnm darısı bize inş:)kan testi yaptır hadi koşa koşa:)

ah ah ne kadar bu bölümde belirti aradım bir bilseniz.tam bir buçuk yıl.tedavi gördüm olmadı.bitkisel kürler denedim olmadı.ama hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim.eşimle sadece iki kez birlikte olmuştuk.arkadaşlar hiç kafanıza takmayın.inanın tek çaresi bu.şimdi bebeğim 10 aylık oldu.insan unutuyor o günleri...

canım merhaba yenıden
sen doktora gittinmı ultrasonda falan gordnmu ve kac haftalık oldu su an

canım ben bugün tam 5 haftalığım. yarından sonra 6.haftamdan gün almaya başlicam 5+2 5+3 .....
ilk randevümüz iseeeeee cumartesiiiii dua edin kızlar tedirginim biras

Ferda85 benimde bu bölümde en çok gözüme ilişen insanlardan birisin.
Ne kadardır istiyordun bilmiyorum.
Son günlerde bile o kadar umutsuzdunki, Rabbim bebeğini gönderdi ..
Gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah.
Bende 2.5 yıldır bekliyorum.
Umarım birgün......

FERDAT85
arkadaşım çok mutlu oldum negüzel sende hamişler kervanına katıldın rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasib eder inşallah kendine iyi bak artık daha iyi bak

İnşallah cnm dün gece rüyamda test yaptım 2 çizgi çıktı sonrasında da koyu renk kanamam olduğunu gördüm rüyamda çok mutlu oldum eşime söylemek için sabırsızlanıyodum rüyada galiba çok düşünüyorum ondan böyle bir rüya gördüm 2 günüm kaldı test alıp yapmamak için zor tutuyorum kendimi dün süpürüm sileyim dedim ev sonrasında sağ kasığımda ara ara batmalar oldu çok korktum bu beklemek beni deli ediyo Hamile olan arkadaşımız varmış topikte Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

merhaba arkadaşlar..benimde bat 14 yada 15 tam emin değilim.bekliyorum.sabırla.gerçi ben belirtilere kafa yormayı bırakalı çok oldu.ama insan son bikaç gün kalınca dahada zorlaşıyor işler.umutlu değilim aslında.çok umutlu olduklarımda oldu.hissettim dedim ama yanlış alarmmış hep.kk den uzak duraayım dedim bis üre sonra kendimi yine burda buldum.umarım bu topic bana uğurlu gelir.şu ana kadar yaşanan tüm belirtilerim hepsi adet belirtilerimle aynı.sinirlilik ve gerginlik aşırı derece.baklım hayırlısı...

Bende o günlerde bekliyorum canım adet belirtilerimden tek fark sağ kasığım batıyo bide sinir yok bende ama herşeye ağlıyorum dün gece hiçbişey yokken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım sinirlerim bozuldu sanırım ama bugün test alıcam beklemeyemiyorum silik milik bişey çıkar varsa herhalde

Canım gaz bendede var ama ateşim sabahları 36.5 cvarı akşamlarıda 36.9 a kadar çıkıyo 37.1 iyi bir oran diye biliyorum.İnşallah hayırlı haberlerini alırız cnm inş. hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…