bu dizide eski yeşilçam filmlerini anımsatan bir hava var.
meğer balıkçı çoook zenginmiş...zaten kötü adam da gitti yeşilçam kahvelerinden bir berdüş figüran buldu bu bölümde.direk yeşilçama gönderme gibi geldi.
bence bu diziyi çekici kılan en basit sahnenin bile film gibi çekilmesi.
eşimle görüş ayrılığı yaşadığımız bir konu oldu bu bölümde
sizce ahmet'in filistinli karısı ahmet'i seviyor mu? berrin'e söylediklerinden ben bunu çıkardım. eşim "yok yok o ahmet'i korumak istiyordu dedi.
Çok teşekkür ederim canım... :90::90::90:
meğer balıkçı çoook zenginmiş...zaten kötü adam da gitti yeşilçam kahvelerinden bir berdüş figüran buldu bu bölümde.direk yeşilçama gönderme gibi geldi.
sizce ahmet'in filistinli karısı ahmet'i seviyor mu? berrin'e söylediklerinden ben bunu çıkardım. eşim "yok yok o ahmet'i korumak istiyordu dedi.
rica ederim ne demek
amina ahmeti seviyor zaten hatta bir bölümünde filsitine gitmeden önceki gece ahmetin odasına gelmişti seninle bir daha görüşemicez senden bana bir hatıra kalsın istiyorum senden demişti ahmet kabul etmemişti kaçırdın sanırım o kısmı :)
Dizinin kahvaltı sahnesinde ne kötü oldum..
erzakları tükenen ailenin masasında bir tabakta peynir ve ekmek vardı ve herkes osman yesin diye sessizce oturuyordu..
Bir de Balıkçı parayı verdikten sonra yapılan alışveriş sonrası ,
Cemile neşeyle evde sobanın üzerinde yemek yaparken..
osmanın pişen soğan kokusunu çok seviyorum..diye başlayan,annesine gidip sarılarak.. şimdiki zamandaki sesiyle konuşturulması da bana çok dokundu..
off osman naapıyon sen bizee..
sorma bacım sorma
o koca ekmeği gıdım gıdım koparmaları
sonrasında osmanın yüzündeki o sevinç
ayyy bi an önce diziyi içine girmeden karşıdan izlemeyi
öğrenmem lazım
hele o soğan çorbasııı öldürdü beni
kızlar şimdi yeni bölüm fragmanı verdiler
aylin evleniyor hmde habersiz anladığım kadarıyla çünkü annesi karşı çıkıyor o da nufus cüzdanını alıyor
gelinlikli haliyle ağlıyor sonere senn bi kelimen yeter tarzı birşey diyor
youtube düşerdüşmez koyarım buraya
aman başka sitelinki vererek fragman eklemeyiniz
yasak!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?