Ben de bi şey sanmıştım soneri
aynenakıllı bişiy gibi görünüyor ama değil ayrıca çok da gıcık sağ gösterip sol vuruyor bir de
İkisi de gurur kırmaz mı?
İkisi de can yakmaz mı?
İkisi de insanın içine oturmaz mı?
Aldatılmak, tokat, hakaretler hepsi çok basit de bir tecavüz mü ağır?
Aynıdır bana göre de.
zaten senaryonun sonunda osman seri katil oluyomuş.. bu dizi osmanın seri katil olmasında çocukluğunda yatan yaşantısını anlatıyor..
evet benim bile psikolojim bozuldu. bi tuhaf oldum. ama dizide birsürü pedagoglar eşliğinde çekim yapılıyormuş çocuk etkilenmesin diye.
Mesudeye evlenme teklif etmekte noluyo..Aylinin ona ne kadar sinir olduğunu biliyo..Başka kız mı yok? Git bul başka birini
kadın haklarını yerle bir ettiler
bu ne iğrençlik yaa...
,
kayışı koparıp zıvanadan çıktınız tecavüzle
lan zaten dizi reyting rekkortmeni değil miydi
reyting için yaptığınıza bakın
Allah her tür belanızı versn
aliğğ gibi bir karakterden beklenen rezillik gerçekleşti nihayet amacına ulaştı "amaç"diyorum
ona göre bu bir amaçtı çünkü ...hayatın gerçekleri yansıdı gene bunu yaşayan kadınların çırpınışı,
adamların psikolojisi her şey yansıdı o kadar gerçekçiydi ki cemilenin o yerdeki hali gözümün önünden gitmiyor,osmanın gördüğü o manzara,alinin çıkarken gömleğindeki kanları gizlemesi salakça yüz hali
bir kez daha iğrendim erkekler istedikleri zaman kendilerini çok basitleştiriyorlar
soner ve muratın konuşması da iğrençti ne o ben karımla yatmıyorum sen yat der gibi
der gibi değil resmen öyleydi...kadınlık ,aşk,sevgi bu kadar basit mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?