Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ali kaptan ve onun gibiler kendilerini ne sanıyorlar bunlara kim dur diyecek şeylerinin keyfi için kadınları ne hale getiriyorlar ne hakları var

Bu Ali çok olduu yaa .. Şimdi ne olacak cemile hamile kalacaktır .. Osman ne zaman büyücek acaba ne zaman bu diziyi izlesem sinirimi bozuyor şu Aliii.

şimdi en önemli şeye geldi sıra,benim yorumuma:
ali karakterinden tecavüz beklenir doğru,ülke gerçeği doğru,bu dizide kullanılamaz diye bir durum yok bu da doğru.ama cemilenin o nefes alışları falan çok kötü etkiledi beni ya.hani dizinin iyi olmasından ileri gelen bir etkilenme değil.abartıdan,aşırılıktan dolayı rahatsız oldum.en çok da cemilenin o nefesleri.
sonerin mesudeye evlilik teklif edeceğini adım gibi biliyordum.aşkından saçmalayacağı kesindi çünkü.
inciye yazık ya o kocasına sinir oluyorum.

carolinin kaza yapmadan once takma kirpikleri vardi ve full makyaji..kazandan sonra kirpiklerimi dustu acaba

arkadaşlar bir kadın olarak sinirlerimiz ne kadar hatsafhada da olsa
forum kuralları gereği küfür,argo kelime ve kötü üslup yasaktır
aralara nokta koyarak dahi olsa lütfen yazmayınız

ayrıca tartışama ve polemiğe girmeyiniz ve lütfen konu dışı mesaj olmasın(şu an topiği kaç kişi okuyor vs...)

masal senin yorumlarını takip ediyorum. yorumların hoşuma da gidiyor
açıkçası tecavüz sahnesini görmedim. burdan okuduğum kadarıyla biliyorum.
ama dizilerin tecavüz sahnelerinden rahatsızım. bu sorunu konuşmak gibi gelmiyor. maalesef amaca ulaşmıyor.
o sahneler yarın gazete sayfalarında yer alacak. ardından paylaşım sitelerinde. ardından geyikler.
ve en sonunda hangi tecavüz daha çok tıklandı haberleri. bu olay bu durumu yaşayanların yarasına merhem değil hançer görevi görüyor bence. yapımcıların da işine geliyor. reyting güzel şey onlara göre.
sahne nasıl çekilirse çekilsin bu olayın sonucu maalesef hedef hep sapıyor...

Son düzenleme:

bakalım bu bölümün tekrararını kaç defa verecekler?fatmagülün tecavüz sahnesi sürekli verildi
hiç birinide seyretmedim.

carolinin kaza yapmadan once takma kirpikleri vardi ve full makyaji..kazandan sonra kirpiklerimi dustu acaba

dimi yaa.evet cnm bende dikkat ettim ona bence göz makyajı akmış gibi yapmaları gerekiyodu.1gram yoktu makyaj ve kirpikveee tecavüz sahnesine çok sinir oldum.aliye saymadığım şey kalmadıı.bi kadının yaşıcağı en kötü şey yaa.ben olsam o adamı bıçaklardım valla çocuklarımın babası filan dinlemezdim

nicksiz'cim teşekkür ederim

Şimdi o tecavüz sahnelerinden rant sağlama olayına girilirse bu topikten çıkılmaz.

Bakın medya sektöründe, gazetelerde televizyonlarda gördüğünüz hiç birşey aslında gördüğünüz gibi değildir.

Günümüz medyasına kızmayın bu duruma gelmelerinin sebepleri çok farklı.

80lere dayanır bu durumun sebebi. Kendi kendilerini tekrarlamaları, reyting yarıştırmaları hepsi sektörün gereğidir. Aksi düşünülemez.

Tecavüz sahnesi ağır mıydı, değil miydi dersek eğer

Evet tecavüz sahnesi görünce bir insan olarak rahatsız olmamız çok normal.

Ama bu dizi zaten ağır bir dizi. Hakaretler, şiddet vb. Tecavüz bu dizi için sırıtmadı bence.

Rahatsız edici ama gereksiz değildi.

Bu tecavüz, ensest vb. cinsel istismara yönelik olaylarla ilgili konuşulcak o kadar şey var ki.

Ama konuşmayı bilmiyoruz.

Fatmagül tecavüze uğradı suçu Bihter olmaktı zaten diyoruz.

Aslında bu tecavüz sahnesi insanlara bir şeyler öğretir ama biz öğrenmek istemiyoruz.

Sorun bu.

Sorun dizilerle yaşamamız. Sorun o diziye sadece dizi gözüyle bakıp da asıl soruna odaklanmaktan uzak olmamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…