Öyle ağrıma gitti ki..

Yazık çok yazık. Hayırlısıyla gelsin inşallah kardeşiniz.

Bazı geri kafali comarlar yuzunden bizim gozumuze uyku girmezken ben bu kadina kufretmemek icin cikiyorum buradan. Ulke nasil kazanildi nasil dusunen beynini kusa taksan ters ucacak insanlar tarafindan jasil kaybediliyor
Aslında konu sahibinin kayinvalidesine kufretmeniz için hiçbir sebep yok. Çünkü onunla aynı zihniyet yapısına sahipsiniz. Farklı taraflarda olmanız bu gerçeği değiştirmiyor... siz de en az onun kadar kendini beğenmiş, egoist ve farklı dusununene saygisizsiniz.

Her konuda saygı duyulur insan düşüncesine ama, insana ait olamayacak kadar çirkin düşüncelere duyulamaz efendim. Hayvan bile yediği kaba pislemiyor. Köpeğe iki gün yemek verin üçüncü gün kapinizda bekliyor. Bizim askerlerimiz bu insanlar için savaş verip şehit düşüyor. İnsanlığın elden gittiği konuda konu bir de şehitlerimiz ve ulkemizken insan kalmanın çok da bir önemi olmuyor. Ben kendime kızıyorum kalkıp hanfendinin soylediklerini o kadına soyleyemedigim için. Ama belli bir amacı var benim hassas noktamı biliyor bunun için de yapıyor ve ben o ve onun gibileri amacına ulaştırmamak için sustum. Korktugumdan falan sanılmasin yani. Evimde etmiş olsaydı bu lafı farklı olurdu o ayrı..

Kayinvalidenizin saygı duyulacak bir düşüncesi yok cevabım yukarıdaki üyenin çomar hakaretineydi. Anlamamis olamazsınız. Cevabımı saptirmayin rica ederim

Demiş diyeceğini , zihniyeti bu kadarmışta , eşiniz bile bile niye usteliyor ?
Herkesin fikri kendine , aklından girmiş , fikrinden çıkmış.

Kayinvalidenizin saygı duyulacak bir düşüncesi yok cevabım yukarıdaki üyenin çomar hakaretineydi. Anlamamis olamazsınız. Cevabımı saptirmayin rica ederim
Saptirmiyorum hanfendi düşüncelere saygı duyulur herkes ayni düşünmek zorunda değil. Eğer oyunu farklı verdiği için edilseydi o hakaretler aynı şekilde hakareti eden de hakederdi öyle bir yaklaşımı. Gel gelelim "ben evladımı kurtardım nasılsa diğerleri ölsün banane" demek isteyen bir "sözde" anneye az bile. Burda farklı bir durumdan dolayı konuşulsa bunlar nolursa olsun eşimin annesi düzgün konuşun konuyla ilgili fikrinizi istiyorum sadece derim. Ama bunun savunulacak bir yanı maalesef ki yok..

Demiş diyeceğini , zihniyeti bu kadarmışta , eşiniz bile bile niye usteliyor ?
Herkesin fikri kendine , aklından girmiş , fikrinden çıkmış.
Eşim sadece annesinin babası ne verirse onu verdiğini düşünüp bir oy yönlendirmesi değil de "sen de bu ulkedesin aklın fikrin yok mu görmüyor musun birşeyleri" demeye getirdi. O bile beklemiyordu annesinden çıkan cevabı ve zaten bana kendi dedi "tartışmaya girilmez asla" diye. Ben sanmıyorum artık onu bu konuda muhattaba bile alacağını.

İncinmekte ve gücenmek de çok haklısınız. Toplum olarak en büyük eksiğimiz empati...
Yıllarca bana uğramaz sandıkları durumlara maruz kalan insanların nasıl çark ettiklerini 2 yıldır izliyoruz her yerde.
İnsanlığın en ucuza satıldığı bu coğrafyada olan biteni anlamaya artık aklım yetmiyor...
Konu bu değil tabi ama sadece kendi adıma hassasiyetinizi anlıyorum ve saygı duyuyorum.
Benim çocuğum yok. Ekonomik kaygım da yok şükürler olsun...
Buna rağmen ;

Çok yoğun çalışan bir insan olmuş olmama rağmen dün bütün gün gönüllü gözetmenlik yaptım ayakta...
Anneler ağlamasın, evlatlar daha güzel bir ülkede daha insanca yaşasın diye...
Bana ne diyebilirdim. Hafta sonu keyfi yapmak benim de hakkımdı...
benim olmasalar da ya çocuklar, ya o masumlar...

Ahah anlıyorum

Peki siz bu ülke için uğraşan insan, demiyor musunuz hiç "bunlar için mı bunca fedakarlık ?" Şehitlerimiz duysa kemikleri nasıl sizlamasin..

Bı de kızlar dün girdim oy vermeye kabine giderken sordum yazının üstüne mı altına mı mühür diye, çizgiyi geçmesinde önemli değil dediler. Kabindeyken de ayaktaki bir ablamız gayet çekinmeyerek dedi ki "hangi oyu vereceklerini nasıl belli ediyor ergenler Burda bana soracak halbuki size soruyor" falan. Kendi ayaktaydi öyle uğramış gibi ben de doğal olarak kutuların başındakilere sormuştum. Çıkınca zarfı atarken ergen diye bana mı dediniz dedim. Kadın konuşmadan hepsi savunmaya geçti sizden önce gelen hanfendiye dedik yanlış anladiniz dediler. O hanfendiye niye diyorsunuz onun benden farkı sadece önce gelmiş olmasi sizi buraya bu görevle koydular isteyen istediğini sorar dimi bu onu ergen yapmaz dedim. Yani başka kadın yalanına inanip "he bana soylemediyseniz sikinti yok" diyeceğimi sandılar yazık.. o kadın da küçümser bir ifadeyle öğrenci misin sen dedi. Bunu neden sorduğu ihtimalini şeytana yenilip düşünmek bile istemiyorum.. ergen bir tipim de yok bu arada 23 yaşında evli barklı kadınım kocamla gelmişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…