Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

karolin neydi öyle yahu aliyi çok kötü azarladı çalısıyo diye adamın hemen yüzüne vurdu alide bişey yapamadı okadar bağırmaya cemile olsaydı yapıstrmıstı tokadı ama aliye haktır

Bu bölümden aklımda kalacak olan şey soğan çorbası muhabbetiydi, duygulandırdı beni.. Hele o Mete'nin muhteşem bi yemek yiyomuş gibi halleri falan

Osman'ı daha az görüyoruz artık, yine de az ve öz

Ekber, nihayet
Hasefe nine de ayaklanmış ben gidici sanmıştım
Aylin-Soner ve kardeşinin yemek sahnesi de Aşk-ı memnu gibi

Ahmet sen bırak davayı falan al şu berrin'i uzaklara gidin, sizin sahneler pek bi bayıyor beni

berine ne olmus ya öyle ama en cok ali kaptana güldüm aslandi evin icinde sünepeye dönmüs ohhhhh canima degsiiin

Murattan başka bir sürü uyuz insan var dizide murat bence çoook masum nesi uyuzmuş..

ali orada düğünler balayıları sefa sürsün çocukları soğan çorbasına talim etsin bence Ali herşeyi hakediyo.carolin onu delirtsin mumla arasın cemileyi

evet arkadaşım myaa o sahneelr beni boğuyor

dizinin sonunda carolinin aliye çemkirişi azarlayışı pek hoşuma gitti. Hakketti ev erkeği olarak mutlu huzurlu sakin bir hayat yaşar artık.Alinin emekli maaşım var demesine carolinin az diye yüzüne vurması ayrı bir zevkti. Bana Carolin daha çok alinin burnundan getirecekmiş gibi geliyor hatta ilerleyen bölümlerde parayı az bulup ekberle yeni bir tezgah daha kurabilir de...

Ali sofrayı ne güzel topladı ama tosunpaşa filminde şaban da öyle topluyordu aklıma o geldi o an

bu arada berrini niye biraz güzelleştirmiyorlar. Azıcık yüzüne fondeten falan sürseler keşke bide kamerayı zoom yapıyorlar burnu falan kocaman görünüyor. Ayrıca ne biçim kabanı var öyle sürekli sırtında 50 yaşındaki adam bile beğenip giymez.

yine süperdi... karolini sevmeye başladım .tamda alinin hakettiği gibi davranıyo..dinsizin hakkından imansız gelir işte öyle.. gözümüz aydın ekber geldi sonunda..
ayline çok kızdım yavv ne eziyetler ediyo sonere ..sadece gözlerine baksa anlıyacak aslında onu ne çok sevdiğini..
alini sofra toplamasıda ayrı bi güzeldi...

Soğan çorbası sahnesi beni mahvetti. Osmanımın balıkçıdan ayrıldıkları için ağlamasına kıyamamm. Ali sen bin beterlerini hakediyosun oh olsun

Ekber burdaki bankayıda dolandırmak isticek bence
carolinede para az gelince kabul edicek heralde

Ali ne güzel sofra topladı öyle çok pratik

Murattan başka bir sürü uyuz insan var dizide murat bence çoook masum nesi uyuzmuş..

ewt cnm yaa sinir oluorum ne güzel aylinle soner aşk yaşıolardı nerden çıktı ortaya bir kez gördü hemen de aşık oldu öyle aşk mı olurmuş insan sormazmı abi kim bu kız sevgilinmi die hemen beni aylinle evlendirsene gıcık şey şımarık bence

murat konusunda ben nötrüm galiba..:97:
Murat Aylini okuldan görmüş daha..aşkı oradanmış yanii..
E abiyle kız arasında yaş farkı çok olunca, muratın aklına gelmemiştir ,abimle bu kız birbirini sever filan diye,o kadar ince düşünmemiştir, sonuçta muratta lise çağlarında olan 17-18 yaşında bir çocuk ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…