zorbalıga gerek kalmadıki..ben olsam görücü gelse bile cagırmazdım haber bile vermezdim...Başlarda almıyorlardı, ama Ali zorbalık yapa yapa yanaştı
elti de bi kemçük ağızlı.burum burum burup duruyo, ağzını burnunu..
kayınbirader desen laytın önde gideni, iki kelam etmiyo eltiye..:86:
o alinin değil senaristin hatasıSon sahnede Ali' nin ağlaması çok sahteydi.. Niye ağlıyor ki manyakk, kendi demedi mi evliliklerde böyle anlaşmalar olabilir diye
ayliiiiiiiin kızım o gelinlik neydi yaaaaa neydiiii.. bende gelinlikmi giymişim yaaaaa. gelinlik diil aşk yaaaaa...ben bidaha evlenirim aynısınıda diktirir giyerim.. tutmayın benii yaaaa................
ali kaptaaaaaan boynuzların yüzünden görüntü kayboluyor arada... senin daha başına gelicekler var duuuuur bekleeee öleceksiiiin ali kaptaaaaaaaaansürünerek hemdeeeeee...
bu balıkçıyı sevmezdim başta... börtlek göz derdim filan..ama yok yaaaa iyimiş iyi..al cemoli bunu..koca yap..yazıktır ortada kalmış adam...bas nikahı....
ilk kez ali ile mete birlik olup başka kişilere saldırdı..puhahaha...aklıma gelmezdi yahu
ben berrine sinir oluyorum. ilk bölümlerde daha basarılı idi sanki..
berrin niye roacuttane kullanmıyoki o zamanlar daha icat edilmedimiydiki acep?
Merak edenlere şu gelinliği tekrar bir göstermek adına dayanamayıp ekliyorum
Eki Görüntüle 149374
:92:
Hee, İşte senaryo; Ahmetle fanfin sırasında birden kendini sağ sol çatışmasının ortasında bulur ve asıl hedef Ahmet iken birden kaza kurşununa kurban olup, pisi pisine gider niyazi........
yaaa aylinnn 18 yaşında dgeildirkiiii nasıl evlenicek aile onayı olmadannn
uyu ali kaptan uyuuuuuuuuuu
eşimde öyle diyor herkes bi holding şirket patronuna varıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?