Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ayy ilk defa bu bölümde ağladım ya aylin baygınken soner gidelim burdan götür beni dedi ya
bide metede şamaroğlanına döndü gelen vuruyo giden vuruyo sen kimsinde vuruyosun sinir oldum hocanın nişanlısına

bu bölüm tam eski türk filmleri tadındaydı izlerken çok eğlendim....
cemile maşaallah hafiye gibi iz sürdü tarabyada aşiyanda eliyle koymuş gibi buldu birde mezarlık ne kalabalıktı yaa:)
Aylinin nikahına yetiştiler helal olsun başka bişi demiyorum..
metenin sedatı gördüğü bölümde keşke dedim cep telefonu olsa resimlerdi ispatlamak için bakalım ne gelecek yine metenin başına

Ateş ve buz insanın derisine dokunduğu ilk anda aynı etkiyi yaratır; ani bir ürperme! Bu yüzden ilk anda ayırt edilemezler... Sonra biri yakar diğeri dondurur. Yanmanın ve donmanın insan üzerindeki son etkisi de aynıdır.. İkisi de insanı yok eder!"

Eşimde diyor bu diziye de hep sivilceliler i bulmuşlar.

Bu arada mete durduğu yerde üç tokat birden yedi. gelen vurdu, giden vurdu.

Alinin son sahnede çok yapmacık olduğu aşikar, hatta sevinmiştir bile kızım zengin birine vardı diye.

Bu berrinde amma tokatladı Ahmet'i.saldırı veriyor hemen. hemde milletin içinde yapıyor ya.

Ahmetin de arası açıldı arkadaşlarıyla. Ay inşallah bi daha da onlarla olmaz.

metenin olduğu bölümler baydı artık abartıyo hocaya olan ilgisini
aylin nededi sonunda evlendim dedimi annesine noldu orda?

metenin olduğu bölümler baydı artık abartıyo hocaya olan ilgisini
aylin nededi sonunda evlendim dedimi annesine noldu orda?

annesi gel yarum hadi gidelim ben sana kızmam ki dedi...
aylin'de anne ben evlendim dedi...
bitti...

selam kızlar...

bir şey sorabilirmiyim ?

berrin ile sevgilisi bir park mı orman mı bir yerde dolaştılar bu bölümde..köprü falan çok güzeldi..

orası neresi bilen var mı ?

şimdiiiii
cemile e jet hızıyla yetişiyorrrr nikahaa ii hoşta
aylin dışarıya çıkarken üzerine kazk giymişti ya onu ne araa agiydinnnn
madem aceleylee çıktın giymesennn ne olurduuu

birde
berrinn hakikatenn çok başarısızz ya ilk bölümlerde baba ilee olann çatışmasındna kaynaklı çok ön plandaydı şimdi hakan ilee olan sırıtmasındna başka bişiy görmüyoruz ha birdee
kırçilli montuunu giyip ve çıkartıyorrr

mete süper oyuncu zatennn

inci hoca çok güsle degil ama ben konuşmalarına ve mimikleirne bayılıyorumm hoşuma gidiyor kadınn

bide arkadaşlar ekberin vurduğu herif öldümü ki kesin

ölmemiş olabilir aliğğ e herşeyi annatabilir tabi tedavi sürecinden sonra

son sahnede çemile benide ağlattı "ben sana kızmamki gel annem"

Ölmemiş olabilir, onu da yetişip Hikmet Karcı kurtarmasın ha :94:

Ya öyle Cemile Analık işte :97: Ne olursa olsun, ne ederse etsin evlat baştan atılmıyor

önce bende ışıkhızıyla nasıl yetiştiler dedim.. fakat aylinin o lizöz mü? kürk mü? neyse onu giymiş olması, aradan epey dakikalar geçtiğinin mesajıydı bence..geçişi öyle sağladılar..
evet derken yetişmediler diye düşünüyorum..yönetmenin bunu düşünenmemiş olduğunu sanmam yani..:96:

aylin safı evlendi nihayet artık paralara sahip olmak için bekler durur...ama hayatı iyi olacak
ya güzel kıyafetler,takılar o idare eder ona...
berrin bencede çok gereksiz dizide mıy mıy halleri çok sinir bozucu...
karolinde gene yaptı şeytanlığını ohh ali iyi oldu sana da iş ortaaya çıkınca olan cemilenin evine
olacak ama ona karcı holding ev ayarlar artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…