Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

cemile hamile kalacak,
balıkçı çocuğuna sahip çıkacak.
aylin intihar edecek.

söylentii şimdilik...

dizi kötüye gidiyor ya aylinde sonerin yüzünden intihar edecektir salak soner başka kız bulamadı sanki mesudeye evlenme teklif etti üstelik aylin onu hiç sevmiyor birde aynı evde yaşarlarsa tamamdıryani soner artık yakasını kurtaramaz mesudeden.otel odasında mesudeye söylediği sözlerden ne kadar mutlu olmuştum ne güzel yapmıştı ona ama sonra olmadıyaaa :84::84:

şok şok şok

carolini yanı namı değer wilma elles istiklal caddesi balık pazarında dövüyorlarmış az daha kadınlar

Dün dizinin en güzel yanı mete ve inci idi..Özellikle mete şarkı söylerken bakışmaları ve hayalleri..

Dün ki bölümden sonra ali bence intihar etsin adamın yüzündeki ifadeyi görünce miğdem bulandı ali iyice zıvanadan çıkmıştı ama bunada gerek yoktu bence bu saatten sonra diziyi izlemeyi düşünmüyorum alinin hastalıklı ruh hali resmen psikolojimi bozuyor film bile olsa böyle insanların olması sinir katsayımı 2 kat daha fazlaya çıkarıyor

Soner Mesude'ye haddini bildirince nasıl sevindiysem, evlenme teklıfı ettıgınde de cıldırdım yaaa..tek ızledıgım dizi ve oyle gercekmıs gıbı gelıyor kı...ciddi ciddi dün gıcık oldum :)

dünkü bölümden sonra izlemeyi hiç düşünmüyorum hele tecavüzden sonra annesini o şekilde görmesi burakın filmi o dizi çekilirken bile o çocuğun aklına ne gelmiştir çocuk psikolojisinden yoksun senaristler anladığım kadarıyla aileyle beraber izlediğimiz bir diziydi ama dünkü bölümden sonra izlememe kararı aldık..

ne gerek vardı tecavüz sahnesine anlamıyorum zaten izlenen bi dizi, reytigle kafayı bozdular olanda yetmiyo ben cok etkılendm dün aksam, gereksiz bi sahne toplumun zayıf noktasi nasılda kullanıyorlar bosanmıs ve siddet magduru bir sürü kadının böyle igrenc biseyi yasama ihtimalinin olabilcegini hesap edemiyolar bak iste koca adam aliyi örnek almıs sırf bosanmasın ayrılamasın diye bunu yapabilecek okadar karaktersiz erkek varki ama bunuda bu kadar gözümüze sokmaya da gerek yok helede ailece izlenen bi dıziyse bu.

evet benim bile psikolojim bozuldu. bi tuhaf oldum. ama dizide birsürü pedagoglar eşliğinde çekim yapılıyormuş çocuk etkilenmesin diye.

evet benim bile psikolojim bozuldu. bi tuhaf oldum. ama dizide birsürü pedagoglar eşliğinde çekim yapılıyormuş çocuk etkilenmesin diye.

evet dizideki en büyük masraf yapılan şeylerden biriymiş hatta osmanın pedagoglarına harcanan para.. üstüne titriyolar osmancığın

Osman'ın psikolojisini geçtim de bölüm başına 40 bin Tl alması beni üzüyor hahahaaha:)))))))))))))

Son düzenleme:
Twitter'da Ahmet Hakan yazmıştı..Cocuk 40 bın tl alsın sız de ızleyın aglayın demıstı:)
ben de ordan bılıyorum

biz de eşşek gibi çalışıyoruz para kazanalaım diye :))))

ben diziyi izlemiyorum takipte etmiyorum.ders calısmıştım biraz ara verim tekrar dönerim derse dedim.geldim salona baktım annem bu diziyi izliyor.gözüm takıldı bakim bitmek üzereymiş bitince giderim dedi. allahım en kötü sahneye denk gelmişim.cemileye saldırı sahnesine.tekrar calısamadım.insan ister istemez etkileniyor bence.kötü bir sahneydi.babanem olsa evlerden ırak derdi

biraz güzel sahne izleyelim

[video=youtube;vBa6oE1W4IQ]http://www.youtube.com/watch?v=vBa6oE1W4IQ[/video]

ahhh mete ahhh sen adamı öldürürsün :97:

Son düzenleme:
Bu dizilerde olmasa ne yapacağız bilmem, yinede dizilerin Türk olması sevindirici zaten amerikan dizilerinde eşcinselli konular miğde bulandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…