- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
-
Daha önce yine sadece kendini düşündüğüve hayatımıza karistigi bir mevzudan dolayı bı kaç aydır konuşmuyoruz zaten. Ama bu denli bencil olduğunu bilmiyordum, istemsiz nefret ediyorum..Muhatabı kes. Aynı ev değil sonuçta. Bi süre kessen bile yeter
Böyle bi kadın sadece bu meselede bencil değildir. Her konuda öyledir. İstersen stres topu bile yapabilirsinDaha önce yine sadece kendini düşündüğüve hayatımıza karistigi bir mevzudan dolayı bı kaç aydır konuşmuyoruz zaten. Ama bu denli bencil olduğunu bilmiyordum, istemsiz nefret ediyorum..
Cahil ama cahil insan tutumu da parasının kuruşunu da bilmez yakızmayın bu kadar cahil ve de çingene kadının teki belliki
kardeşinize de hayırlı teskereler
Genelde eşim yokken kapısını açıyor ve bağıra bağıra laf çarpıyor. Kapılar çelik de değil.. ben söylediğimde ise kapı dinliyor oluyorum. Bu yüzden olsa gerek istemsiz çekiyorum kendimi dibimde konuşsa tepki vermiyorumEvet ben olsam bende nefret ederdim, benimde okuyunca gücüme gitti
Sırf onun gibiler yüzünden bugün bu haldeyiz.
Şimdi daha ağır konuşurdum ama zor tutuyorum kendimi, ben olsam çenemi tutamazdım tartışırdım.
Bana her türlü kaynanaligi yapsaydı keşke de (zaten yapacak ömrü yeterince) bunu yapmasaydi. Benim de en yumuşak karnım bu dayanamıyorumKv gercekden cok insafsiz gercekten cok aci soyledigi söz. Benim ne kardesim ne esim nede oglum askerligini yapacak ama benim icim sizliyor be.
Aah ah arada eşim olmasa.. bazen diyorum ki en nefret ettiğim insan en sevdiğimi doğurmuş ne tuhaf hayat..Böyle bi kadın sadece bu meselede bencil değildir. Her konuda öyledir. İstersen stres topu bile yapabilirsin
Herşeyi bekliyordum da bunu beklemiyordum. Bu kimseden beklenilecek birsey değil ne yazık kı.. sağolunBu konu patlar gibime geliyor.
Ülkemizde menfaatçi insan çok fazla,bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyor.
Söylenecek çok şey varda yeri değil,senin yerinde olsam tahammül edemezdim,allah sabır versin.
Herşeyini laf yapardım belki ama bu konuda yapmazdım. Kendisi inanılmaz takıntılı ve oğlunu askere gönderirken gelene kadar ölmüşcesine yas tutan bir kadın. Her konuda bencildir ama bu konuda asla derdimNe bencil bi kadinmis.Sonucta sen de annesin,hic mi uzulmuyorsun o sehit annelerinin haline.Yillar once Aysun kayaci demisti ya benim oyumla cobanin oyu bir mi diye.Ne sinirlenmistim o zaman. Katilmasam da o lafina malesef okuyan dusunen insanla,cahil insanin oyu bir.
Ben eşime açık açık söylüyorum zaten bunu.o da beni anlıyor sağolsun hiç bir şekilde koruyamiyor ki annesini bu konularda. Allah'tan o onun gibi büyümemis..cocugunu o kadına baktırma.
bencillik kibir narsizim menfat bunlar sarmıs insanlıgı oladar cok gördümki böyle insan
Dünden beri ben nasıl kuruyorum kendimi bilseniz.. Sanki resmen düşman yatıyor pusuda. Resmen kötü gözle bakiyorum. Ama elimde değil onca şey yaşadık nefret edemedim sonuçta bir anne dedim, ama şu lafindan sonra ne anneliği..kv nize gıcık oldum.
O sehit annelerine kurban olsunNe bencil bi kadinmis.Sonucta sen de annesin,hic mi uzulmuyorsun o sehit annelerinin haline.Yillar once Aysun kayaci demisti ya benim oyumla cobanin oyu bir mi diye.Ne sinirlenmistim o zaman. Katilmasam da o lafina malesef okuyan dusunen insanla,cahil insanin oyu bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?