Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

yok onu demek istemedim o kadar abartılı uç örneklerden bahsetmiyorum tabiki..bazıları baya ipin ucunu kaçırıyor...ufak tefek şeylerden bahsediyorum ben...mesela üst tarafta silinmiş bi msj var orda abartılmış durum....

ordaki karaktere kızıp salak bile desek hemen uslup falan olaylarına giriliyor ben ondan bahsediyorum.....yoksa küfürlü kelimelerden değil

kaldıki ben burda ne topikler gördüm hiç dizi mizi de konuşulmuyor,gayet geyik muhabbeti döndürülüyor ama ne laflar,ne kelimeler dolanıyor ortalıkta hiç uyarı falanda yok aynen devam ediyor konu.....neyse dikkatimi çektide söyliyim dedim

o bazı geyik topikleri benimde çok dikkatimi çekiyor,argo çok konuşuluyor ve bunu konuşan bayanmı diyorum çoğu kez ama oralarda hiç uyarı yapılmıyor

kizlar unuttugunuz birsey var, bu sitede günde yüzlerce, binlerce msj atiliyorr
yöneticilerin bunlarin hepsinin kontröl etmesinin imkani yok
gördügünüz yerde kötü icerege basicaksiniz ki
yöneticiler müadahele edebilsin
yoksa tabi ki birsey olmaz
ben öyle yapiyorum ve bugüne kadar hep dikkate alindi...

Teşekkür ederim canım.

O üniversite sahnesinde nefeslerimi tuttum gerçekten

Ayy annemle hıçkıra hıçkıra ağladık orda

aga bıcak olmazmı ya mumlarla süslenmiş masa var ya ordaki catalı bıca batırcak caroline gibime gelio onun üstünede 2 tabak kırıversin kafasında bencee

Kuzu öldüm bittim yorumlarına yine.

Resmen iç dökümünü gözler önüne sermişsin

ayrıca o filistinli arap kıza bayıldım
YALLAH diyişi süperdi
cidden rolünün hakkını verdi demek ahmetin nikahlısı
büyük ihtmal mardinlidir diye düşünüyorumgerçek hayatta

Bence de. Gırtlağı çok iyiydi.

Mermi muhabbetine de çok güldüm ben

Yetiş Soner Bacı

Babaannenin üç aylığı var.

Gerçi Ali bi zahmet yatırsın paracıklarını eve

Carolini bilmem de ali'nin gemi bakımda

Evet hemen dikkate alınıyor

hahaha o nasıl bi benzetmedir yahuu koptummm
ay o kadının tükürdüğü sahne çok iyiydi evet....caroline in suratı dehşettii

bebekkafam o an icin kadinin gözlerinde öyle bir parilti gördüm sanki, benzetmem ondandi hahaha
Aliyle carolin gacisina da sunlari söylemeden gecemiycem boyu devrilesiceler mutlu olamayasicalar cemilenin kapisinda köle olasicalar öfff daha cok var lafim emme bidahaki bölümlere sakliyorum

Hemen cevaplayım

Yorumlarınızda argo kelimeler kullanmadan dizideki karakterlerin verilen rolü canlandırdığını unutmadan yazın düşüncelerinizi.
Site kurallarımız gereği 3.şahısları küçültücü,hakaret ve saygısızlık sayılacak yorumlar yapılamaz.

işte bu sebepten dolayı uslüba uyarı var küfüre ceza
bu ben de olsam değişmez zaten bilen iyi bilir
her kötü içeriğe bastığınızda bölümün modoratörü oalrak bana gelir ve gerekli yerlere bildirilir gereği de yapılır
bu konu da benim de bu dizi(carolin) yüzünden uyarı almışlığım var
düşünün yani gerisini

geyik muhabbetlerinde daha fazlası yada azı yapılır onu bilemem ben
demek ki o bölüm kaldırıyor
ama bu bölüm kaldırmıyor

Arkadaşım güzel ifade etmiş durumu..

Ayrıca küfür yada argo kelime kullanımlarında biz yöneticiler ceza uygulaması yapıyoruz.Bunu ceza alan üye dışında hiç kimse göremez..Zannetmeyin ki bu tip mesajlar uyarısız cezasız kalıyor..

Sizlerden ricamız bu ve benzeri durumlarda,olayları alevlendirmek,karşılık vermek,olaya dahil olmak yerine,ya özel mesajlardan yada kötü içerik butonundan bizlere şikayette bulunmanız.

Yalnız her kötü içerik ceza gerektirecek durumlarda göremiyoruz yer yer....Bazen bir üye kafasına taktığı diğer üyenin tüm mesajına kötü içerik yollarsa burada art niyet olduğundan şüphem olmaz. Ve o kötü içeriği değerlendirmeye almam..(Geçenlerde mesajda hiçbişey yokken aynı üyeden üst üste kötü içerik almamız gibi)

Özetle editör arkadaşlarımızın konulara yazdıkları uyarıları dikkate alınız,rahatsız olduğunuz durumlarda bizlere müracat ediniz ve lütfen karşılıklı tartışmaya girmeyiniz..Karşılıklı atışmalarda haklı bile olsanız,iki taraf da uyarı alır..

Son olarak hiçbir konu bu tür mesajlar yüzünden kapatılmaz,diğer üyelerin paylaşım hakkına gasp edilmez..

Kurallara uymayan(bu başlık için argo,küfür yada siz ne derseniz) cezasını alır,topic de kaliteli paylaşım devam eder arkadaşlar..

Kolay gelsin..

Son düzenleme:
eline saglik suleyman abi :)))
[dailymotion]video/xfignh_suleyman-yplik-le-done-yi-tokatlar_shortfilms#from=embed[/dailymotion]

ah cemile ah bende bu diziyi başladığından beri izliyorum hep ağlıyorum bence herkezin kendine ait bulabileceği eskiden yaşamışlıkları vardır diye düşünüyorum rekorrr bir dizi harika

oy oyyy izlediniz mi fragmanı
kimi kimin evinden kovuyosun diyo bi de arsız yaa
öl aligg öl inş

Son düzenleme:
hayır face de izledim.kısa fragman yayınlanmış sanırım. video ve link paylaşamıyorum ama anlatayım burdan

cemile : bana hiç mi kadınlık gururun yok demiştin.. senin erkeklik gururun nerde he ? (ali bozulur )
cemile : defolun gidin evimden!
(çocuklar kapıya gelir kapıyı yumruklamaya başlarlar açın kapıyı diye)

carolin : aliiiggg ( evden kovuldu ya uyuz hemen aliye yanaşır cevap vermesi için o sırada cemileye gıcık gıcık bakarak ağzını yine o tuhaf şekle getirir )

ve ali : kimi kimin evinden kovuyosun ??

(cemile bi aliye ci caroline bakar )

ayy şu carolin nasıl içten pazarlıklı gözleriyle insanı çıldırtır zaten.. cemile bu lafın altında kalmaz bence.. yeni bölüm yine büyük bi kavgayla başlayacak gibime geliyo:18: .şimdi inada gelip bu ali temelli yerleşmese eve bari :95:

buldum canim ben fragmani sagol http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=8097

Son düzenleme:
Vay bana vahlar sana Ali.
Pişkin herif.
Allah seni bildiği gibi yapsın.
Boyun devrilsin

Kimi kimin evinden kovuyorsun he, iyi sadece kovdu sizi cemile, şişlemediğine şükredin.

Çok kısa ama fragman:83:

Dişimizin kovuğuna yetmediki:82:

aliyi boğmak istiyorum:83:

gerçekten bu dizi içimizdeki şiddet duygusunu ortaya çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…