- 23 Ağustos 2012
- 51.584
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.123
- 898
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Ben olsam bu kadar menü hazırlamam bile. Yiyen yer yemeyen yemez. 30 kişiyi aynı anda memnun etmek imkansız
anladım. yine de size yemeğe geliyorlarsa maddi durmunuzla ilgili az da olsa bilgileri vardır. kolay değil herkes için anlayış diyorum başka da bişey demioyrum.Canim yanlis anlamissin abimle yengem evlebdi 1 ay oldy birca annem babamin ve benim babam asgari ucret aliyor bocumuz cok diye ondan dedim evlu felan degil.ne isim var evli bide.onlarimi alcam evime gerci ozamnda onu yaomaya calsirlar ki eminimm yaparlar
Canim ebkenen ben degil abim guncelledim konuyu 1 ay oldu annemlere bize gekceklerAyyy vallaha ben korktm siz yeni evlisnz sizi çağırmaşarı normal. İki kişilk iftar kimseyi yormaz ama siz neden çağırıyorsnz. Valla bi arkadaş doğulumsnz demiş ama doğudada kimse böyle yapmıyor yani kimsede bu cesaret yok. Ben yengemi abimi tek çağırırdm banane be yengemin anası babası bacısı onlarn kvdeleri ay valla şokdaym. Birdaha çağırsalar bile ya gitmeyin işimz var kb diyin yada siz çağırmayın valla.
Abinize uzun bir alinacaklar listesi verin.Gelin hanımada 2 gun once gel temizlik yap .yemekleride bi gun onceden yap deyin ......Ne cok konu acar oldum bitmiyor su kafamdaki sorunlar ..
Oncelikle merhaba kizlar,
Bugun aksama abimin esi yani yengem tarafini iftara cagirdik, evimiz 3+1
Gelecek listesi
+Abim ve esi
+Yengemin ablasi enistesi 3 cocuklari kayinvalide ve kayinpederi
+Yengemin ikinci ablasi 2 cocugu kayinvalide kayinpeder ve kayinvalide annesi
+ anne ve babasi
+abisi karisi ve 1 cocuk
Ve 3 kiside biz variz
+bizim babanne
+yengemin annenanne
Ben bunlari evimin neresine sigdircam tavuk yemiyolar patlican yemiyolar cok seciciler dugunden cikali 1 ay oldu girtlagimiza kadar borc var onca insana et alamka bile bizi inanin zora coktubunun lafi bile olmaz su mubarek gunde ama cok sıkintidayim servisi napcam halletcem bilmiyorum
Bi ablasi kaynanasiyla oturuyo ev ayrilmaz diye cagirdik ama digerine ne gerek var aksam soruyo anne ablamin kaynansini cagirmiycakmisin diye ??
Niye bu saydirma cabalari biz ablasina gittik evleri iki katli orda bile zor sigildi .
Abim ariyor su an yenmiycek yemek yapamyin guzel yapin diyo
Yapilcak listesi
+Tarhana corbasi
+etli nohut
+Bamya
+ana yemek orman kebabi +pilav
+manti
+Iki cesit borek
+halep kuru dolma
+yogurtlu salata
+normal salata
+kadayif tatlisi +sutlu bi tatli
Gecen yemege davet eettik patlican kebabi yapmistim yok niye onu yaptin yemeten 1 kisi varmis o yemiyo felan dedi .
Gereksiz bu ilk ve son anne baba kardes neysede hir daha asla bu hataya dusuo ne annemi bu kadar yoracagim nede cagircam yazik degilmi canina ayakta durmaktan ayaklari sisyo
Kac gundur telasli babam zor durumda zaten ondan bisey istemeye cekinuyoruz
Evimize bereket olur gelsin buyursunlar ama biz cok ayrintili dusundk gibide geliyor sizcede oyle degilmi
Yengemin.ailesin farkli.bi bakis acisi var butun dunurlerini virbiriyle samimi turp boyle gezmek.istyor biz hoslanmiyoruz surekli bir saydirma cabasi cagirmak zorundamiyim didisinin didisini neymis kaynanasink.cagirmiycakmiymisiz ayyy annem 30 yillik evli o diyemez kayinvalidesine kardesimin kaynanasini cagirmiycanmi diye
Ve calisiyo yengem bu kadar misafir icin belki aksam bi salata yapar
Asil sormak istedgim biz gitmiycektik ayip olur diye gittik cagirdik.
Bir dahakine ne dememiz gerekiyor nasil bi yil izlesekte ne cagirsak ne gitsej abim arada kalsin istemiyoruz yengem kinusunda cagirdilar gitmediler diye , bunun.onunu nasil kescem ne skilde
Edit: evlenen ben.degil abim evleneli. 1 ay oldu gelenlerde annemgile.yani bize gekuyorkar herseyle ben ilgendgim icin siz ben evliyim sandiniz sanirim :)
Et zaten asiri pahali. Bi de ben ramazanda mukellef sofra olayina ayar oluyorum. Kardesim bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Yok tavuk yemezmis patlican sevmezmis. 647373 cesit yemek bekliyorlar. Tuttugunuz oruc ne yaptiginiz ne dedirtiyor insana. Dunyada hergun binlerce kisi acliktan oluyor adamlar oruc tutup yemek begenmiyor filan+1
5 kişi çağırdıydım ben geçende, pastırmalı börekti vsydi derken 150 tl hiç etmişim.
Doymayana peynir olayi cok ilgincALLAH BEREKET VERSİN DAHA NE OLACAK. HEM BUGÜN KADİR GECESİ KİMİN DUASINI ALCAN BELLİ OLMAZ. ALLAH BEREKETİNİ VERİR. BENDE 26 KİŞİ AĞIRLAMIŞTIM. ANNEM SAOLSUN AMA ÇOK YARDIMCI OLMUŞTU. HİÇ MERAK ETME DOYMAYANIN ÖNÜNE PEYNİR ÇIKARIRSIN. SEN GÜZELCE İKRAMINI HÜRMETİNİ YAP. GELEN KISMETİNİ YER. ALLAH KOLAYLIK VERSİN.
Abinize uzun bir alinacaklar listesi verin.Gelin hanımada 2 gun once gel temizlik yap .yemekleride bi gun onceden yap deyin ......
Birdaha sizi cagirdiklarinda da onu bunu yemeyiz deyip 40 kişi gidin ..
Sorun cözulur .
Sonra da neden bidaha cağirilmadık ne ayıp deyip gelini paralayabilirsiniz .
cok sacma ablasinin abisinin kaynanaalarina ne gerek var hatta ablalarina abilerine ne gerek var bi tek yengeninizin anne babasi gelse yeterdi bi daha davet edecek olursaniz annenle babani cagiriyoz diyin sizede yazik. ama onlarinda dusunceli olmasi lazim resmen 4 ev geliyo bi de abinizgil siz baya kalabalik oluncak onlarin da dusunceli davranip cocuklari kaynanalatimiza birakip geliriz demeleri lazimmis
Abinize uzun bir alinacaklar listesi verin.Gelin hanımada 2 gun once gel temizlik yap .yemekleride bi gun onceden yap deyin ......
Birdaha sizi cagirdiklarinda da onu bunu yemeyiz deyip 40 kişi gidin ..
Sorun cözulur .
Sonra da neden bidaha cağirilmadık ne ayıp deyip gelini paralayabilirsiniz .
Gelininiz gelin değil padişah kızı mübarekAnnesi.annemi aramiyo konusrken.bize geksinler su gun diyo bekliyoruz gercekten.aramadi annem yengeme konusurken annesiyle bize gelsinler diyince telefonu.tutsturmus elineve sen.soyle anne demis millet nasl saydiriyor kendini biz beceremyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?