Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ben carolin bağırırken gülmekten kendimi tutamıyom ya önceki bölümde hayvan alii dedi ya koptum.bu bölümde de salak diye bağırdı.ayakkabıları fırlattı aliyedeli kadın ya

Son düzenleme:
Ya bir de burdan senariste sesleniyorum...Allahaşkına Ali Kaptanın cezası Carolin ucubesinin attığı iki terlikle kalmasın

hangi tecavüz sahnesi...
ali cemileye saldırdı hırpaladı
tecavüzün gerçekleştiği bölümlerde
yitip giden umutlar, hayal kırıklıkları kuşların uçuşuyla, osmanın masumiyetiyle anlatıldı.
cemileyle aliyi göstermedi
çok güzel anlatılmış dı bence.

ayrıca herşeyi bel altına indirgeyen dalgaya alan kafalarada pabuç bırakmamak lazım.
tecavüz hayatın gerçeğiyse, acılarından biriyse sinemada da kitaptada dizidede yeralmalıdır

süpersiinn.ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi canım destekliyorum.kesinlikle yer almalı.tecavüz hayatın gerçeği

Bu düşünceye sahip insanları görmek beni mutlu ediyor.

Başından beri tam da dediğim buydu benim de.

Evet tecavüz edildi de nerde gördük mü?

yaa bana çok saçma geldi dün dizi.soner kardeşine guya kendini ispat edecek gidiyo mesudeye evlenme teklifi ediyor.başka kızmı yok.
cemilenin tecavüz olayı off amamn zaten gereksizdi. hele ki osmanın görmesi büyük travma.
şimdi osman anne anne diye giriyor tamam cemilenin durumu çok kötü ama insan evledı için kalkar bi toplar göğsünü kapatır.en azından gerçek hayatta böle olur.illa osman görecek ya
umarım gerçek çekimlerde osman ve cemlşe ayrı ayrı çekilmiştir.

Son düzenleme:
artık bu diziyi izlemiyorum . bu sahneden rahatasız olan bütün arkadaşları da izlememeye davet ediyorum.
yada netten izleyin

Açıkçası bir kaç gündür burdan okuduğumuz tüyolarda tecavüz sahnesine bir çoğumuz tepkiliydik, tecavüz sahneleri biz kadınları rahatsız ediyor çünkü. Kadına şiddetin en son noktasıdır, en hazin olanıdır tecavüz.
Fakat dün izlediğimiz sahne gerçekten güzel çekilmiş, eğer Fatmagül'ün sahnesi gibi olsaydı bir çoğumuz yine tepkili olurduk.
Osman babasının annesine tecavüz ettiğini anladı mı acaba? Dünden beri aklımdaki soru bu..:2:

İğrençsin alii senin yaptığın yanına kar kalırmı acaba seni verecekler metenin eline bak sana neler yaparr

Birde evden çıkarken dikkat ettinizmi gözünden yaşlar akıyordu bu pisliğin

Kanaltürktede şu magazinci kadın tamam tecavüz olsun da böyle dibine dibine gösterme diyo ne ilginç

Ya osman yerine o anda mete gelseydi:18:

ben senin geldiğini görmedim baba dedi yaa görseydi annesini yalnız bırakmazdı ufacık velet bile babası gidince hemen annesini aradı..

Kanaltürktede şu magazinci kadın tamam tecavüz olsun da böyle dibine dibine gösterme diyo ne ilginç

Fatmagülü seyretmemiş herhalde

Ya osman yerine o anda mete gelseydi:18:

Kimse alamazdı metenin elinden aliyi

ben senin geldiğini görmedim baba dedi yaa görseydi annesini yalnız bırakmazdı ufacık velet bile babası gidince hemen annesini aradı..

Anladı ama bişiler olduğunu hemen eve girdi :26: ruhunda açılan yaraları nasıl iyileştircek senaristler acaba keşke görmeseydi annesini o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…