- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.881
Cnm resmen hamilesin seeeennn :)))tebrıklerr cnm. Benım bat ta dundu bugnde ses yok ama dırenıcem yapmıycm test:))batlarmz aynı senınlee darısı basıma
canımmm hamile gibi görünüyorsun ama benden sana tavsiye kan tahlili yapmadan kimseye bişey söyleme sanra buyuk hayal kırıklıgına ugrayabılıyor ınsan bende battan 3 gun once test yaptım pembe yandı 2. bat gunu hastalandım doktor randevumda vardı yınede gıttım kanda negatıf(
ferhat hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)hadi hayırlı olsun cnm darısı bize inş:)kan testi yaptır hadi koşa koşa:)
çok heyecanlandım ferda bencede hamilesin ve umarım öylesin çok sevindim allahım hayırlı zamanı bekliyormuş a da bu aymış demekki . allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın
Sizin yazılarınızıda devamlı takip ettim. Bebek isteğiniz, sevginiz takdire şayan, hayırlısıyla geldi işte bebişiniz. Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah..Benim gibi endişeler yaşamayın...
Ferda85 benimde bu bölümde en çok gözüme ilişen insanlardan birisin.
Ne kadardır istiyordun bilmiyorum.
Son günlerde bile o kadar umutsuzdunki, Rabbim bebeğini gönderdi ..
Gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah.
Bende 2.5 yıldır bekliyorum.
Umarım birgün......
FERDAT85
arkadaşım çok mutlu oldum negüzel sende hamişler kervanına katıldın rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasib eder inşallah kendine iyi bak artık daha iyi bak
ne güzel çift çizgiyi görmüşsün.darısı biz isteyenlerin başına işallah..
Amiin ben bugün alıcam test yarın sabah yapıcam dua edin benim için inş. çift çizgiyi görürüm
yaa gaz problemi bende de var ama genelde adet zamnı hep olduğu için ayırt edemiyorum.zaten betere adet süreçlerim benim yürürken bile göğüslerim acıyoo hemde nasıl ..damarları görseniz göğsümdeki tek tek sayarım hepsini.ama gelin görün ki tam oldu bu kez diyorum..pat kırmızı kartı yiyorumm...
yaa gaz problemi bende de var ama genelde adet zamnı hep olduğu için ayırt edemiyorum.zaten betere adet süreçlerim benim yürürken bile göğüslerim acıyoo hemde nasıl ..damarları görseniz göğsümdeki tek tek sayarım hepsini.ama gelin görün ki tam oldu bu kez diyorum..pat kırmızı kartı yiyorumm...
Sağol cnm aslında bu ay çok ümitli değildim çünkü ilk denememiz daha ve bende polikistik over var bunun için ilaç kullanıyorum yumurtayı güçlendirici olursa etkisi ondandır. Bu kadar ümitlenmemin sebebi çok fazla belirtisi var gibi psikolojik değilse eğer bugünde çok miğdem bulanıyo. Sende bi belirti varmı canım
kızlar sürekli belirti hakkında konuştuğunuz için söylemek istiyorum
inanın bana bende hiçbişey yoktu (bugün idrar testi pozitif çıktı 3 tane, kanı yarın alcam)
sadece kasık sızım vardı sanki regliymişim gibi
göğüslerim adet öncesinde olduğu gibi şişti
başka hiçbişey yoktu
takılmayın onlara herkeste olmuyor
kesinlikle benim 9, ayım kızlar ve artık bıraktım kendimi dinlemiyorum.kesin eminim hamileyim dediğim zamnlar oldu.şok gibi tokat gibi geldi kırmızılar.ağladım ettim.ama artık takmıorum.ve hatta 2 günüm var yinede bu ay sanki çok umutsuzum..içimde bi boşluk hissi var.üzgünüm.huzursuzum kızlar yaaa.anlamadım ama diğer aylar içim kıpır kıpır olurdu.bu ay tek fark çok mutsuzum...
2 günüm kaldı umutlanmamam lazım üzülmemek için[/QUOTE
bende de 2 gün var işllh pozitifi görürüz canım
inanın bana bende hiçbişey yoktu (bugün idrar testi pozitif çıktı 3 tane, kanı yarın alcam)
başka hiçbişey yoktu
başka hiçbişey yoktu
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum
kan tahlili yaptırdım fakat başka biçok şeye bakılacağı için yarın öğleden sonra alıcam
acelem de yok zaten o kadar beklemişim şimdi bu beklemek hiçbişey
bende sizin gibi emin değilim tabi ki kanda görmeden
dediğiniz gibi kimseye söylemedim, okuldakiler hariç, çünkü kana gitmek için okuldan izin almam ve birilerinin beni idare etmesi lazımdı
daha eşim de bilmiyor
zaten şu an şehir dışında söylemeyi düşünmüyorum gelince söylerim kesinleşince
biraz daha kesin olsun diye gelirken 2 farklı marka test daha aldım
biri sabahkinden daha koyu diğeri ise sabahkinden çok çok açık çıktı
kader kısmet
evet ümitsizdim çünkü 7. ayımız bu her ay hüsranla sonuçlandı
beklenmeyen birsürü rahatsızlığım çıktı meydana
yine olmaz diyordum açıkçası
zaten yine test yapmayacaktım ama ateş ölçüyorum ben
34,4 olan ateşim bu sabah 34,7ye yükselince şüphelendim sabah yaptım işte
ilk idrardı ama yaklaşık3 saat önce tuvalete gitmiştim gece
çünkü adet olmuşum gibi keskin sancı girdi kasıklarıma
ona bakmak için gittim ve gelmediğini görünce çok şaşırdım
şimdi dileğim rabbim tüm isteyenlere hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?