Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

yaaaaa bir an önce saat 9:00 olsun ve dizimiz başlamış olsun off bu özet saati nasıl geçer şimdi

Onu bende düsünüyordum.Izlerken Leslie yapsammi yoksa konsantrem bozulurmu diye.

ben lesileyi yaptımm :) evet konsantre bozulabilirr yani ben spor yaparken bişiy düşünsemm bilee efor sarfedemiyorumm direkk spora odaklancamm

ama beni bekleyen bulaşık dolu bir mutfak varr sular sabahtan beir kesikkk he ryer bulaşık oldu:84::84::84:

ooofff bu cemile çok bilio herşeyi :) sanki kendinin uyurken aşık olduğu sarılacak bi kocası varmış gibi

ehh bee cemile
sen aşık oldun da ne oldu diye sormazlar mı adama
ayline laf anlatırken, aylin der lafını saklamaz diye düşündüm ama
sanrım daha yeri gelmedi

ehh bee cemile
sen aşık oldun da ne oldu diye sormazlar mı adama
ayline laf anlatırken, aylin der lafını saklamaz diye düşündüm ama
sanrım daha yeri gelmedi

vallahi öyle cnm abartı paraya gerek yok ama parasız hiçbirşey olmuo cemile çok hikaye okumasın osman ile hasefe hanım hastayken hastaneye getrmeye ilaç almaya parası yokken nasıl üzülüodu yemek masasına koyacak yemek yokken soğan çorbası yaparken para şart değilmiydi aylin defter almak isterken sonra kızım derken para şart değilmiydi bu lanet olası hayatta herşey para malesef malesef malesef

carolinin fendi ekberi yendi OOOOFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFF

imzamı atarım

kendi kocasını dolandırıyor yahuuu
hani aşıktı hani seviyordu

bütün garezi cemileyi saf dışı etmekmiydi yani

ayy bu ne bee
evinin tam karşısı atölye
acaba hikmet mi aldı özellikle, cemileye :26:

Cemile için özel açıldı heralde orası:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…