Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ayy ahmet o kra kızla nikahlımıymışşşşşş

Bu haber berrinin hiç hoşuna gitmicekkk

Ayrıca dünki bölümde sular seller akıodu yağmur çok yağıyo gözüküodu.Tabi Bi mahallede yağıo diğerinde yapmıodu hava günlük güneşlikti.O yağmurda amcanın evinden kendi evine gelirken saçları hiç ıslanmadı ama komşu süheylanın ayrıca metenin İnce detylara dikkat etmk gerek sayın yönetmen

Son düzenleme:
evt o yağmur yağdı gitti ama bunlara gram değmedi
bari şemsiye felan olsa yanlarında tamm yutacağız
ama olmadı

fragman çıkmadı mı daha ya?
ayrıca nerden bildiniz nikahlı falan olduğunu ahmet in

yine herzamnkii sn bile önemliydi dizinin ama şu sağ sol davasını daha fazla irdelemseler çokk iyi olcak.berrini dövenler kötü dövülenler baş kaldıranlar iyi gibi gösterilmeye çalışılmışş ben tasvip etmedim.
cemileyee en çok hapisha e telerinden çocuklarının parmaklarını öpmeye çalışması na acıdım.anne olmak böyle kutsal bişey.ayy nede sulu gözlüyüz hepimiz ağlamayan kalmamışş...senorya çokk akıcı inşallah böyle devam eder.

O sahnede hıçkıra hıçkıra ağladım.. Çok dokunaklıydı..

osman o hapisane sahnesinde çok güzel oynamış...annesini ne heyecanla bekliyordu ama gördükten sonra hemen değişti surat ifadesi....gerçekten yetenek işi...

bu dizi muhteşem yaaa bayılıorum her haftaaaa nefesimi tutupta izliom valla kızlar çıok üzülüom ben çocuklaraaa ama karoline ve aliye sinir oluorum çocuklarını adam attı sokağa erkek milleti işte yaaa küçük çocuk hele öle şeker kii

aynen katılıyorum.dizi gerçekten çok güzel.ama bencede şu sağ-sol işinde bir taraf çok masummuş bir taraftda suçlu gibi gösterilmese iyi olur.bir taraf diğerleriyle alakları yokmuşta sadece amerikayla igileniyorlar ancak diğer taraf ise sadece solcularla ilgileniyorlamış gibi yansıtıldı..sonuçta o dönemde her iki tarafında hataları olmuş.inşallah o günleri Rabbim bidaha yaşatmaz..kaldıkii bu bi görüş dizisi kesinlikle değil...o güzelim osmanın yaşadıkları ne de güzel yansıtılıyor.ahhhhh ahhh o karolini benimde elime verseler......ben meteyede bayılıyorum.çok güzel oynuyor çocuk.sanki kendi annesi sanki kendi babası sanki kendi kardeşleri...sinirlenirken burnundan soluyor sankigerçekte yaşamış gibi.bence geleceğin aktörlerinden.yengeyle ilgili düşüncelerimde çok iyi değil.Allah insanı böyle eltiden korusun..

boynunuz tekerin altinda kalir insallah Aliigggg ve karolin cadolozu

ali bu seferde cemileyi evden kovmasin ne yitirdinde ne ariyorsun diyeolmasin boyle birsey be offf cok uzuluyorum ben bunlara

sen iyi asnana fisnana yap aligggg karolin oyle bir oynatacakki seni gor bakalim gununu ozaman.

en cok istedigim sey alinin karolini evire cevire dovmesi cocuklarinin onunde,ali meteyi dovdugunde karolin cadisi ''sen guclu bir erkek ne istedigini biliyooo,onun icin guc kullaniyor.sen beni istiyoorrr.ben seni''

ah ali ah birazda sunu evirip cevirsen olurmuydun eli kirilasica

bişey sorucam..dizi izlerken haliyle sinirleniyoruz buraya yazarkende sayıp sövesimiz geliyor...arada bişeyler kaçıyor ağzımızdan,neden bu 3.şahısa hakaret olarak algılanıyor onu pek anlayamadım ben..yani sonuçta bunlar dizi karakteri,biz ne birbirimize ne de oyunculara hakaret etmiyoruz,orda canlandırılan karaktere tepki gösteriyoruz....

yanlış anlaşılmasın merakımdan soruyorum

ee canim iyi hosta, dizi karakteri diye
burda agza alinmicak sözleri sarf etmenin ne anlami var?

ben bu baslik icinde kac kez hakaret gördüm, sok gecirdim
benim ömrü hayatimda agzimdan cikmicak laflar
öyle bi dogallikla söylenmis ki ben rahatsiz oldum

amac kadina yakismicak kelimeler kullanilmamasi bence...

Bazen biraz abartıyoruz aslında
Mesela Carolin'e kızgınlıktan demediğimiz kalmıyo dişlerinden tut bacaklarına kadar sayıyoruz öfkeden:)
İşte burada oyuncuyada istemeyerek hakaret etmiş oluyoruz...
Ama aslında biz Carolin'i düşünerek söylüyoruz tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…