Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Cemile pek hoştu bu bölüm, hakket heee..gitti karcı köşkünü buldu,gitti adamı mezarlıkta buldu..hiç üşenmiyorda..
git sen işinde çalış..adam sana işyeri açtı Alinin evine karşı..daaa ne?

cemileninnn o sahnesini ben anlayamadımm ya neyi hatırladı
cemilee abla oradaa

Hikmet Karcıyı kuş yuvasında bulursun dedi ya deli kadın, onu hatırladı herhalde. Aşiyanın anlamı kuş yuvası demekmiş. Aşiyan mezrlığında yatıyormuş meğer adamın oğlu

Aşiyan yollarından ses versem duyarmısın şarkısı da ordan mı geliyor acaba

aşiyan mezarlığındaki sahneyi görünce ( beni beni bihterini) ve behlülün mezar başındaki (behlül kaçar) sahnesini hatırladım 1 hafta boyunca hergün tekrar izleyip tekrar tekrar ağlamıştım

Bihterin mezarını da aşiyana yapmışlardı sanırsam, doğru aynı mekan ve manzaraydı. Hatırladım

ben dedim bu Cemile şimdi balıkçının verdiği işi kabul etmez gurur yapar ama sesi çıkmadı.
bi sonraki bölüm böyle bi performans bekliyorum cemile'den :86:

aşiyan mezarlığındaki sahneyi görünce ( beni beni bihterini) ve behlülün mezar başındaki (behlül kaçar) sahnesini hatırladım 1 hafta boyunca hergün tekrar izleyip tekrar tekrar ağlamıştım

zaten Bihter2in mezarlığının olduğu yermiş Aşıyan,annemde aynısını dedi izlerken

aman iii oldu beni beni bihtere..

Yalnız Gönül yazarın o eski şarkısı ne manidardı.
Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli..
her hafta bi nostalcik şarkı dinletiyorlar bize..

Bi de osmanın buz ve ateş benzetmesi çok iyiydi..Aylinin başına gelecekleri gizemli bir biçimde anlattı..

ben berrine sinir oluyorum. ilk bölümlerde daha basarılı idi sanki..

Berrin'e bende sinir oluyorum,bu kadar gereksiz bi kadar gereksiz bi karakter olabilirmi.
Senaristler bence bu sağ-sol,darbe zamanlarını falan anlatmak için koymuşlar Berrin karakterini.
İnsan hiçmi kardeşini merak etmez akşam saati,Aylin ortada yok güyya abla
Evle ilgili olaylarda tepkisiz ama Ahmet'e gelince ortalı yıkıyo maşallah
ay çok dolmuşum ya

Osmanın buz ve ateş benzetmesi iyiydi evet. Bir de yüreğinin pusulası bozulmuş lafı hoşuma gitti

Benim kafam karolinin rokfor peynirli tavuk salatasına takıldı..:97:
aga o tarihte rokforu nerden buldun türkiyede..
bavuluna koyup getirdi desem, aylarca peynir durmaz, kokuşur..
fesat elti çok beğendi, bide tarif istiyo..

Gerçekten o Berrin ne kadar donuk bir karakter oldu öyle ya...Osman bile ondan daha duyarlı olmayı başarıyor

Benim kafam karolinin rokfor peynirli tavuk salatasına takıldı..:97:
aga o tarihte rokforu nerden buldun türkiyede..
bavuluna koyup getirdi desem, aylarca peynir durmaz, kokuşur..
fesat elti çok beğendi, bide tarif istiyo..

salata rokforsuz olsa olmazmıydı acaba
bide Aliğye çemkiriyo para yok diye
sen rokfor ne kadar biliyonmu carolinnn

Gerçekten o Berrin ne kadar donuk bir karakter oldu öyle ya...Osman bile ondan daha duyarlı olmayı başarıyor

ahmetle fanfin olayından başka bi fonksiyonu yok dizide..
herkes kıza diş biliyo,senarist rolden çıkartıcak bu tepkiler yüzünden..

Hollandadan bi kalıp peynir koymuştur bavuluna. Zaman içerisinde peynir bozulup küflenmiştir. (Rokfor da zaten küflü peynir ya) Al sana rokfor peynir tavuk salatası :120:

Carolin 30 bine 60 bine tav olur kaçar mı sizce. Bence kaçmaz. Ya da gider bi süre sonra geri gelir. Onun gözü o büyük evde

ahmetle fanfin olayından başka bi fonksiyonu yok dizide..
herkes kıza diş biliyo,senarist rolden çıkartıcak bu tepkiler yüzünden..

Hee, İşte senaryo; Ahmetle fanfin sırasında birden kendini sağ sol çatışmasının ortasında bulur ve asıl hedef Ahmet iken birden kaza kurşununa kurban olup, pisi pisine gider niyazi........

Hollandadan bi kalıp peynir koymuştur bavuluna. Zaman içerisinde peynir bozulup küflenmiştir. (Rokfor da zaten küflü peynir ya) Al sana rokfor peynir tavuk salatası :120:

hadi karolin öyle yaptı diyelim..tarifi isteyen fesat elti nası yapçak,karolin elindeki bi kalıp rokforu onlamı paylaşçak acep?

Elti çok komik yaaa. Hasefe Hanım çok güzel dedi ama, "Öküze özenen kurbağa gibi...şişin şişin çatlayacak"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…