- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
bu kadar çok davetli var, yine iyi vakit bulup burada yazabildiniz.
ben böyle durumlarda annelere çok üzülüyorum, perişan oluyorlar.
Geçmiş olsun.
Hadi bu ilk Ramazan diyelim böyle karşılıklı kalabalık gidip gelmişsiniz.
Seneye sizi çağırırlarsa çekirdek aile gidin. Soracak olurlarsa niye az kişi geldiniz diye, kalabalığa gerek yok dedik dersiniz.
Onları çağıracak olursanız da abinizle konuşur eşi ve annesi babasını davet edersiniz net şekilde. Ablası dıdısı gelmeyecek mi derse de hayır dersiniz :) gelin hazretleri trip yapıp gelmez şimdi bir de, ya da surat asar. O da kendi kararı. Görmezden gelirsiniz.
Bence bu kadar çok insana ayni anda yemek vermek insanın canını çıkarır.Keşke biraz kısıtlı tutsaydınız.Bu kadar insan bir masaya da sığmaz.Çocuklara ayrı masa olabilir.Ama yinede zor.Offf.Kolay gelsin valla.İşiniz zor bu akşam.
Gelinin sülalesi ve sülalesinin sülalesinin be işi var yahu.
Gelini ve anası babadı birde abla aynı evdeymiş onlar kafiydi.
25 kişiye yetecek sandalye var mı evde ben ona takıldım nerde oturcak bu insanlar.
Abin işten izin alsın gelsin yardım etsin yemeğe öyle hariçten emir vermek olmaz
Arkadaşlar misafir gelsin ama işkenceye değil, burun kıvırarak değil, mutlu etmeye gelsin. Yada hiç gelmesinNe cok konu acar oldum bitmiyor su kafamdaki sorunlar ..
Oncelikle merhaba kizlar,
Bugun aksama abimin esi yani yengem tarafini iftara cagirdik, evimiz 3+1
Gelecek listesi
+Abim ve esi
+Yengemin ablasi enistesi 3 cocuklari kayinvalide ve kayinpederi
+Yengemin ikinci ablasi 2 cocugu kayinvalide kayinpeder ve kayinvalide annesi
+ anne ve babasi
+abisi karisi ve 1 cocuk
Ve 3 kiside biz variz
+bizim babanne
+yengemin annenanne
Ben bunlari evimin neresine sigdircam tavuk yemiyolar patlican yemiyolar cok seciciler dugunden cikali 1 ay oldu girtlagimiza kadar borc var onca insana et alamka bile bizi inanin zora coktubunun lafi bile olmaz su mubarek gunde ama cok sıkintidayim servisi napcam halletcem bilmiyorum
Bi ablasi kaynanasiyla oturuyo ev ayrilmaz diye cagirdik ama digerine ne gerek var aksam soruyo anne ablamin kaynansini cagirmiycakmisin diye ??
Niye bu saydirma cabalari biz ablasina gittik evleri iki katli orda bile zor sigildi .
Abim ariyor su an yenmiycek yemek yapamyin guzel yapin diyo
Yapilcak listesi
+Tarhana corbasi
+etli nohut
+Bamya
+ana yemek orman kebabi +pilav
+manti
+Iki cesit borek
+halep kuru dolma
+yogurtlu salata
+normal salata
+kadayif tatlisi +sutlu bi tatli
Gecen yemege davet eettik patlican kebabi yapmistim yok niye onu yaptin yemeten 1 kisi varmis o yemiyo felan dedi .
Gereksiz bu ilk ve son anne baba kardes neysede hir daha asla bu hataya dusuo ne annemi bu kadar yoracagim nede cagircam yazik degilmi canina ayakta durmaktan ayaklari sisyo
Kac gundur telasli babam zor durumda zaten ondan bisey istemeye cekinuyoruz
Evimize bereket olur gelsin buyursunlar ama biz cok ayrintili dusundk gibide geliyor sizcede oyle degilmi
Yengemin.ailesin farkli.bi bakis acisi var butun dunurlerini virbiriyle samimi turp boyle gezmek.istyor biz hoslanmiyoruz surekli bir saydirma cabasi cagirmak zorundamiyim didisinin didisini neymis kaynanasink.cagirmiycakmiymisiz ayyy annem 30 yillik evli o diyemez kayinvalidesine kardesimin kaynanasini cagirmiycanmi diye
Ve calisiyo yengem bu kadar misafir icin belki aksam bi salata yapar
Asil sormak istedgim biz gitmiycektik ayip olur diye gittik cagirdik.
Bir dahakine ne dememiz gerekiyor nasil bi yil izlesekte ne cagirsak ne gitsej abim arada kalsin istemiyoruz yengem kinusunda cagirdilar gitmediler diye , bunun.onunu nasil kescem ne skilde
Edit: evlenen ben.degil abim evleneli. 1 ay oldu gelenlerde annemgile.yani bize gekuyorkar herseyle ben ilgendgim icin siz ben evliyim sandiniz sanirim :)
keske posta posta alsaydınız birgun bir aileyi bir gun bir aileyi hem yorulmazdınız hem o kadar kalabalık olmazdı
Arkadaşlar misafir gelsin ama işkenceye değil, burun kıvırarak değil, mutlu etmeye gelsin. Yada hiç gelmesin
İftara az bir zaman kaldı, iftardan sonra ruh sağlığın elverirse mutlaka buraya yaz canım.
Merakla beklemekteyim.
Ayy benim çevremde de var övünmelere doymayan insanlar, o kadar iticiler ki.Cok yogundu cok zor gecti hatta biz.sonra yedik 5 6.kisi servislerde abla yardim etti yengemde cok yardmci oldu hayatta kalkamzdim altindan.ama bir.daha boyle misafirmi tobeeeee...
Iki.arada bi.derede birde ovunmeleri yengemi ovmeleriiiiiii hic bitmedi tatliydi.meyveydi bittim coook zor.bi.gun.gecirdim anlayacaginiz
imtihan onlar işte :)Bencede ama bazen boyle olmayabiliyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?