Öyle bir çıkmazdayımki..Yardım edin..

ailesine senden basederken yakışmayacak yakıştırmalar yapan adam yüzündenmi çıkmazdasın??bırak bu boş işleri güzelim..hayatının baharında gereksiz meşguliyetler bunlar sen oku al mesleğini eline bak bakalım ne özkanlar gelip geçiyo hayatından..

18 yaşındasın daha .........
Tamam bu yaşlarda flörtleriniz olabilir ama ne bu 3 yılımı verdim falan.3 yılını zaten niye bu adama veriyosun.Gençsin ,gez eğlen ,geliceğini planla.O kadar ciddi kafaya takmışsınki olayları yaşını bilmesem 30 yaşında evlilik yolunda ilişkin var zannedicem.16 yaşında erkek arkadaşının ailesiyle niye tanışıyorsun zaten,o ayrı bir hata.
Senin ailende söylediğin gibi erkek arkadaşınla tanıştıysa onlardada büyük hata var.
Lütfen gençler yaşınızı yaşayın.Tabiiki gezin,flört edin ama hayatınızın önceliği eğitiminiz olsun.

verilecek tek bir akıl var oda belli
bırak o şerefsizi hatta diğerlerinide defet hayatından ve asla yumuşama bidaha
dön kendine bak, okulunu bitir, mesleğini al eline
hayatta ne anlamsız acılar ve iftiralarla karşılaşacaksın daha
buda ders olsun sana
güçlü ol ve daima öyle kal cnm

Tabiki a zaten üniversitemi bitirmeden . mesleğimi elime almadan evlenme gibi bir fikirim yok suan lise son öğrencisiym sınava hazırlanıyorum:) ve gerçekten eğitimli insanla eğitimsiz insan arasında çok fark oluyor. bir insana bir iyilik yaptıgında anlaması var birde anlamaması var değilmi ? anlamıyorsa önemi kalmıyor. ben her ne kadar bu eğitim durumunu umursamasamda özkan ilköğretim mezunuydu.

evet uzak durucam hepsinden artık özkanıda silicem tek düşündğm geleceğim

Dogrudur. Hayata biraz erken atıldım. Ama ben yinede bundan pişman değilim bu yaşımda çok yaşadıklarımdan tecrube edindiğimi düşünüyorum . ben yaptıgım hç bisi için psman olmadım keskede demiyorum. gerçekten sevdim. sevdim. ama artık yaşadıklarıma tecrube edinmiş olarak bakıyorum

yorumun için çok tesekkür ederim çok iyi geldi dediklerin gerçekten.

pskolog olmak istiyorum bunun içinde 1.5 yıldır çalısıyorum bu yıl giricem insallahta kazanıcam bu şehirdende uzakta bir yerde okucam ailem arkamda zaten . Sen yeterki oku mesleğini eline al diyorlar.

bu herıfle hala beraber değılsın demı..

üçünüde çıkar hayatından

SEBEB SÖYLEMEDEN AYRILDIM. KİNİMİ NEFRETİMİ İÇİME GÖMDÜM. EĞER NEDEN AYRILDIGIMI SÖYLESEYDİM BİLİYORUMKİ YİNE ÜSTE ÇIKICAK BİR ŞEY BULURDU O. YALVARIRDI ÖZÜR DİLERDİ AFFETTRDİ KENDİNİ . BU YÜZDEN SEBEB SÖYLEMEDİM . AFFETMEK İSTEMİYORUM. BİTSİN İSTİYORUM VE BUNUDA YAPIYORUM. UNUTUYORUM.

kiz oglan kiz ne yaa
ayrica bu nasil ortamlar böyle o..pu o ...pu sürekli
midem bulandi
ne bicim ergenlersiniz
okuldan kacip sigara falan icin ne bileyim
bir arkadas demis biz seksek oynardik
aynen öyle valla

Benim içinde oldugum bir ortam yok. Benim ve arkadasımın arkasından sarf ediliyor bu sözler. O ortamda bulunmadım yani bulunmamda. Tek hatam o adama güvenip o öğrenci evine gitmemdi. Bunuda kabul ediyorum. Ve sigarada içmiyorum:)

çok haklsnnnnn. Bu zamana kadar kimsenin lafını sözünü dinlemedim bir kulağımdan girdi diğerinden çıktı hep. ama simdi sizin bilgilerinize ve tecrubelerinize güveniyorum her dediğinizi tek tek aklıma kazıdım . acı çekiorum evet ama acıdan çok nefret var. kin var . haketmediğim seyleri yaşadıgımı düşüorm

haklısınız.

Çok büyük ders oldu.

bu yaşların ortamından kusura bakma ama farklı muhabbetler çıkmaz .

ergen erkekler ,erkek oldum dıye kendını kanıtlama cabasına gırer

o kız o****u ben bu kızla yattım v.b muhabbetlerle kendılerını

kanıtlamaya calısırlar .

yanı bu yaslarda herkes işin dalgasına espırısıne bakar

ne cıddı bı muhabbet nede cıddı bırsey olmaz .

kendıne gereksız dert arıyorsun .bu tarz seylere sımdıden

kafanı yorma .ılerıde zaten sevgılın olacak .erken tuketme bazı

seylerı .neyse kı cahıllık yapıpda yada evlılık vaadlerıne kanıpda

cınsellık paylasmamıssın .ne guzel bak ,kaybettiğin bırseyın olmamıs

travma gecırecek bı olayın olmamıs .daha ne dıye ahh vahh edıyorsun sen

Son düzenleme:

güzelim çok şükür Rab' bime bi adiden kurtulmuşsun.. daha ne istiyorsun.. şimdi çokkk acı çekersin.. ama sonra çok şükredeceksin..
canım iyiki cinsellik anlamında istediklerini yapmamışsın.. bide yapsaydın kimbilir hakkında ne diyeceklerdi..
Şükür et Allah' a.. ve yoluna bak bir daha sakın onunla muhattap olma...

pskolog olmak istiyorum bunun içinde 1.5 yıldır çalısıyorum bu yıl giricem insallahta kazanıcam bu şehirdende uzakta bir yerde okucam ailem arkamda zaten . Sen yeterki oku mesleğini eline al diyorlar.

bak ne güzel işte sen bunları yaşadın artık dönüşü yok bence hiç moralini bozma tüm bu olanların acısını derslerine çalışarak çıkart. istediğin bölümü kazan hırsını o yönde değerlendir.

Sen nisan ayında o aşkından öldüğün adamla kaçacaktın ama kaçmayıp hala böyle boş işlerle uğraştığına göre hala ailenin yanında güvendesin.
Nolur kendine gel ve oku. Kocaymış, aşkmış yaş ilerledikçe anlamsızlaşacak. Demedi deme...

tatlım bırıncısı senın yasın daha 18...

ılerıde daha neler goreceksın neler...

senı boyle kullanan bır adamdan sana hayır gelırmı??

sen o ozkan denen adamı cok yanlsı tanımıssınn...

ılerıde pişman olucan hıcbır sey yapma..

ayrılman en dogru olurr...

acı cekıyorum dıyorsun..ne acısı? ıkı gun aglan ucungu gun unutun...

ben cok uzuluyorum kucuk yasta kendını aska kaptırıp hem aılesını uzenlere hemde kendını uzenlere..

yasemındende o ozkandan da uzak dur...aılenı uzmeye degmez...aılene karsı yuzun olsun...

hepımız yaptık boyle cahıllıkler...ama yol yakınken donemedık...bak sana bır suru ablaların akıl verıyor..

sanslısın derdını bzımle paylasıp gercekcı fıkırler aldıgın ıcın...

sen sen ol aılen ne dıyorsa onu yap..

bır sevgılı bulursun ama sana her zaman destek cıkıcak bır aıle bulamazsın...

Ahh ablacim ben senin yasadiklarini senin acindan anlamaya calisiyorum benimde basima ask acisi gelmisti senin yaslarinda. o an icin insan kendini cok kandirilmis hissedebiliyor ama hayatta o kadar daha kotu seyler var ki..

Bence sen sukret ki bu seviyesiz insan basini daha kotu belaya sokmadi yada pisman olacagin bisey yaptirmadi..
Eskiden bende sevdigimle bir an once evleneyim dedim hatta 20 yasimda evlendim ama universiteyi birakmadim hatta yeni mezun oldum yuksek bir bolumden.

Simdi donup baktigimda tamam sukurler olsun esim bana destek cikti diyorum ama bi yandanda acele etmisim diyorum. Yasinin getirdigi o civil civil hayat dolu yureginle gez ve okulunu bitir. insan her zaman koca bulup evleniyor ama genclik o hayat dolu yasama sevinci sorumluluklar ust uste bindikce azaliyor. Allaha sukret ki sagliklisin ve kimsenin seni kullanip uzmesine asla izin verme.

Bu konuyuda hicte hic takma derim. birak onlarinda kardesleri bacilari var. alma mazlumun ahini cikar aheste aheste..

Bu senin kaçmayı düşündüğün çocuk değil mi?
İyi ki kaçmamışsın bak bir delilik edip de.

allah seni pisliklerden korumuş. Şükretmelisn. Bu pislikle bağını tamamen koparmalsn. Ortak arkadaşlarını hayatından çıkar. Kendini boş yere üzme. Okuluna devam et. Kendi ayakların üzerinde dur. Hayatını baştan yarat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…