Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Bugun işten çıktım markete girdim hemen önümde kim var bilin carolinn öyle çok uzun değil ama güzel kız gerçekten yanında bir arkadaşı vardı erkek ama alışverişi carolin ödedi 52 tl arkadaşıda pek bir güleç yüzlüydü poşeti nasıl açması gereektiğini söyliyordu etrafa gülücükler saçarak
bende bir röpörtajında duymuştum erkan petekkayaya soruyorar osmanın durumu ne olacak diye osman benden beter olacak demişti işallah dediği olmaz

Bu yaşıma kadar birçok dizi izledim ama bu dizi kadar beni geren dizi olmadı,hepsine dizi deyip geçmiştim,he yalan olmasın Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'side ilk zamanlar çok delirtiyordu beni lakin Caroline'le Ali beni Bakırköy'e yollar

Nasıl bir dizidir bu ilk bölümden itibaren ağlamaktan helak oldum,önümüzdeki haftayı iple çekiyorum,Ali yine yaptı yapacağını öyle safım ki koşulsuz şartsız geri alacak sanıyordum şikayetini,insafa geldi ne de olsa evladı diyordum ki attı golünü Ali efendibence Mete teslim olacaktır,kardeşini feda etmez,annesinin Osman'ı vermesine de izin vermez.Belki şu olabilir,Ali Osman için velayet davası açar,annesinin hapis yattığını,iyi bir anne olmadığını,çocuğun oturduğu evin küçük bir çocuk için uygun olmadığını söyleyip velayeti alır,o arada evi yeniden yaptırır ve velayetini aldığı Osman'ı eve getirir,annesiyle kardeşleriyle görüşmesini engeller

Bu dizi bitince psikolojik destek istiyorum
Yalnız Mete ve Aylin karakterlerini canlandıran Aras Bulut İynemli ve Farah Zeynep Abdullah'ı özellikle tebrik ediyorum,ikiside çok genç ve yanılmıyorsam bu dizi ilk oyunculuk deneyimleri,canlandırdıkları karakterleri çok inandırıcı oynuyorlar,hele Mete,sanki yaşadığı herşey gerçekmiş gibi geliyor

resmen içim şişti ağlamaktan helak oldum bu bölüm
bir an önce fragman çıksa diyorum ama fragmanda da bişiy vermiyolar ki :/

mete çok güzel rol yapıyorya
hele o gözlerini ayırarak aliii kaptan deyişii
çok seviyorum bu diziyi.

Allah seni kahretsin aliğğğ ...bende düşünmeye başladı geçmişi hatırladı yaptıklarına üzüldü derken bir bomba daha batlattı ali beyimiz...nasıl bi pislikmiş yarabbim cemileninde dediği gibi hayvan yapmaz onun yaptığını...osmana nasıl bakacaksa ..onuda pisikopat yapar artık en kralından....

ağlamaktan helak oldum ya. canın çıksın pis adam ! İnci hoca sabaha kadar o kelepçeyi nasılda kesmeye çalıştı canım benim ya.

Benim merak ettiğim ne zaman büyücek bu osman yakında dediler ama hala yok....

acaba bu erkan petekkaya nın içindeki canavar ali kaptan vasıtasıyla ortayamı çıktı acep..gerçekteki eşi ne düşünüyor acaba eşi hakkında..biraz abartmadılarmı alinin kötülüklerini biraz sınır olmalı bence ..her seferinde ali efendi istediğini yapıyor ama eşi ve çocukları eli kolu bağlı.....yoksa son gülen iyimi gülecek...cemileye gelince tokat atmayı biliyor erkek müsveddesi ama o karolineye sen sus bile diyemiyor..kıymetlisi o onun altınmı takılı ne biyerlerinde...

çok moral bozucu bir bölümdu,ben tahmin ettim bu alinin osmanı aklından çıkartmamasını,kesin onu istiyecek,ama dedimki o da çok fazla olur,cemile kabul edecek bence,çünkü o inşatta çocuğun hastalanmasını istemez,geçici de olsa verecek babasına yavrusunu:18:,ama ali yine de meteye bi dert çıkarıcak,meteyi almaya gelen polis sahnesini çok beğendim,orda o gençlerin duvar olmasını,hakları savunmasını çok mütiş buldum,daha önceki bölümde ben mahallerinden bunu beklerken,bu bölümde çok yerinde buldum,ve nekadar güzel kendi haklarımızı bilmesi,gerçekten jandarma bölgesine polis karışamaz,orda birisi jandarmaya haber verse o plisi hoplatırlar,elbette meteyi de alıkoyarlar,ama yine de o kıl polislere kanun adına kanunsuzlukları fitil fitil getirmesi lazım,inci öğretmenin nişanlısı kızdırdı beni,hiç dinlemedi,rüyada o görür artık inciyi,metenin annesine ASLA DİZ ÇÖKME dediği sahnesine bayıldım,birde ya hiç mı kimse yok cemileye hakları öğretebilecek birisi,o aliyi kolaylıkla hoplatır:95:,bence ilerdeki bölümlerde cemile çok güçlenecek:86:,ali karolinin başka erkek arkadaşi da öğrenir ve mahvolur:90:,en azından ben böyle hayal ediyorum:86:

Cemile Osmanı vererbilirmiki babasına rahat etsin diye..
KEndiside mapus hayatını gördüğü için zaten bozuk olan psikolojisi iyice bozulmasın diye MEteyimi tercih eder acaba..Offf düşün düşün beynim sulandı..

Ahmet ve arkadaşlarının yardıma gelmesi sahnesinde acaip duygulandım..

üfff..valla diziyi kalp çarpıntılı,gergin ve hüzünlü izliyorum..dizi bitince, boğazıma oturan kocaman yumruğun gitmesi zaman alıyor..

Teneşirlere gelesin Alii. Bir anneye nasıl bir tercih yapmaya zorluyorsun.

Otelden çıkıp gidince bende insafa geldi Mete'yi affedecek herhalde dedim. Vay başıma. E tabi Ali'de vicdan ne gezer. ters köşe yaptı beni yine. Memur Bey durun diyene kadar vallahi öyle düşündüm. Cemile ve çocukların haline acıyacak şikayetini geri alacak diye düşünmüştüm. Tüüüüü sana Ali:113:

Cemile napsın şimdi, Küççük Osmanı verse bir türlü vermese bir türlü, hey Yarebbim yaaa

Yahu kızlar benmi öyle anladım yoksa bu İnci öğretmen sübyancı mı??? Çözemedim he

Son düzenleme:
cemile osmanı vermemeli ya ama tepki de vermedi gayet sakindi vercek gibi sanki

Cemilenin vermemesi lazım Osmanı. :85:
Eğerki verirse Karolin şırfıntısı doldurur çocuğu annesine karşı, belkide itip kakar küççük Osmanımı.

Pislik Ali, senin ne hakkın var o çocuklar üzerinde, bi de kalkmış Osmanı istiyorum diyorsun. Daha süt kuzusu o bikere

Kanımca şöyle olur, Mete konuşulanları duyar ve kendi teslim olur polise (gerçi o mesafeden nasıl duyacaksa:26:)

Hoff ya stres oldum he yine, zati kaç haftadır stresliyim iş yerinde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…