Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Haha Ali kaptan evleri arabalari felan gorunce ne var cok normal Avrupa'da Amerika'da herkes boyle yapiyor dedi paralari olmasa zahmet edip gelmez bile ne haliniz varsa gorun der.. Zaten onun orda ne isi var ki..? Cemile'ye de kizamiyorum tek basina girismek istemiyor bu ise anliyorum sonucta babasi ama istedigi zaman hayatindan cikarip istedigi zaman hayatina dahil edemez ailesini.. O is oyle degil iste.. Ya varsin ya yoksun. Evden atip sonra cani istedigi zaman eskisi gibi davranamaz. Gerizekali iste.. Ise almiyorlar diye ortaligi birbirine katti guldum yaa

bu dizide eski yeşilçam filmlerini anımsatan bir hava var.
meğer balıkçı çoook zenginmiş...zaten kötü adam da gitti yeşilçam kahvelerinden bir berdüş figüran buldu bu bölümde.direk yeşilçama gönderme gibi geldi.
bence bu diziyi çekici kılan en basit sahnenin bile film gibi çekilmesi.
eşimle görüş ayrılığı yaşadığımız bir konu oldu bu bölümde
sizce ahmet'in filistinli karısı ahmet'i seviyor mu? berrin'e söylediklerinden ben bunu çıkardım. eşim "yok yok o ahmet'i korumak istiyordu dedi.

canım bunu daha önceki bölümlerinde defalarca söyledi zaten amina sevdiğini yani ahmete bile söyledi ahmet senle biz olamayız falan filan dedi

çok önemli değil ama şu olay çok saçmaydı.aylin meteyle okuldan çıktı.aylin soneri görünce yanına gitti sen git ben geliyorum dedi.mete evin yolunu tuttu.aylin arabada sonerle iki kelime konuştu,sonra eve bırakayım dedi soner.evleri o kadar uzak mete yürüyerek çoktan varmış,onlar arabayla ta nezaman gittiler.

berrini beğeniyordum önce

sümsüük yaa çıksın bir anönce diziden
ne mıymıy bi kız
bütün enerjimi alıyoorr

rüyamda meteyle hocasını gördüm
müzik hocası meteye aşıkmış ama o dönemde hoş karşılanmaz tabiki
bu yüzden istemeyerek evleniyormuş nişanlısı ile
rüyaya baakkk bilinçaltı çünkü hocanında meteye birşeyler hissettiğini düşünüyorum ve yanılmadığımı göreceğim

Çok teşekkür ederim canım... :90::90::90:

rica ederim ne demek

amina ahmeti seviyor zaten hatta bir bölümünde filsitine gitmeden önceki gece ahmetin odasına gelmişti seninle bir daha görüşemicez senden bana bir hatıra kalsın istiyorum senden demişti ahmet kabul etmemişti kaçırdın sanırım o kısmı :)

evet bebek yüzünden izleyemedim. eşimle sadece bu dizi olduğu gün açıyoruz tv yi.o derece seviyor eşim.balıkçıyı oynayan aktör arkadaşı. belki bu yüzden seviyor.
başlardaki şiddet ögeleri yüzünden ben biraz tepkili idim diziye. ama şimdi ben de çok seviyorum. tv ile tek bağlantım oldu bu dizi.
berrin rolünü oynayan kıza ben de pek ısınamıyorum nedense. samimi gelmiyor. rol onda yapmacık duruyor. itici bir havası var. ahmet ne kadar gerçek ve sıcaksa berrin o kadar uzak...ali'nin abisinin kızı ondan daha başarılı. berrin rolünü oynasa o daha iyi becerir.

Dizinin kahvaltı sahnesinde ne kötü oldum..
erzakları tükenen ailenin masasında bir tabakta peynir ve ekmek vardı ve herkes osman yesin diye sessizce oturuyordu..

Bir de Balıkçı parayı verdikten sonra yapılan alışveriş sonrası ,
Cemile neşeyle evde sobanın üzerinde yemek yaparken..
osmanın pişen soğan kokusunu çok seviyorum..diye başlayan,annesine gidip sarılarak.. şimdiki zamandaki sesiyle konuşturulması da bana çok dokundu..
off osman naapıyon sen bizee..

seviyor kızzz dut gibi aşık hattaa
geçen bölümlerde yatağına gidip benimle yat senden hiç beklentim yok demişti
hemde sümsük berrini çok kıskanıyor

sorma bacım sorma
o koca ekmeği gıdım gıdım koparmaları

sonrasında osmanın yüzündeki o sevinç
ayyy bi an önce diziyi içine girmeden karşıdan izlemeyi
öğrenmem lazım
hele o soğan çorbasııı öldürdü beni

Soğan çorbası bide ekmek tatlısı muhabbeti vardı ya hala etkisindeyim ben de

kızlar şimdi yeni bölüm fragmanı verdiler
aylin evleniyor hmde habersiz anladığım kadarıyla çünkü annesi karşı çıkıyor o da nufus cüzdanını alıyor
gelinlikli haliyle ağlıyor sonere senn bi kelimen yeter tarzı birşey diyor
youtube düşerdüşmez koyarım buraya
aman başka sitelinki vererek fragman eklemeyiniz
yasak!!!

evet bende şimdi gördüm tv'de fragmanı
ailesinden habersiz yıldırım nikahıyla...

bende gördüm fragmanı evet evleniyo çok merak ediyorum neler olucak salıyı iple çekiyorum

Son düzenleme:
Aylin sonere bi kelimenle herşeyi değiştirebilirsin diyo fragmanda ağlayarak

[video=dailymotion;xh72g9]http://www.dailymotion.com/video/xh72g9_oyle-bir-gecer-zamanki-23-bolum-fragmani_shortfilms#from=embed[/video]

ooo aylin evleniyo demekkkk

ama sonerde ona aşık kardeşi için bişey yapamıyo eriyo resmen adammm

bakalım bu hafta baya heyecanlı olacak sanırım

frağman için çok teşekkürlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…