Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

elti de bi kemçük ağızlı.burum burum burup duruyo, ağzını burnunu..
kayınbirader desen laytın önde gideni, iki kelam etmiyo eltiye..:86:

Son sahnede Ali' nin ağlaması çok sahteydi.. Niye ağlıyor ki manyakk, kendi demedi mi evliliklerde böyle anlaşmalar olabilir diye

bide arkadaşlar ekberin vurduğu herif öldümü ki kesin

ölmemiş olabilir aliğğ e herşeyi annatabilir tabi tedavi sürecinden sonra

son sahnede çemile benide ağlattı "ben sana kızmamki gel annem"

misafirim vardı başları pek izleyemesemde sevdimm ben yaa ama cemile öldürdü benii sonunda annelere hiç dayanamam zaten ama osamnı pek göstermediler bu bölümde yaaa

Osman artık pek ön plana çıkmıyor fakat büyük haliyle yani dış ses olarak anlattıkları hep etkiliyor beni..
Aylin'in kendince vedalaşması Meteyle falan güzeldi.. Fakat soner Aylin'i alıp gidecek diye korktum Sonucta Murat hiçbir şeyden habersiz ve bi suçu da yok Aylin'in kendisini sevdiğine onu inandıran da Soner Hem kardeşinin sevdiği kıza nasıl aşık olur anlamıyorum (hayat işte her şey oluyo tabe)

O kadının oldugu ev, balıkçının oğlunun kendini havuza attığı evdi sanırım Oğlu ölünce o cadı kadından ayrılmış, eski karısını o eve getirtmiş tabi kadın da oğlunun ölümünden dolayı sıyırmış zaten, kendi de fakirhaneye kapanmış olabilir

Karolin'in gideceğini sanmıyorum daha durur o

Neriman özentisinden çatlayacak ama güldürüyor beni çok :)

Rokfor peyniri

Roquefort peyniri

Roquefort peyniri ya da Rokfor peyniri Güney Fransa'nın Roquefort kasabasında üretilmeye başlayan içi küflü, güzel kokulu bir peynirdir. Rokfor'un yapımında Roquefort kasabası civarındaki doğal mağaraların ve sonradan bu mağaralara benzetilerek yapılan mahzenlerin olduğu kadar, Rokfor küfünün de büyük etkisi vardır, Rokfor küfü, üçte ikisi buğday unu, üçte biri çavdar unu olan bir hamurla hazırlanır. Peynirler mahzenlerde iki veya üç ay kalır. İyi bir Rokfor peyniri kavuniçi renginde, ince kabuklu, içi beyaz küf damarlı olan, tereyağı yumuşaklığında ve tadındadır. Rokfor peyniri diğer peynirlere oranla dayanıklı bir peynirdir.

rokfor peyniri buymuş kızlar küflenmiş peynir:120:

ayliiiiiiiin kızım o gelinlik neydi yaaaaa neydiiii.. bende gelinlikmi giymişim yaaaaa. gelinlik diil aşk yaaaaa...ben bidaha evlenirim aynısınıda diktirir giyerim.. tutmayın benii yaaaa................

ali kaptaaaaaan boynuzların yüzünden görüntü kayboluyor arada... senin daha başına gelicekler var duuuuur bekleeee öleceksiiiin ali kaptaaaaaaaaan sürünerek hemdeeeeee...

bu balıkçıyı sevmezdim başta... börtlek göz derdim filan..ama yok yaaaa iyimiş iyi..al cemoli bunu..koca yap..yazıktır ortada kalmış adam...bas nikahı....

ilk kez ali ile mete birlik olup başka kişilere saldırdı..puhahaha...aklıma gelmezdi yahu

Süpersin canım içimi okudun resmen tek bir farkla ben henüz evlenmediğim için belki benzer bir gelinlik diktirme şansın olabilir.Fakat Aylin e yakıştığı kadar yakışacağını da sanmam hatun çok güzel kızlar Daha doğrusu çekici mi desem bilmiyorum ama güzel bir ışığı var :80:

Hee, İşte senaryo; Ahmetle fanfin sırasında birden kendini sağ sol çatışmasının ortasında bulur ve asıl hedef Ahmet iken birden kaza kurşununa kurban olup, pisi pisine gider niyazi........

ayyyhh bayıldım bu senaryoya kanal d ye el birliği ile bu senaryoyu mail atalım bence gereksiz yere para vermesinler berrine bari masrafları azalır

yaaa aylinnn 18 yaşında dgeildirkiiii nasıl evlenicek aile onayı olmadannn

uyu ali kaptan uyuuuuuuuuuu

canım o zaman 16 mış evlenme yaşı annemde 16 yaşında kaçmış kocaya nasıl hemen nikah kıydınz demiştm o zaman 16 dı sınır demişti :)

eşimde öyle diyor herkes bi holding şirket patronuna varıyor

he yaa koca memleketin zenginleri ali kaptanın hatunların peşinde
berrinin=hakanı
aylinin=soner->muratı
cemilenin=hikmeti

başka varmı hasefe hanımada bulsunlar bi tane ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…