Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ah soner ah,bi kelime soyle,bi kerecik bizim yzümüz gülsün ne olurki,ah salı çabuk gel:79::93:

aylin son anda vazgeçebilir. cemileyi çok sinir buluyorum. altındaki evide gidecek haberi yok.bari kız evlensinde kurtarsın şunları.

soner-aylın aşkını bende isterim arada murat olmasa daha ıyı olurdu aslında ama benım anlamadıgım hadı aylın sonere aşık oldu tamam anladım da soner neden kardesının sevdıgını bıle bıle aylıne aşık oldu orasına bı turlu anlam veremıyorum. yanı madem kardesını dusunuyodu en basından berı onun sevdıgı kıza nasıl farklı bi gözle bakabiliyo kı
iki erkek kardeş ikisi de aynı kıza aşık . cok karmaşık bı durum

Carolin, istemeyerek de olsa Ekber’in suyuna gider. Eski sevgililer bu kez, Ali Kaptan’ın parası için tekrar iş birliği yaparlar. Hikmet Karcı’nın tavsiyesi ile trikotaj atölyesinde yeni işe başlayan Cemile, tam biraz rahatlamışken orada da yolu Ali Kaptan ile kesişir.
Arkadaşları ile bir gece dışarı eğlenmeye çıkan Mete ise tesadüfen İnci Hoca’nın bilmesi gereken bir durum ile karşı karşıya kalır. Berrin ile Ahmet arasındaki buzlar erir. Ancak Amina ile ilgili yeni bir gelişme ikilinin canını fena sıkar.
Ailesinin kesinlikle izin vermemesine rağmen Aylin evlilikten vazgeçmez ve Soner ile konuşur. Kendisine kimin yardım eli uzattığını merak eden Cemile, Hikmet Karcı’ya ulaşmaya çalışır. Ancak bu kolay değildir. Üstelik bu yardımın arkasında esrarengiz bir şeyler de vardır. Okul çıkışı herkesin gelip, Aylin’in gelmemesi evde büyük telaş yaratır. Cemile, Ali’ye de haber verir ve Aylin’i bulmak için harekete geçerler.

aylin fazla ukala fazla simarik, her istedigine aninda karsilik verilirse bu kizin sonu hayirli olmaz, elbette hayat onada sillesini vuracak, kizlar soner aylin aski birden parlarsa aylin'in gözü hayatta hiç birseye doymaz, ilerde soner'ide görmez... birakin birazda o sürünsün...

ben aylini çok begeniyorum çok güsellll
bidee kavuşsalar sonerlee süper olcakk

Sonerle aylin naapmayı düşünüyolar son dakka..
yok sen şöyle yapsan ,yok ben böyle yapsam..Muratı kahrından öldürecekler galiba..:44:

izledim de o nikahtan sonra değil üzerinde sarı elbise ve hırka var istemeye geldiler ya o geceki ağlaması bence :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…