Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 23.Bölüm Fragman Fotoğrafları

Resmi esas boyutunda görüntülemek için tıklayın.

teşekkürler teknolog :80:
aylinin gelinliğine bayıldımm
ama niye yatakta yatıyo acaba bayılıyo falanmı :44:

aylinin gelinliği güzel de ..ne aylinin ne de karolinin gelinliği 60 lı yılların gelinliğini yansıtmıyor..o kısım pek olamamış işte.. yoksa güzel..

Aylinin kutudan aldığı nüfus cüzdanına sahip olan varmıydı? aranızda kızlar..hadi bakalım söyleyin..
Ben ilkokula kayıt olurken böyleydi nüfuz cüzdanım..heygidi heyyyy..ne eski kulağı kesiklerdenmişim bende..E tabi yolun yarısındayımm..

ya ben soneri seviyorum yaaaa aylinden çok çok büyük olsa da ne bilem beraber olsunlar istiyorum zor iş ((
bu arada aylin de ne güsel gelin olmuş öyle yaaaa

bence soner aylin'in pek fazla tadamadığı babalık özlemine denk düşüyor. her sorunu mucize gibi çözüveren, ihtiyacı olduğu anda yanında bitiveren, güçlü ve sağlam karakterli bir baba. yani aylin'in sahip olamadığı babası.
aylin, babası ali ile arası en iyi olan çocuktu. ondan da darbe alınca görünüşte murat'a ama aslın'da soner'e sığındı.
lüks hayat vs. özleminden daha çok babaya özlem gibi duruyor ilişkileri. evlilik sözleşmesinin nikahtan sonra yapılacağına bile itiraz etmedi. sözleşmeyi annesinden saklarken bile annesinin bulup okuyabileceği aklına geldi. çünkü sözleşme derdi değil.
bence soner'le aşkları murat yüzünden hüsran olsa da sırf aynı havayı solumak bile aylin için çok değerli.
asıl zor durumda olan soner. aylin soner'e göre çok daha cesur.

aynı fikirdeyim bende
o döneme göre gelinlikler muhteşemm ben bu dönemde böyle güzel gelinlik bulamadım:)

Aylin çok güzel bi gelin olmuş

Resimlerde carolinin bacaklarına bakın:111:

Carolini sevmiyorum tabiki de görsel yorum yapmak gerekirse şık kadın :82:
bir o kadar da illet

aylın de ne bayılmıs yataga dusmus oyle yatak odasını ne anasının ne babasının ewınde gormusmu acaba

Karolin cadısının krem rengi mantosu ve çantasını çok beğendim..

bence üzüntüsünden bayılıyo :18:. sevmedıgın bırıyle evlenmek bı omur gecırmek kadar kötu bısey yoktur heralde

Slm Film için mi dedin ay yok murat gidiciymiş o yüzden sözleşme imzaladılar ya ..murat ölürse sonerle aylin evlenir mi ....film ya lale devri gibi...anam ne çarpık ilişkiler yaaaaa...

Aylin evlilik yolunda önemli bir adım atacak. Ailesinin kesinlikle izin vermemesine rağmen Aylin evlilikten vazgeçmeyecek. Soner'in evine giden Aylin, yıldırım nikahına hazırlanacak.

Aklı Soner'de olan Aylin'in gözü yaşlı hali Soner'i tedirgin edecek. "İstersen bu duruma bir son verebilirsin" diyen Soner'e Aylin'in vereceği yanıtsa bir teklif niteliği taşıyacak. Aylin, ondan kendisine dair bir adım atmasını isteyecek. Acaba Soner buna ne yanıt verecek?

ay cok heyecanlandım yaaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…