- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi KumkatNedir
Neyse ınsallah bu dıdının dıdısıları sızıde ıftara cagırmıstır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha enigini encegini niye cagirdiniz yahu
Asevi misiniz imalathane mi?
Gayet guzel bir menu,nimete bahane bulunmaz
Mubarek gun,ne bulursa onu yer insan
Bir daha asla girismeyin bu ise derim
Fakir fukarayi cagirir yemek dagitirim daha iyi hic degilse sevabi var
Bu kadar kişiyle ev de değil de, sokak iftarı ile anca başa çıkarsınız. Aile de herkes bir gelinin lafı ile mi oturup, kalkıyor, yok mu siz de lafı, sözü geçen birileri. Her şeyin bir usulü, yolu, yordamı vardır. Gelininizin ve ailesinin canı şirin, sizin canınız sokakta mı bulundu. Hadi bu sene böyle oldu ama bu her defasın da böyle gitmez. Biraz araya set çekmeniz lazım.
Cay la tatli
Ardindan.meyve aynen dedgin gibi o degil tabak canak.bile.yetmez![]()
Hayır deme bunu kullanır başın ağrır daha çok.Laf carptiri gibi desemmi bir daha boyke kalabalik bir davet asla.vermiycem cok yipraniyorum.yoruluyorum diye, yengemin yaninda
Gelenler yardim etmezler mi ikramda.
Hayır deme bunu kullanır başın ağrır daha çok.
Madem geliyorlar herşeyden memnunmuş gibi davran, arkanızdan laf yapmasınlar onca hazırlığa rağmen.
Bir daha böyle birşeye izin vermezsiniz zaten dersinizi almış oldunuz ailecek.
Yengeni bile çağırmazsın iftara hissediyorum![]()
Ah kiyamam ya yazik gunah kadina ramazan gunu eziyet resmenSinirim bozuldu yemin ederim, anneme dedim okdar iptal edelim diye kadin 1 haftadir kafyi yiycek.ne yapcam.diye
İyide evlenince yemek yapamayacaklarsa neden evlendiler?Hergun bizdeler calisiyorlar diye
Cesaretinize hayranım :)
Herkes kabul edemez o kadar misafiri..
Laf carptiri gibi desemmi bir daha boyke kalabalik bir davet asla.vermiycem cok yipraniyorum.yoruluyorum diye, yengemin yaninda
Ne cok konu acar oldum bitmiyor su kafamdaki sorunlar ..
Oncelikle merhaba kizlar,
Bugun aksama abimin esi yani yengem tarafini iftara cagirdik, evimiz 3+1
Gelecek listesi
+Abim ve esi
+Yengemin ablasi enistesi 3 cocuklari kayinvalide ve kayinpederi
+Yengemin ikinci ablasi 2 cocugu kayinvalide kayinpeder ve kayinvalide annesi
+ anne ve babasi
+abisi karisi ve 1 cocuk
Ve 3 kiside biz variz
+bizim babanne
+yengemin annenanne
Ben bunlari evimin neresine sigdircam tavuk yemiyolar patlican yemiyolar cok seciciler dugunden cikali 1 ay oldu girtlagimiza kadar borc var onca insana et alamka bile bizi inanin zora coktubunun lafi bile olmaz su mubarek gunde ama cok sıkintidayim servisi napcam halletcem bilmiyorum
Bi ablasi kaynanasiyla oturuyo ev ayrilmaz diye cagirdik ama digerine ne gerek var aksam soruyo anne ablamin kaynansini cagirmiycakmisin diye ??
Niye bu saydirma cabalari biz ablasina gittik evleri iki katli orda bile zor sigildi .
Abim ariyor su an yenmiycek yemek yapamyin guzel yapin diyo
Yapilcak listesi
+Tarhana corbasi
+etli nohut
+Bamya
+ana yemek orman kebabi +pilav
+manti
+Iki cesit borek
+halep kuru dolma
+yogurtlu salata
+normal salata
+kadayif tatlisi +sutlu bi tatli
Gecen yemege davet eettik patlican kebabi yapmistim yok niye onu yaptin yemeten 1 kisi varmis o yemiyo felan dedi .
Gereksiz bu ilk ve son anne baba kardes neysede hir daha asla bu hataya dusuo ne annemi bu kadar yoracagim nede cagircam yazik degilmi canina ayakta durmaktan ayaklari sisyo
Kac gundur telasli babam zor durumda zaten ondan bisey istemeye cekinuyoruz
Evimize bereket olur gelsin buyursunlar ama biz cok ayrintili dusundk gibide geliyor sizcede oyle degilmi
Yengemin.ailesin farkli.bi bakis acisi var butun dunurlerini virbiriyle samimi turp boyle gezmek.istyor biz hoslanmiyoruz surekli bir saydirma cabasi cagirmak zorundamiyim didisinin didisini neymis kaynanasink.cagirmiycakmiymisiz ayyy annem 30 yillik evli o diyemez kayinvalidesine kardesimin kaynanasini cagirmiycanmi diye
Ve calisiyo yengem bu kadar misafir icin belki aksam bi salata yapar
Asil sormak istedgim biz gitmiycektik ayip olur diye gittik cagirdik.
Bir dahakine ne dememiz gerekiyor nasil bi yil izlesekte ne cagirsak ne gitsej abim arada kalsin istemiyoruz yengem kinusunda cagirdilar gitmediler diye , bunun.onunu nasil kescem ne skilde
Evet cocugada annem bakcak camasiri sukur biz yikamiyoruz hos isleri hic bitmiyo isimiz var isimiz var 1 aylik evde ne is olur yemek.bile yenmiyo cozemdimİyide evlenince yemek yapamayacaklarsa neden evlendiler?
Herkes çalışıyor eve gelince yemek yapıyorlar ortalığı topluyorlar üstüne birde eşleriyle ilgileniyorlar, bulaşık çamaşır vs.
Çamaşırı da bizde yıkatıyor dersen zerre şaşırmam.
Çocuk olunca ne yapacaklar, sizinkiler mi bakacak?
Ay valla yengen işi biliyo he, ay ben çalıştığım için çağıramıyorum siz sülaleyi toplayın kvye iftara gelin, he yengeme söyleyin oda kv kpni çağırsın demiştir.
Çağıramadığı kim varsa hepsini toplu paket yapmış size bence.
Eh sonuçta çalışıyor naaapsın![]()
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Ayrıca çok kalabalıklar ordu gibi. O kadar kişiye ne gerek var. Hiç düşünmüyorlar mı o kadar şeyi kim hazırlayacak.
Davetli listesi oku oku bitmiyor arkadas naptiniz
didinin didisinin didisi... Allah kolaylik versin
menun de gayet dolu ve guzel
Allah kabul etsin insallah sag salim atlatirsiniz yarin buradan yaz merak ettim valla bunca kisi nasil agirlanir?![]()
Misafir listesini ikiye bölüp farklı zamanlarda çağırma ihtimalin yok mu
Ayrıca onlar misafir en yakının olsa bile insan şunu yapma bunu yap der mi ya
Belki zor durumda kalıcaksın hiç düşünmüyorlar mı, liste zaten baya kabarık
Dün mesela davetteydik hiç sevmediğim şeylerde vardı ama yedim yani
Ayrıca kimseye kullandırmayın kendinizi çalışıyorlarsa çalışıyorlar