ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

Cnm resmen hamilesin seeeennn :)))tebrıklerr cnm. Benım bat ta dundu bugnde ses yok ama dırenıcem yapmıycm test:))batlarmz aynı senınlee darısı basıma

ferhat hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)hadi hayırlı olsun cnm darısı bize inş:)kan testi yaptır hadi koşa koşa:)

çok heyecanlandım ferda bencede hamilesin ve umarım öylesin çok sevindim allahım hayırlı zamanı bekliyormuş a da bu aymış demekki . allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın

Sizin yazılarınızıda devamlı takip ettim. Bebek isteğiniz, sevginiz takdire şayan, hayırlısıyla geldi işte bebişiniz. Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah..Benim gibi endişeler yaşamayın...

FERDAT85
arkadaşım çok mutlu oldum negüzel sende hamişler kervanına katıldın rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasib eder inşallah kendine iyi bak artık daha iyi bak

ne güzel çift çizgiyi görmüşsün.darısı biz isteyenlerin başına işallah..

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum
kan tahlili yaptırdım fakat başka biçok şeye bakılacağı için yarın öğleden sonra alıcam
acelem de yok zaten o kadar beklemişim şimdi bu beklemek hiçbişey
bende sizin gibi emin değilim tabi ki kanda görmeden
dediğiniz gibi kimseye söylemedim, okuldakiler hariç, çünkü kana gitmek için okuldan izin almam ve birilerinin beni idare etmesi lazımdı
daha eşim de bilmiyor
zaten şu an şehir dışında söylemeyi düşünmüyorum gelince söylerim kesinleşince
biraz daha kesin olsun diye gelirken 2 farklı marka test daha aldım
biri sabahkinden daha koyu diğeri ise sabahkinden çok çok açık çıktı
kader kısmet
evet ümitsizdim çünkü 7. ayımız bu her ay hüsranla sonuçlandı
beklenmeyen birsürü rahatsızlığım çıktı meydana
yine olmaz diyordum açıkçası

zaten yine test yapmayacaktım ama ateş ölçüyorum ben
34,4 olan ateşim bu sabah 34,7ye yükselince şüphelendim sabah yaptım işte
ilk idrardı ama yaklaşık3 saat önce tuvalete gitmiştim gece
çünkü adet olmuşum gibi keskin sancı girdi kasıklarıma
ona bakmak için gittim ve gelmediğini görünce çok şaşırdım

şimdi dileğim rabbim tüm isteyenlere hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin

yaa gaz problemi bende de var ama genelde adet zamnı hep olduğu için ayırt edemiyorum.zaten betere adet süreçlerim benim yürürken bile göğüslerim acıyoo hemde nasıl ..damarları görseniz göğsümdeki tek tek sayarım hepsini.ama gelin görün ki tam oldu bu kez diyorum..pat kırmızı kartı yiyorumm...

Sağol cnm aslında bu ay çok ümitli değildim çünkü ilk denememiz daha ve bende polikistik over var bunun için ilaç kullanıyorum yumurtayı güçlendirici olursa etkisi ondandır. Bu kadar ümitlenmemin sebebi çok fazla belirtisi var gibi psikolojik değilse eğer bugünde çok miğdem bulanıyo. Sende bi belirti varmı canım

Çok fazla istediğimiz için galiba vücudumuz bizimle oyun oynuyo(

benimde adet olmadan önce gögüslerim yerinden cıkcak gibi olur onu baz almıyorum bile heray oluyor gazla ateş beni biraz umutlandırdı ay ne bilim belkide kendimizi dinler olduk bebiş düşündüğümden beri farkediyorum belkide oluyodu bunlar diyorumm

kızlar sürekli belirti hakkında konuştuğunuz için söylemek istiyorum
inanın bana bende hiçbişey yoktu (bugün idrar testi pozitif çıktı 3 tane, kanı yarın alcam)
sadece kasık sızım vardı sanki regliymişim gibi
göğüslerim adet öncesinde olduğu gibi şişti
başka hiçbişey yoktu
takılmayın onlara herkeste olmuyor

benim 4 .ayım deneme olarak ilk ay bende bütün belirtileri yaşadım ama kırmızı kartıda yedim hatta bende kahvemsi kanama oldu ilk ay dediler yerleşme kanaması falan daha heyecan yaptım ama malesef beynimizin oynadığı bir oyundu şimdi belirtim gaz ve ateş hatta umudum oldu benimde mide bulantım adet olmadan 1 hafta önce başlar bu ay ilk kez o yok tam tersi bilmiyorum cnm hayırlısı herkes için

kesinlikle benim 9, ayım kızlar ve artık bıraktım kendimi dinlemiyorum.kesin eminim hamileyim dediğim zamnlar oldu.şok gibi tokat gibi geldi kırmızılar.ağladım ettim.ama artık takmıorum.ve hatta 2 günüm var yinede bu ay sanki çok umutsuzum..içimde bi boşluk hissi var.üzgünüm.huzursuzum kızlar yaaa.anlamadım ama diğer aylar içim kıpır kıpır olurdu.bu ay tek fark çok mutsuzum...

bence hamilesin canım. Bende klomen kullandım bu 2. Ayım ama eşim şehir dışın çıktı ve sadece 1 kere birlikte olduk. Adetime 3 gün var sadece kasıklarımda özelliklede sol kasığımda ağrı var. Göğüslerim birazcık arıyor adet olcakmışım gibi. Zaten umutluda değilim

umutsuz olduğun ay güzel haberler geliyor okuduğum topiklerde belkide en iyisi dinlememek aslında batımız aynı hayırlısı inşalahhh

ayy işllh kızlar yaaa.mutluluğum sevinçe döner.hepimize rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin işllh.şu haftayı kırmız kartsız atlatsam umutlancam ama...hadi bekleyelim bakalım...

selam cnm öncelikle tebrik ederim ..senin batın kaç yaa benim batım 14 15 ekim ..dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı malesef çok üzüldüm ..aile hekimime gittim .. o daha çok erken kan içinde erken dedi ..az da olsa üzgünlüğüm gitti ama yinede umudumu yitirdim ..bende tek kasıklarıma arada batmalar oluyor birde uyku istitorum .onun dışında ne gögüs neden başka bişii galiba kırmızılar beni bekliyor

dün o kadar umutsuz konuşuyordun ki benim içimden geçmişti keşke ferda bu ay hamile olsa diye çift çizgileri görünce inan çok sevindim.umarım kan da pozitif çıkar.herhangi bir belirti yaşamadığını söylemen de umut oldu bana çünkü ben de şu an sadece adet belirtilerini yaşıyorum başka bir belirti yok diye üzülüyordum umarım ben de görürüm o çift çizgiyi...

senin adına çok sevndim bizde 7. aydayız
adetime 8 gün kaldı ama tek bir belirti bile yok ama olsun içimde acayip bi ferahlık var nedense olmasada üzülmicekmiş gibiyim ....

Ferdatcim dogrumu okudum cok cok tbr ederim cnm daha cok küçük olduğu için hcg hormonu az salgilanmistir yrn sonucunu alınca rahatlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…