Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ahmeeettt diye gevşek gevşek konuşmuyo mu
ağzı açık ayran budalası coralinden ve aliden sonra en gıcık karekter bu kız
he bi de elti ve kızı da var tabi
ay dizi komple gıcık kaynıyo

ahmeeettt diye gevşek gevşek konuşmuyo mu
ağzı açık ayran budalası coralinden ve aliden sonra en gıcık karekter bu kız
he bi de elti ve kızı da var tabi
ay dizi komple gıcık kaynıyo

birde neriman bir ara tulkum giymişti hatırlayan varmı.ayy ne iğren olmuşdu ya şeyi tabak gibi çıkmış töbe töbeee bencede en gıcık berin sonra coroline ve ali en sonda o neriman ve kızı

Ahmet arkadaşta beni hayal kırılığına uğrattı bu ne abazalıkmışki salak berrin gel dediği anda atladı kızın üstüne çok gözümden düştüler artık ikisi ekrana geldiğinde çalan müzikten etkilenmicemmm bittiiiii bittiiiiii

yaa kızlar facede bir yorum gördüm,osman hapisten yazıyor diyordunuz yaa,berrini öldürdüğü için hapisteymiş olabilirmi acaba yaaa,

ayy salı aksamları osmana adapte oluyoruz resmen 5yasındaki kardesime soruyoum osman ölür mü diyo osman ölürse film biter ayy

osman ölmez ya ekşını biter dizinin kimse izlemmez daha yolun başında osman

Osman'ımm ağlama senn

Allahım nasıl gerçekçi ağlıyor öyle.

Osman şov yaşanıyor kaç bölümdür.

Ama yeter artık ağlatmayın Osman'ı Berrin ağlasın

Berrin gerçekten salak. Bi de kalkmış benim hayatım diyor.

Bebek olsa ne olcak kimin hayatın olcak.

Akıl yok işte akıl yok !!

Kesin hamile de kalır şimdi bu.

Ahmet'e ben de çok kızdım.

Senin ailen nelerle uğraşıyor olmaz Berrin desene.

Mete aralarındaki en karakterli olan çocuk.

Kim ne derse desin

Yavrum okula geç kaldı yine de odunu annesine kestirmedi.

Müzisyen olcağının en büyük sinyalleri de dün verildi.

Çok güzeldi İnci Hoca- Mete sahneleri.

Sonerrrr harikasın Sonerrrr !!!

Pis adam da aldı boyunun ölçüsünü ohh neymiş kız kaçırmak.

Aylin şu teklifi kabul etmeden o çocuk ölcek herhalde.

Ayrıca Aylin'in annesine verdiği tepki de bana göre mantıksız değildi.

Aylin'in belli zaafları var.

Ve annesinin mecbur olduğunu düşünemeyecek halde şu an.

Hoş değildi ama çok da garipsemedim ben.

Ali-Caroline ikilisi patlayın inşallah siz.

Hele sen Caroline !!!!!

Osman ne olcak ama şimdi yaa.

Nasıl kurtulcak ordan

ayy salı aksamları osmana adapte oluyoruz resmen 5yasındaki kardesime soruyoum osman ölür mü diyo osman ölürse film biter ayy

Osman'ın ölmesi dizinin bitmesi demek.

Ölemez çünkü dizi Osman'ın hayatını anlatıyor.

Hayata giriş manasında da bu dönemler anlatılıyor.

bencede osmancık ölmez..osman ölürse zaten dizi biter en azından benim için öyle hepimizi aglatan osman duyduguma göre osman buyuyünce seri katil olucakmış gerçek bi seri katilin hayatını anlatıyormuş osmancıgın hayatı..tabii bilemem ne kadar dogru ne kadar yalan..:97:

Ahmet birçok seyırcının gozundeki Namuslu delıkanlı durusunu an ıtıbarıyle kaybettı
Berrine zaten dıycek soz yok . ayrıca kazık kadarlar hepsı demıyorlar anne sen dur bız hafta sonları calısırız .. bu ulkede hem okuyan hem calısan bınlerce genç var .. bunlar erkek peşine kosuyor ..
O Aliyede ne dıyeyım : ogluna tokat atan kadına bır halt edemedı , aynısını cemıle yapsaydı agzını burnunu kırardı .. adamlığı sadece zayıf ınsanlara gecıyor .. bunun gbler gercek hayatta malesef cok.

Gelecek bölümler içinde tahminim var : Berrin hamile kalacak . Ahmet boşanamıycak ve berrinle yolları ayrılcak . bızım gururlu ama salak kızımız berrin cocuguyla ortada kalacak .. ahmt bılmıycek

Aylin o hasta cocukla evlenecek .
Osman ölmiycek ama babasıyla kalması onun butun hayatını etkıleyecek. psikopat ve acımasız bırı olucak
çünkü şuan buyuk bır yanlızlıgın içinde ..
Mete kendini toparlıycak ve ıyı yerlere gelıcek , İnci hocayla da Aşk yasayacaklar .

Cemıle calısıp ayakları ustunde duracak , Alı cemıleye tekrar aşık olucak

nasıl ama dızıye fınal getrdım :))

Bu berrinin son bölümlerdeki suratındaki değişiklik nedir kızlar ya ?
kaşlarımı değişti dudaklarımı bi acaip olduu:26:

onu bende farkettim yaa bu kız ilk bölümlerde daha iyidi sanki iyice pertleşti dedim hatta arkadaşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…