ee canim iyi hosta, dizi karakteri diye
burda agza alinmicak sözleri sarf etmenin ne anlami var?
ben bu baslik icinde kac kez hakaret gördüm, sok gecirdim
benim ömrü hayatimda agzimdan cikmicak laflar
öyle bi dogallikla söylenmis ki ben rahatsiz oldum
amac kadina yakismicak kelimeler kullanilmamasi bence...
o bazı geyik topikleri benimde çok dikkatimi çekiyor,argo çok konuşuluyor ve bunu konuşan bayanmı diyorum çoğu kez ama oralarda hiç uyarı yapılmıyoryok onu demek istemedim o kadar abartılı uç örneklerden bahsetmiyorum tabiki..bazıları baya ipin ucunu kaçırıyor...ufak tefek şeylerden bahsediyorum ben...mesela üst tarafta silinmiş bi msj var orda abartılmış durum....
ordaki karaktere kızıp salak bile desek hemen uslup falan olaylarına giriliyor ben ondan bahsediyorum.....yoksa küfürlü kelimelerden değil
kaldıki ben burda ne topikler gördüm hiç dizi mizi de konuşulmuyor,gayet geyik muhabbeti döndürülüyor ama ne laflar,ne kelimeler dolanıyor ortalıkta hiç uyarı falanda yok aynen devam ediyor konu.....neyse dikkatimi çektide söyliyim dedim
hahaha o nasıl bi benzetmedir yahuu koptummm
ay o kadının tükürdüğü sahne çok iyiydi evet....caroline in suratı dehşettii
seninde emeğine sağlık..ne güzel özetlemişsin bölümü...
etkilendiğimiz noktalar aynı...berrin,ahmet hakan sahnesi gerçekten muhteşemdi...berrinin çığlıkları,kokrtuk kaçtık diye ağlaması...
hee yaa yallahhh diyişi süperdi...o bakışlar,o gırtlak..:))) çocuk altına kaçıracaktı nerdeyse..nasılda tüydü...arabadaki sahnede iyiydi....tek mermiyle fiiuuvvvcamdan dışarı çıkışı rambo gibindi vallaa
kızlar yaaa hani mete berrin falan hepsi hapise cemileyi ziyarete gittilerya.
cemile onların parmaklarını nasılda tellerden öpmeye çalışıodu.
yemek yiodum pooff boğazıma durdu vallaaa.
bıraktım yemeği falan yine ağladım..
aga bıcak olmazmı ya mumlarla süslenmiş masa var ya ordaki catalı bıca batırcak caroline gibime gelio onun üstünede 2 tabak kırıversin kafasında bencee
Aliylen karolin, kötürüm olun da Cemilenin bir bardak suyuna muhtaç olun inşallah.
Cemile kızım doğra gitsin ikisinide nasıl olsa hapistede paşalar gibisin artık, o Döneyle İplikte bulaşamaz sana. Bari dünyayı iki pislikten kurtar.
Haydi Cemile haydi Cemile haydiiiii, tam zamanı, tam zamanı şimdiiiiiiii, arkandayız Cemile. Şişle ikisinide. hatta şu Karolini vereceksin İplikle Dönenin eline, sen hiç bulaştırmayacaksın elini pisliğe
ayrıca o filistinli arap kıza bayıldım
YALLAH diyişi süperdi
cidden rolünün hakkını verdi demek ahmetin nikahlısı
büyük ihtmal mardinlidir diye düşünüyorumgerçek hayatta
Ahmet niye nikahlandı o kızla. Nolcak şimdi Berrin öğrenirse.:18:
Hee bide Berrin'in Ahmeti orada savunmasız bıraktı diye pişmanlığı çok güzeldi yav, ağladım ya la
Ahmet de cillop gibi çocuk he, maşallah.
Aslında Aylin Sonere Aliyle karolinin isimlerini verse onlarda rahat etse bizde:13:
Şu Osman'ı gördükçe bi oğlan bebe daha doğurasım geliyor ya
Nasıl bir tatlılıktır o öyle
Kızım da hasta onaölüyoruz Osman için ana kız
Şu uyuz Ali nasıl bir babadır öyle, sanki Cemile o çocukları babasının evinden getirdi.
Adliyenin önünde Mete'ye sus l.. deyince patlatasım geldi birden beynine, o erkek müsvettesinindoğru diyo Mete, hangi yüzle gidiyor onların yanına hala, git sarı çiyanın yanına
E Cemile şimdi bu evi nasıl geçindirecek, büyük ihtimal burda da Soner devreye girer gibime geliyor:26:
Sonerle Aylin bir partide tanıştı. Soner Ayline göz koydu.
Kızlar bişe diycem, Bu bizim uyuz Ali kaptanlıktan istifa filanmı etti. Niye hiç gitmiyor artık. Karolin bankadan ayrıldımı. Len bunlar ne yer ne içer kaç zamandır.
kizlar unuttugunuz birsey var, bu sitede günde yüzlerce, binlerce msj atiliyorr
yöneticilerin bunlarin hepsinin kontröl etmesinin imkani yok
gördügünüz yerde kötü icerege basicaksiniz ki
yöneticiler müadahele edebilsin
yoksa tabi ki birsey olmaz
ben öyle yapiyorum ve bugüne kadar hep dikkate alindi...
hahaha o nasıl bi benzetmedir yahuu koptummm
ay o kadının tükürdüğü sahne çok iyiydi evet....caroline in suratı dehşettii
bişey sorucam..dizi izlerken haliyle sinirleniyoruz buraya yazarkende sayıp sövesimiz geliyor...arada bişeyler kaçıyor ağzımızdan,neden bu 3.şahısa hakaret olarak algılanıyor onu pek anlayamadım ben..yani sonuçta bunlar dizi karakteri,biz ne birbirimize ne de oyunculara hakaret etmiyoruz,orda canlandırılan karaktere tepki gösteriyoruz....
yanlış anlaşılmasın merakımdan soruyorum
Hemen cevaplayım
Yorumlarınızda argo kelimeler kullanmadan dizideki karakterlerin verilen rolü canlandırdığını unutmadan yazın düşüncelerinizi.
Site kurallarımız gereği 3.şahısları küçültücü,hakaret ve saygısızlık sayılacak yorumlar yapılamaz.
işte bu sebepten dolayı uslüba uyarı var küfüre ceza
bu ben de olsam değişmez zaten bilen iyi bilir
her kötü içeriğe bastığınızda bölümün modoratörü oalrak bana gelir ve gerekli yerlere bildirilir gereği de yapılır
bu konu da benim de bu dizi(carolin) yüzünden uyarı almışlığım var
düşünün yani gerisini
geyik muhabbetlerinde daha fazlası yada azı yapılır onu bilemem ben
demek ki o bölüm kaldırıyor
ama bu bölüm kaldırmıyor
oy oyyy izlediniz mi fragmanı
kimi kimin evinden kovuyosun diyo bi de arsız yaa
öl aligg öl inş
hayır face de izledim.kısa fragman yayınlanmış sanırım. video ve link paylaşamıyorum ama anlatayım burdan
cemile : bana hiç mi kadınlık gururun yok demiştin.. senin erkeklik gururun nerde he ? (ali bozulur )
cemile : defolun gidin evimden!
(çocuklar kapıya gelir kapıyı yumruklamaya başlarlar açın kapıyı diye)
carolin : aliiiggg ( evden kovuldu ya uyuz hemen aliye yanaşır cevap vermesi için o sırada cemileye gıcık gıcık bakarak ağzını yine o tuhaf şekle getirir )
ve ali : kimi kimin evinden kovuyosun ??
(cemile bi aliye ci caroline bakar )
ayy şu carolin nasıl içten pazarlıklı gözleriyle insanı çıldırtır zaten.. cemile bu lafın altında kalmaz bence.. yeni bölüm yine büyük bi kavgayla başlayacak gibime geliyo:18: .şimdi inada gelip bu ali temelli yerleşmese eve bari :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?