Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

kızlar en sonu izleyemedim, cemile gördü ya carolinayla kocasını, orda reklam girdi sonra , bir şey oldu mu ya hadi hemencik yazıverin

Dizi gerçekten çok çok güzel ama
her hafta gözlerim şişiyor ağlamaktan,
ayrıca anormal geriliyor ve sinirleniyorum.
haftayı da iple çekiyorum,bakalım neler olacak...

arkadaşlar ben bu hafta izleyemedim? neler oldu acaba bana biraz çıtlatsanız?

Çocuklar dısarda kalmadı komsularına gitti.Annelerinin ziyaretine gittiler.Cemile boşanma işini kabul etti.1 gun sonra tahlıye olcagını bıldıklerı ıcın carolıne ve ali evdelerdi.Cemile erken tahliye oldu.Cocuklara suprız için kapıyı anahtarla açınca Caroline ve Ali yi sarmaş dolaş dans ederken ve öpüşürken yakaladı.Orda bitti...

çok teşekkür ederim canım gerçekten çok fena bir yerde bitmiş ne biçim adam bu ali ya kadın hapislerde adam valste!! hayret bişey bu dizi gerçekten sinirlerimi bozuyır benim

Annedir işte herşeyi toparlayan, kol kanat geren. Cemile nasıl dedi ama hemen bu gece eve geçecek çocuklar diye. İçimin yağları eridi.

uleen kuzu dinlenip dinlenip içini dökmüşsün bu kadar mı şiştin laaa
sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün emiiii
amaa hakket şu karolin zilllisiyle Ali şesiini elime verseler parçalayacam hee

yahu ne bölümdü... şu yengenin saçlarını yolmak lazım. yalakalık diz boyu.
hakana çok üzüldüm. yazık ya. aşık işte..
iplikle diğerinin dayak sahnesi çok iyiydi... mest oldum ne yalan söyleleyim..
cemilenin hapishane sahnesi içimi burktu. çok üzüldüm.
o aliyi ne yapmalı bilemiyorum. bu avukat nerden çıktı kim tuttu bile demiyor adam . sinir şey. adamın çocukları umrunda bile değil. ne carolinmiş ya. süründürüyo bütün aileyi.. nerde bu cemilenin anası babası kardeşi falan. kimsesi yokmu...
ayrıca süleyman bey şu ali ve carolini de benzetse ya :)

diziyi son bi kaç haftaır izliyorum aylinin konuştuğu adam varya adı soner mi ne o neyin nesi oluoyr
kız o adamla nerde tanıştı??

diziyi son bi kaç haftaır izliyorum aylinin konuştuğu adam varya adı soner mi ne o neyin nesi oluoyr
kız o adamla nerde tanıştı??

Sonerle Aylin bir partide tanıştı. Soner Ayline göz koydu.

Kızlar bişe diycem, Bu bizim uyuz Ali kaptanlıktan istifa filanmı etti. Niye hiç gitmiyor artık. Karolin bankadan ayrıldımı. Len bunlar ne yer ne içer kaç zamandır.

birikmişleri yiyorlardır....
anca öpüşüp duruyorlar görmemişler gibi
birbirlerini öpe öpe doyuyorlar

birbirlerini yiyorlarya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…