Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

nikahta evet kısmında ve cemilelerin bahçeye giriş sahnesinde fondaki müzikler bana lostu hatırlattı.
Ali`de Meteliksizsiniz Türkiye yarışmasında ipi göğüsleyecek yakında

Sonunda çok ağladım ben bugün.

Evlendi resmen Murat'la ya.

Birbirlerini seve seve göz yumdular buna.

Birbirlerini seve seve evlendi Aylin Murat'la. Soner sesini çıkarmadı.

Bayılınca bir umut evlenmez demiştim ama evlendi.

Cemile'nin konuşmalarına dayanamadım zaten.

"Olsun annem, gel annem"

Mete-İnci Hoca sahnesi de çok kötüydü.

Yalancı pis Sedat yüzünden Mete'nin başı yine belaya gircek.

Ali de dolandırıldı ohh ohh.

Cemilelerin başı belaya girmesin de gerisi sorun değil.

Gerçi Cemile'nin Hikmet Karcı'sı var artık

O deli kadın kimdi? Balıkçının karısı mı acaba?

Niye delirdi ki?

Berrin yine sinirimi bozmaya devam ediyor. Olmuyor Berrin ağlayamıyosun

Güzel bir bölümdü yine.

Emeklerine sağlık.

aylin evlendim deyince Ali'nin gozlerinde $ isareti gordum valla:119:

allah iyiliğini versin kız
bayılacaktı zatii dayanıcak bi yer aradı
halaa cemileye karışıyor yaa gıcık oluyorum

bu kadar kaliteli bir diziye bu bölüm hiç yakışmadı yaa
nikaha yetişmelerine imkan varmıydı
aylin evet demeden polise gidilmiş
ev bulunmuş ali bulunmuş eve gelinmiş nikah basılmış
bu nedir yaa

ya kızlar yalnız ben aylinin bu dikbaş tavırlarına gıcıkatının oldum bu bölümde hayatının hatasını yaptı ama bir çemkirmedir gidiyor ailesine ki annesi ona hep destekçi oldu
mete de gene kötü çocuk moduna girdi. amaan ben bu bölümden hoşlanmadım.
sevdiğim tek bir nokta vardı o da Alinin dolandırılması.

aynen canim katiliyorum..hatta ben dedim kesin asylin evet diyemeden gelecekler ama 2 dakika geciktiler..o kadar abartmayalim dediler heralde

Aylin o noktaya gelinceye kadar murata ümit verdi verdi,son anda nikah masasında hayır demesi saçma olurdu zaten..yumurta kapıya gelince hayır de..olmaz öyle..murat ta çok iyileşti ,ayağa bile kalktı değneklerle baksanıza ,bu çocuk yürüyecek, na buraya yazıyorum..:126:

Ekber karoline sen de gel benimle,iyi ekip oluruz sen ve ben , ali artık çulsuzun biri dediğinde, Karolin kayışı kopardı valla,niyeti bozdu,evet öyle falan dedi..Bi gitse ekberle karolin ne iyi olur.Bony ve clayd olsunlar ikisi.:98:

Bence Aylin yürümek üzere olan, iyileşmeye yüz tutmuş sevimli Muratı sevmeye başlasa iyi olur. Ne de olsa o artık kocası (kendi istedi)

Hakikaten haa caroline cadısı gitse dizinin akışı nasıl olurdu acaba:82:

Son düzenleme:
Ben sevemedim bu bölümü :26: bi garip geldi herşey.
ama Mete'ye bittim yine kiyamam ya nasıl ağladı
içimiz dışımız Carolin oldu bu bölümde
Ekber'de gözünü kırpmadan vurdu adamı :26:
Aylin'de güzel olmuştu,Murat'ın sırıtmalarından fenalık geldi artık azıcık oturaklı olsa,bi ciddileşse hoş çocuk aslında,Aylin bi alıcı gözle baksa :76:
Cemile maşallah dedektif gibi iz sürdü bütün bölüm bi oraya bi öbür tarafa herbişeye yetişti
Hikmet Karcı'nın köşkünü bile buldu :86:
ama merak ettim bahçedeki o kadın kimdi :26: heralde çocuğun öz annesiydir :97:

cemileninnn o sahnesini ben anlayamadımm ya neyi hatırladı
cemilee abla oradaa

Aylin tipik bir 17 yaş rüyası yaşıyor. "Soner gidelim buradan" diyor. 40 yaşındaki adam onca gücü bırakıp, hayattaki tek manevi varlığı kardeşini satıp, 17 yaşında bir çıtırla kaçar mı? (Behlül bile kaçmadı bihterle ) Kaçması için kendisinin de kaçık olması lazım

Ali'nin dolandırılması iyi oldu da, ucu yine Cemile ve çocuklara dokunacak. Onların oturduğu evin yarı hissesini verdi ipoteğe.

Deli kadın da Balıkçının oğlunun anasıdır ancak. Yavrusunu kaybeden bir kadın ancak öyle delirebilir herhalde

İnci Hoca da Mete'ye inanmak istemedi ama, ilerleyen bölümlerde Sedat'ın ihanetine kendi gözleriyle tanık olacak....HA buraya yazıyorum

Evet bu bölümü de diğer bölümler gibi beğendim

ya gerçekten yakışmadı ben yemin ederim ki değiştrdim kanalı iyice saçmaladılar dedm eski türk filmleri gibi oldu adamın biri cinayet işlio daha silahın dumanı çıkarken kapıdan polis girip tutukluo hatrlarsınz aynı onlar gbi oldu valla evet yani 4 harf söyleyemeden dağ başı dedikleri evlerinden şehire indiler polise gittiler ev adresini buldular oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…