Oy ben nerelere gidem :(

anladım. yine de size yemeğe geliyorlarsa maddi durmunuzla ilgili az da olsa bilgileri vardır. kolay değil herkes için anlayış diyorum başka da bişey demioyrum.

Canim ebkenen ben degil abim guncelledim konuyu 1 ay oldu annemlere bize gekcekler

ALLAH BEREKET VERSİN DAHA NE OLACAK. HEM BUGÜN KADİR GECESİ KİMİN DUASINI ALCAN BELLİ OLMAZ. ALLAH BEREKETİNİ VERİR. BENDE 26 KİŞİ AĞIRLAMIŞTIM. ANNEM SAOLSUN AMA ÇOK YARDIMCI OLMUŞTU. HİÇ MERAK ETME DOYMAYANIN ÖNÜNE PEYNİR ÇIKARIRSIN. SEN GÜZELCE İKRAMINI HÜRMETİNİ YAP. GELEN KISMETİNİ YER. ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

Abinize uzun bir alinacaklar listesi verin.Gelin hanımada 2 gun once gel temizlik yap .yemekleride bi gun onceden yap deyin ......
Birdaha sizi cagirdiklarinda da onu bunu yemeyiz deyip 40 kişi gidin ..
Sorun cözulur .
Sonra da neden bidaha cağirilmadık ne ayıp deyip gelini paralayabilirsiniz .

+1
5 kişi çağırdıydım ben geçende, pastırmalı börekti vsydi derken 150 tl hiç etmişim.
Et zaten asiri pahali. Bi de ben ramazanda mukellef sofra olayina ayar oluyorum. Kardesim bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Yok tavuk yemezmis patlican sevmezmis. 647373 cesit yemek bekliyorlar. Tuttugunuz oruc ne yaptiginiz ne dedirtiyor insana. Dunyada hergun binlerce kisi acliktan oluyor adamlar oruc tutup yemek begenmiyor filan

Doymayana peynir olayi cok ilginc

Yaz gunu iftarda en cok su iciliyor, hazirlanan bir suru yemek kaliyor yazik oluyor. Yapana saygim sonsuz ama ben cok fazla cesit yapilmasini da dogru bulmuyorum. Ramazan ve orucun ruhuna ters geliyor bana. Benim icin ideal misafir menusu: 1 corba, 1 yemek, 1 pilav, ortaya salata ve borek, cayin yanina da bir tatli. Ben ev sahibi olarak yemegimi yaparim, misafirin hangi yemegi sectigi de beni hic ilgilendirmez. Mecbur muyum kim hangi yemegi secer bilmeye? Hele 30 kisi. Biri bir sey sevse digeri sevmez. Abinizin soyledigi de ayip geldi bana. Ne demek "guzel yemek yapin yenmeyecek sey yapmayin"? Ben en yakinima boyle bir sey diyemem utanirim. Bence yapabildiginizi yapin. Kendinizi fazla uzmeyin. Bu kadar insana evinizi acmaniz bile cok kibar bir davranis.

Bu kadar kalabaliga can mi dayanir ya.Kucuk bir iftar cadiri olmus sizinki.Ramazan ramazan bir de yemek begenmiyorlar.Lokantaya geliyorlar sanki.Ne gerek vardi bu kadar misafire.Ablalarini falan almaniza gerek yokmus.Aldiysaniz da keske lahmacun ya da icli kofte gibi yemek yapsaymissiniz.Allah yardim etsin valla

Cok haklisiniz. Konu sahibi bence de yapilmasi gereken budur.

cok sacma ablasinin abisinin kaynanaalarina ne gerek var hatta ablalarina abilerine ne gerek var bi tek yengeninizin anne babasi gelse yeterdi bi daha davet edecek olursaniz annenle babani cagiriyoz diyin sizede yazik. ama onlarinda dusunceli olmasi lazim resmen 4 ev geliyo bi de abinizgil siz baya kalabalik oluncak onlarin da dusunceli davranip cocuklari kaynanalatimiza birakip geliriz demeleri lazimmis

Annesi.annemi aramiyo konusrken.bize geksinler su gun diyo bekliyoruz gercekten.aramadi annem yengeme konusurken annesiyle bize gelsinler diyince telefonu.tutsturmus eline ve sen.soyle anne demis millet nasl saydiriyor kendini biz beceremyoruz

Yengeniz tamam da ablaları ve onların bile kayınvalideleri falan niye geliyorlar? Düğün değil cenaze değil. O kadar kalabalık ben kabul etmezdim şahsen

Allah iyiligini versin su halimde.guldurdjn
Onu yapcak bizmiyiz :) insallah canim ya

Annesi.annemi aramiyo konusrken.bize geksinler su gun diyo bekliyoruz gercekten.aramadi annem yengeme konusurken annesiyle bize gelsinler diyince telefonu.tutsturmus eline ve sen.soyle anne demis millet nasl saydiriyor kendini biz beceremyoruz
Gelininiz gelin değil padişah kızı mübarek
Kendi ailesi içinde pek varolamamış onun acısınıda sizden çıkarıyor sanırım.
Ailesinede "bakın beni ne kadar seviyorlar 7sülalemi yemeğe çağırıyorlar"diye hava atıyordur Allah bilir

Mercimek çorbası
Pide
Salata
İçecek
Fix kalabalık menüsü..
Hiç başka şeye uğraşmayın valla en güzeli.

Durum yeterince saçma zaten, bir de yemek seçenlerle ve servis sıkıntısı ile uğraşmamış olursunuz.

Gelince de gelin hanım bir zahmet salatasını hizmetini yapsın, yaptırın. Sinir oldum. Abinize de öyle... Yencek yemek yapın ne demek, terbiyesizlik, anasının evindeyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…