Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bu berrin hiç rol yapamıo habire de Ahmeti tokatlıo Ahmette amma aptal yaa çak iki tane bak nasıl koşacak sonra peşinden

Caroline ne kadar seytan yaaa.Tam usta dolandirici.Ama Ali'ye iyi oluyo.Tabii ucu yine Cemile'ye dokunacak.Ne olacak simdi yaaa

şu carolini en sonunda osman öldürecek sanırım

Cemile osmanla hasefe hanıma giderken osmanın şapkasındaki ponpon nasılda hop hop zıplıyordu..yerim onun ponponunu beeeenn..
fesat elti naaptı ne etti duydu cemilenin iş durumunu..

Anaaaammm bu balıkçının ilk karısı mı acaba??
Bence balıkçının ilk karısı ..çocuğu ölünce, kadın aklını yitirmiştir..bebeğim diyor ya sürekli..
İnci hoca aldatılıyor

Ama inci hoca demişti hata olup olmadığını göreceğiz diye..hataymış işte..meteye rastlaması çok kötü..İnkar edicek incinin nişanlısı.bizi kıskanıyor diyecek..belli..:97:

Fesat eltiye tilt oldum..rokfor peynirli tavuk salatası boğazında dursun inşallah..
nasıl da hem nalına hem mıhına vuruyor..KArolini de fişfiklemeye çalışıyor bi de..

su aylinin sacini basini yolmak istiyorum,berrinin oyunculuugnu hic begenmiyorum....öyle elti düsman basina ya,ben cemile gibi sessiz kalamazdim böyle eltim olsaydi catir catir kavga ederdim

ya kızlar şu carolinin yatak örtüsü mü nevresim mi artık neyse o bayılıyorum ona gören var mı ondan??

ayline inanamiyorum ya ,zengin olma uguruna hayatinida annesilerin hayatinida mahv ediyor bos gözyaslari nasilsa üc bes mücevherle geri gülcekl nasilsa

ne planliyor bu carolin yaaa,basini kacirdim az biseyde anlamadim biri bana özetlermi ne is cevirdiklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…