Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

yaaa aylinnn 18 yaşında dgeildirkiiii nasıl evlenicek aile onayı olmadannn

uyu ali kaptan uyuuuuuuuuuu

$u Mete'ye hastayim yaaa.O mimikleri hareketleri bakislari bitiriyor beni yaa.Beni benden aliyor bana getiriyor.Oyyyy insallah oglum ona benzer büyüyünce.:109:

Son düzenleme:
bu ali hakkaten salakmış ya.acıyorum ona.haa bide bu alinin kızlarının peşinde koşanlar hep zengin oda yetmedi şimdi cemileyede zengin biri çıktı yani iyice saçmaladılar.ne çok zengin varmış memlekette

kesinlikle katılıyorum :) yeterki rating olsun

ya kızlar şu carolinin yatak örtüsü mü nevresim mi artık neyse o bayılıyorum ona gören var mı ondan??

daysincolours o kayınvalidem de turuncusunu kullanıyor
hafif pamuklu saten gibi ama süper parlak ve kullanışlı

ayline inanamiyorum ya ,zengin olma uguruna hayatinida annesilerin hayatinida mahv ediyor bos gözyaslari nasilsa üc bes mücevherle geri gülcekl nasilsa

süreyyacım cemile aşık oldu da ne oldu allah aşkına
başına neler geldi, daha da geliyor....
aylin bence çok iyi yapıyor...

çocukda aylinin aşkından dirildi haa
ölüm döşeğindeki çocuğa bak

$u Mete'ye hastayim yaaa.O mimikleri hareketleri bakislari bitiriyor beni yaa.Beni benden aliyor bana getiriyor.Oyyyy insallah oglum ona benzer büyüyünce.:109:

bendee metenin hastaysıyımm çok begeniyorummm hemde çokkk
o nasıl bakışş öylee yaa nasıl mimikkk

allahh anasına babasına sevdiginee bagışlasınn:)

eşimde öyle diyor herkes bi holding şirket patronuna varıyor

anammm koca memlekette soyisim kalmadı herhal
talaşoglu

ay saçmalamışlar burda .bu ne hız polise gittilerde evi buldularda geldiler

Son düzenleme:
odadn salona gelene kadarr aylinle muratt
cemile ali ile buluştu polisi alıp geldii
ışık hızı ile maşallah

vallahi ya yapamamışlar o kısmı çok mantıksız geldi. sen kalk dağ başından her işi hallet gel evi bas. onlarda hala evet evet kısmındalar

bendee metenin hastaysıyımm çok begeniyorummm hemde çokkk
o nasıl bakışş öylee yaa nasıl mimikkk

allahh anasına babasına sevdiginee bagışlasınn:)

Aaaminnn insallah.Ayrica insallah bir oyuncu olarak kiymeti bilinir ve cok iyi yerlere gelir.O bunu cokca hakediyor cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…