Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Şimdi cemile meteye falan anlatcak mı acaba:18:

hiç gereksiz bui konuydu amaç ne
osmanı çocukluğundan kaynaklanan psikolojik bozukluk yaratmak içinse ee zaten osman yeterince kötü olaylar yaşadı ileriye yetecek kadar.

cemileyi çocukları aliye düşman etmekmi ee ondan da sorun yok zaten düşman oldular yaptığı fenalıkalrla.

alinin kötü karakterini göstermekmi?
bunu zaten biliyoruz .
sonuç olarak sadece rayting için alttan alttan toplumuj yargılarını bozmak kötü olayları kanıksattırmak için yapılanm bi eylem

Son düzenleme:
esas bomba carolinle sonerin beğeni dolu bakışları...
cemileyle aylinin kabusu oldu bu carolin cadısı..

bence ahftaya zaman ,ilerlemiş olacak
inci ölmüş
caroline diziden çıkartırlarmı bilmiyorum.ya tamamen çıkmış olacak yada hala aliyle evli
ahmet yurtdışında kayıp berin belki evlenmiş olur pat diye ahmet gelir.
metenin albümü tutmuş ama mutsuz bilemedim orasınıda
murat ölmüş yada iyileşmiş soner mesudeyle evli aylin hala soner için tuttuşmakta
osman psikolojik deli :)))

osman hariç dizideki herkez birbirine aşık canım...

dizinin sonu çok kötü oldu.. şimdi ne olucak...:97:

mete duyarsa babasını öldürür vallahi..

işte osman bu anı hayatı boyunca unutmaz büyüyünce babasını o öldürür...

metenin ahmetle gece vakti diyologu çok güzeldi...

metenin şarkısınıda beğendim...

nedense bir dahaki bölümü merakla beklemiyorum son sahne beni biraz soğuttu...

aynen katılıyorum. fatma gülün suçu ne gibi oldu,gerek yoktu bunlara .filim çizgisinden çıkıyor.yazık

Offf Dejavu süper özetlemişsin

zaten senaryonun sonunda osman seri katil oluyomuş.. bu dizi osmanın seri katil olmasında çocukluğunda yatan yaşantısını anlatıyor..

boyu devrilesice ali neler yapmış öyleedefoldu gitti hala kadının hayatını mahvediyor rezil herif,haysiyetsiz,utanmaz,pislikk........vs

tokat yemekle tecavüze uğramayı aynı kefeye koyanları anlayamıyorum.Tecavüz bu kadar basitmi.Hele bide tecavüz sonucu hamile kalmak ne kadar korkunç ki zaten büyük ihtimalle bu dizide de öyle olacak.Cemile hamile kalacak.Annenizden babanızdan,eşinizden arkadaşınızdan yemişsinizdir belki tokat üzüldünüz, etkilendiniz bir süre duygusal buhran yaşadınız olmadı ailenizden uzaklaştınız eşinizden boşandınız ama ne kadarı kaldı geriye.Tecavüz bir kadının hayatını bitiriyor kadının kendi manevi çöküntüsü yetmezmiş gibi birde toplum ve aile baskısı giriyor hayatına.Tecavüz sahnelerinin olduğu dizi veya film isterse ucundan göstersin, kuş cıvıltılarıyla kamufle etsin ne farkeder o olayın var olduğunu bilmek bile üzücü.Evet hayatın gerçeği ama reyting uğruna acımasız gerçeği insanların gözüne tekrar sokmaya gerek yoktu.Hayatın iyi ve güzel gerçekleri de var bunlar paylaşılsın insanlar daha güzel daha iyi olaylara yönlendirilsin.İnsanlar dizileri izlerken etkileniyor ve dizide yaşananları kendi hayatına sokmaya başlıyor.

böölelikle bir diziden daa soğutmayı başardılar,tebriklerimi sunuorum senaristlere

insanların dizilerden etkilenip kendi hayatlarını da buna göre şekillendirdiklerine inanmıyorum, ali tecavüz etti diye erkekler tecavüze mi yelteniyor yani? saçma...

Son düzenleme:
aynen katılıorum cnm,bide şunu ilave ediim,
aklı başında insan dizideki olayı kendi hayatına sokmaz tabiiki,
ama insanlarımız çığrından çıktı maalesef,
aklı başından gidik bu kadar çok insan varken daa dikkatli olunmalı

insanların dizilerden etkilenip kendi hayatlarını da buna göre şekillendirdiklerine inanmıyorum, ali tecavüz etti diye erkekler tecavüze mi yelteniyor yani? saçma...

yeltenir cnm,çünkü mantıklı düşünemiyen insan çok fazla ne acıki,
yani daha bikaç gün önce gazetede okudum,
koskoca adam,aliden etkilendim demiş,karısını hırpaladıktan sonra

cemile hamile kalacak,
balıkçı çocuğuna sahip çıkacak.
aylin intihar edecek.

söylentii şimdilik...

Son düzenleme:
cemile hamile kalacak,
balıkçı çocuğuna sahip çıkacak.
aylin intihar edecek.

söylentii şimdilik...

teknolog sen sette felanmı çalışıyorsun...
yada tanıdığın oyunculardan birimi...
hmm yada senaristmisin doğru söyle....
yada sen oyunlardan birimisin...
dediklerin çıkıyorda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…