kızlar en sonu izleyemedim, cemile gördü ya carolinayla kocasını, orda reklam girdi sonra , bir şey oldu mu ya hadi hemencik yazıverin
benim kocam bana cok güzel konusur, hep seni seviyorum derde
öyle haykirarak söylemedi hic.kiskandim ayol hahaha
galiba ahmet e aşık olacak o da...
ayyy valla bu dizi sezonun en iyisi...
kiskan kiskan
kiz, saka yapiyorum bak....
Çocuklar dısarda kalmadı komsularına gitti.Annelerinin ziyaretine gittiler.Cemile boşanma işini kabul etti.1 gun sonra tahlıye olcagını bıldıklerı ıcın carolıne ve ali evdelerdi.Cemile erken tahliye oldu.Cocuklara suprız için kapıyı anahtarla açınca Caroline ve Ali yi sarmaş dolaş dans ederken ve öpüşürken yakaladı.Orda bitti...
Aliylen karolin, kötürüm olun da Cemilenin bir bardak suyuna muhtaç olun inşallah.
Cemile kızım doğra gitsin ikisinide nasıl olsa hapistede paşalar gibisin artık, o Döneyle İplikte bulaşamaz sana. Bari dünyayı iki pislikten kurtar.
Haydi Cemile haydi Cemile haydiiiii, tam zamanı, tam zamanı şimdiiiiiiii, arkandayız Cemile. Şişle ikisinide. hatta şu Karolini vereceksin İplikle Dönenin eline, sen hiç bulaştırmayacaksın elini pisliğe
Ah Mete ahh, yapma yavrum, etme bebem. O senin öğretmenin vazgeç bu sevdadan.
Napsın çocukceğiz bir ilgi görmemişki anasından başka.
Berrin Ahmet ve Hakan nasıl güzel yansıtıyorsunuz bize hislerinizi. Hakan devleşti resmen dün, bence. Ama döneklik yapacak. Diğerlerine bilgi sızdıracak.
Neriman Allah seni bildiği yapsın sümsük kadın.
Annedir işte herşeyi toparlayan, kol kanat geren. Cemile nasıl dedi ama hemen bu gece eve geçecek çocuklar diye. İçimin yağları eridi.
Ahmet niye nikahlandı o kızla. Nolcak şimdi Berrin öğrenirse.:18:
Hee bide Berrin'in Ahmeti orada savunmasız bıraktı diye pişmanlığı çok güzeldi yav, ağladım ya la
Ahmet de cillop gibi çocuk he, maşallah.
Aslında Aylin Sonere Aliyle karolinin isimlerini verse onlarda rahat etse bizde:13:
diziyi son bi kaç haftaır izliyorum aylinin konuştuğu adam varya adı soner mi ne o neyin nesi oluoyr
kız o adamla nerde tanıştı??
Sonerle Aylin bir partide tanıştı. Soner Ayline göz koydu.
Kızlar bişe diycem, Bu bizim uyuz Ali kaptanlıktan istifa filanmı etti. Niye hiç gitmiyor artık. Karolin bankadan ayrıldımı. Len bunlar ne yer ne içer kaç zamandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?