Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ayyy canımm benimm osmancıkk ölmez tabii ama fazla abartmışlar çocuk bu kadar çırpınmadan sonra ölmezse......:44:

kıyamam kuzum bnmm

işteeee bu haliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bebeğimm benimmm surata baakkkkkkkkkkk:84:

ben izlememiştim,şimdi izledim....koptummmmmmmmmmmmm

ölümde buluşacaz manav kaptaannnn

YA Kızlar metenin kaçırdım yaaaaaaaaaaaaa..neymiş oooooo????????????????

kıyamam kuzum bnmm

bı bebeyı dızıde rol ıcabı da bu korkuyla gormeye tahammul edemıyorum
ona bu korkuyu yasatanın dunyasını basına yıkmak ıstıyorum
bır ınsanın en savunmasız korkulu anın resmıdır bu ısteee
kahrolsun alı ve carolıne gıbıler
elbette kı bılıyorum varlar gercek hayatta tanımam veya tanımamam hıc farketmez
bır masuma bu korkuyu yasatan her adem oglu kahrolsun

dayanamayacagımı dusundugum ıcın ızlememıstım ama bu foto mahvettı benı
yavrumu sag oldugum surece kımse karsısında bu sekılde kalmak zorunda bırakmayacagım
soz verıyorum yavrum sana sozzzz

bu diziyi bir yandan çok seviyorum bir yandan bütün hırslarım bogazımda kalıyo diye sinir oluyorum. şimdiye kadar sadece ayline musallat olan çingenenin yediği dayak hislerime tercüman oldu hepsi bu :95::95::95:

berrine karolinden daha çok gıcık oluyorum, o kızı diziye hiç koymasalardı bence çok gereksiz bi rol. berrinli sahnelerde zap yapıyorum valla...

evet berrin hiç yakışmıyor diziiye. bence berrin rolüne berrin'in arkadaşı ayten daha iyi yakışırdı. o kız çok tatlı
ahh ahmet te çok tatlı ama yazık oldu ona da

ahmete neden yazık oldu ki
birlikte yapmadılarmı bu işi, berrin silah dayamadı ya
sevdiği kızı düşünüp asıl ahmetin engel olması gerekirdi kendine
onu böyle bir konuma sokmaması gerekirdi
madem çok da seviyor resti çekip ben boşanacağım bile diyemedi.

benim ahmet'e ilgim olduğundan öyle dedim
yoksa o haltı birlikte yediler o konuda haklısın.

berrin degilde Ahmet beni çok sasirtti, demek ki göründügü kadar delikanli degilmis, bir çirpida kizi yataga atti, ulan bari sen erkeklik yapta: telinle duvaginla .... de
anam bunlar uçmus uçmus, kiz bide utanmadan benim hayatim diyor annesine, vahh Cemile vahhh nasil basa çikacaksin bu kizla, aylin'den beklerdim ama böylesi bencil bi berrin'i hiç düsünmemistim...
Ali hiç Osman'i ben yetistirecegim demesin valla, baba olupta çocuklarinin basinda duraydi, çocuk yetistirmek kolay saniyor, berrin'in bencilligi, aylin'in gözü disardaligi, Mete'nin sevgisizligi ve hirçinligi hepsi Ali'nin suçu... Simdi birde Osman'a sahip çikiyor, o çocuk senin elinde ya pezo olur yada ...! Töbe töbe... dün izlerken agzimdan 3 kez oç diyordum, sonra vazgeçtim, Hasefe nineyi düsündükçe, kadinin suçu yok oglunun sütü bozuklugundan diyorum :))))
Osman su buz gibi ama sen üsüme n'olur :'(

Bu berrinin son bölümlerdeki suratındaki değişiklik nedir kızlar ya ?
kaşlarımı değişti dudaklarımı bi acaip olduu:26:

Ali Caroline'in saçını bi eline dolamalıydı

Bi de ne gıcık yaaa"Osmaıın kookak Osmaıın kookak"
Osman az bile yaptı çiroz cadıya...

Allah belanı versin Aliiii

Azgın Berrin. Ne halt vardıda pişirdin işi Ahmet'le. Bi durun bakalım. Bi evlenin, adam bi boşansın yav, La havle vela kuvvete, Cemile yine iyi dayandı ben olsam saçını tek tek yolardım valla. (Allahım çoluk çocuğumuz var yarebbim evlerden ırak )

Ahmet adam değilsin, o kadar diyim sana

Karolin nolduuuuuu, niye tırstın Ali'den. Hee

Soner'le Aylin favorimsiniz yeminlen. Soner o çingeneleri dövdürürken içimin yağları eridi, ohhhh,
Seviyor yav bu adam Aylin'i.
-"hangi elinle dokundun heee"
aslanım Soner, yürü be kim tutar seni.

Mete akıllanmış kanımca, okuldaki hal ve hareketleri çok güzeldi.
İnci hoca iyi verdi ağzının payını eski nişanlısına.

Osman yine döktürdün kuzum benim

Son düzenleme:
Bu berrinin son bölümlerdeki suratındaki değişiklik nedir kızlar ya ?
kaşlarımı değişti dudaklarımı bi acaip olduu:26:

kortizon yemiş gibi şişmiş yüzü
dudaklar iyice kaybolmuş hele ki cildi berbat
makyaj bile kapatmıyo

Son düzenleme:
makyaj bile kapatmıyo

hayy ağzına sağlıkk amnraa aynen benim yazacaklarımı yazmışın.ben bu kızı ilk blm den beri hiç sevmiyorum her zamnda yazarım yapmacık,onlar evinden barkından olmuş ahmetttt deyip başını açıyorduu geçebnki blmlerde.bu kız bana antipatik geliyor.aylin 1000 basarrevt cildi aşırı sivilceli..makyajdan daha fazlalaşmış ve cildi bozulmuş.

makyaj bile kapatmıyo

Eveeeeetttt bana da bi tuhaf geldi yüzü sivilceleri çoğalmış gözleri küçülmüş bi garip olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…