Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Metenin incinin nişanlısını gördüğü yerdeki nayt kulüpteki söylenen tombalacık Halimem şarkısı çok şekerdi..hatta o şarkıyla ilgili anım var..
ilkokuldayken öğretmenimiz bize bu şarkıyı öğretmişti..
Biz de arkadaşımla birlikte onların bahçesinde bağıra çağıra:84: bu şarkıyı söylüyorduk
Arkadaşımın annanesi susun söylemeyin falan diyo, ama biz anlam veremiyorduk:44:..
sonraları aklım ermeye başladı..Ananenin ismi de Halimeydi..KAdın utanıyormuş zaaar

yine cok guzel bi bolumdu
Berrin sahneleri haricinde tam puanlik bi bolum seyrettim

Aylin cok guzel olmustu yine aylin bayilinca Muratin o Aylin deiye bagirmasi
ama hicbisey yapamamasi .. uzuldum cocuga yaa ...

Bide tabiki Meteye uzuldu o uyuz adam ve mudur yine ne yapacakalr Meteye

sonu da cok kotu bitti...

Mete ,okulda müdürün de katıldığı provalarda şarkıyı söyleyemediğinde, necati pek bir hevesle ben söölim ben söölim diye diretti..

Ama necatiye de kızamıyorum yaaa..çok şeker o da.. rolü küçük ama yetenek var, bunu seyirciye geçirebiliyor..

evet necati de çok yetenekli
o kısacık bölümlerden bile sırılıyor akılda kalıyor

geçen gün magazin programında seyrettim
berrinle necati aynı takside arka koltukta trafiğe yakalanmışlar
muhabir soruyor hayırdır yeni bir aşk mı var diye
çok güldüm

kızlarr şu berrine çok sinir oluyorum

ne gereksiz bir tip ya dizide, çok kötü bir yüz, oyunculuk yok

necati iyi oynuyo ama rolünden midir nedir gıcık oluyorum psikoloik herhalde. Çocukta esas muhbir tipi var:82:

Olamaz mı? Gönül her şeye konuyor

necati iyi oynuyo ama rolünden midir nedir gıcık oluyorum psikoloik herhalde. Çocukta esas muhbir tipi var:82:

Yerinde duramıyor zıp zıp:122:..ne bulsam, ne görsem :82:diye uğraşıyor sanki, ama ben sevdim yine de..:114:

necatiyi bende seviyorummm yaaaa çok tatlı vallaaa
birazz sazan ama olsunnn :)

sanırım berrin herkestee aynı şeyi düşündürüyor
diziden çıksın benceee:)

berrin karakterini bilemem ama yıldız çağrı atiksoyu gayette beğeniyorum . kadroya da gayet yakışıyor bence.

nedir bu berrin antipatisi anlamış değilim ilk bölümlerde bi bomba patlamıştı berrin öldü diye kahrolmuştuk aman çıkmasın çıkmaz daha dizinin başı falan diye şimdi ne oldu tamam yanlış şeyler yaptı ama ilerleyen bölümde onlada ilgili güzel şeyler seyredeceğimize eminim ben

Berrincigi en iyi anlayan benim herhalde

Aniden sivilca patlamasi bende yasiyorum dugun stresinden dolayi, onun kadar fena degilde bendede aniden ciktilar hepsi
Uzerine gitmeyin garibimin

Ama dikkat ederseniz dizide herkeste bi sivilce problemi var.Ali kaptanda bile var makyajdan dolayı belkide.Bi cemile kaymak gibi inci hocada bile var :97:

hepsi çook stresli sanırım o yüzden çıktı sivilceleri...:97:
inci hocanın sivilceleri pek göze çarpmıyo güzelliği daha ön planda...
:93:

Son düzenleme:
berrin daha önce bir çok dizide oynadı aslında ama bu rolü hiç beğenilmedi nedense.bir cadı dizisi vardı orda çok çok güzel.

bu berrin kayıp prensesteki hatunmuş yaa ne kadarda tatlıydı o dizide şimdi ise iğrenç
bu arada oynadığı tüm dizilerde 1. sezon oynamış dizilermi 1 sezon sürdü yoksa bizim berrrini beğenmeyip 2. sezon sepetledilermi :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…