Şimdi cemile meteye falan anlatcak mı acaba:18:
bu dizideki bütün erkeklermi kötü..
osman hariç dizideki herkez birbirine aşık canım...
dizinin sonu çok kötü oldu.. şimdi ne olucak...:97:
mete duyarsa babasını öldürür vallahi..
işte osman bu anı hayatı boyunca unutmaz büyüyünce babasını o öldürür...
metenin ahmetle gece vakti diyologu çok güzeldi...
metenin şarkısınıda beğendim...
nedense bir dahaki bölümü merakla beklemiyorum son sahne beni biraz soğuttu...
Offf Dejavu süper özetlemişsinEvet o tecavüz sahnesi çok gereksizdi olmaması gerekirdi bu dizi için. Ama maalesef ülkemizde de bu tür rahatsız insanları görüyoruz. Çok var ayrıldıktan sonra bunu yapan hatta öldüren. Hem sadece bu dizide değil ki her dizi de çarpık ilişkiler var. Aşkı-memnu da yiğen-yenge ilişkisi, yarpak dökümünde iki kardeşin aynı adamla beraber olması. Fatmagül'de Mustafa'nın tüm o olaylardan sonra Fatmagül'ün suçsuz olduğunu görmesi ve Kerim'den kıskanması hepsi aynı yola çıkıyor.
Çok sinirlendiğim şeylerde oldu bazen seyirciyi aptal yerine koyduklarını düşünüyorum. Geçen bölüm hadi o betonu geçti iyice içine girdi o tekne kulübenin nasıl olduysaa.. Ama dümende Ali kaptan var ve en önde. Herkes yaralanıyor hastanelere kaldırılıyor ama Ali kaptanda birşeycik yok gram zarar gelmemiş. Öyle ki hemen toparlanıp tuttuğu gibi sırtına atıyor balıkçıyı ve ormana taşıyor ama Soner'in adamlar kaç saatte gidemiyor. Hme o kadar kalabalıkta iki cüsseli adamı kimsecikler görmüyor. Soner sırf kardeşi şüpheleniyor diye o mutlu olsun diye Mesude gibi bir salağa evlenme teklif ediyor. Yaa evden git başka eve yerleş arada gel ya da uzak dur Aylin'den. Haydi Cemile salaklık etti dümen bozuldu dedi Carolin neden doğruları demedi zaten kızgındı Cemile'ye ve Ali'ye. Maşallah hergün başka kıyafet giyiyordu ama bir bavula sığdırdı ya kıyafetleri helal olsun. Cemile de kapıyı açmaya çalışıyor alsana ordan odun vursana işine gelince uyanık oluyor ama.
Dizin en güzel yanı Mete yazdığı şarkıyı söylerken İnci Hoca'nın ağlaması ve yaşadıklarının birer birer geçmsiydi süperdii.. Ahmet'e çok üzüldüm o adam için değmezdi. Hapise girecek heralde. Bir de Osman'ın annesini öyle görmesine zaten tüm bu gördükleri kzınacak beynine ve ileride öylelikle öldürecek babasını.
aynen katılıorum cnm,bide şunu ilave ediim,tokat yemekle tecavüze uğramayı aynı kefeye koyanları anlayamıyorum.Tecavüz bu kadar basitmi.Hele bide tecavüz sonucu hamile kalmak ne kadar korkunç ki zaten büyük ihtimalle bu dizide de öyle olacak.Cemile hamile kalacak.Annenizden babanızdan,eşinizden arkadaşınızdan yemişsinizdir belki tokat üzüldünüz, etkilendiniz bir süre duygusal buhran yaşadınız olmadı ailenizden uzaklaştınız eşinizden boşandınız ama ne kadarı kaldı geriye.Tecavüz bir kadının hayatını bitiriyor kadının kendi manevi çöküntüsü yetmezmiş gibi birde toplum ve aile baskısı giriyor hayatına.Tecavüz sahnelerinin olduğu dizi veya film isterse ucundan göstersin, kuş cıvıltılarıyla kamufle etsin ne farkeder o olayın var olduğunu bilmek bile üzücü.Evet hayatın gerçeği ama reyting uğruna acımasız gerçeği insanların gözüne tekrar sokmaya gerek yoktu.Hayatın iyi ve güzel gerçekleri de var bunlar paylaşılsın insanlar daha güzel daha iyi olaylara yönlendirilsin.İnsanlar dizileri izlerken etkileniyor ve dizide yaşananları kendi hayatına sokmaya başlıyor.
insanların dizilerden etkilenip kendi hayatlarını da buna göre şekillendirdiklerine inanmıyorum, ali tecavüz etti diye erkekler tecavüze mi yelteniyor yani? saçma...
Kanaltürktede şu magazinci kadın tamam tecavüz olsun da böyle dibine dibine gösterme diyo ne ilginç
cemile hamile kalacak,
balıkçı çocuğuna sahip çıkacak.
aylin intihar edecek.
söylentii şimdilik...
cemile hamile kalacak,
balıkçı çocuğuna sahip çıkacak.
aylin intihar edecek.
söylentii şimdilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?