Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

aynen akıllı bişiy gibi görünüyor ama değil ayrıca çok da gıcık sağ gösterip sol vuruyor bir de

Mesudeye evlenme teklif etmekte noluyo..Aylinin ona ne kadar sinir olduğunu biliyo..Başka kız mı yok? Git bul başka birini

aynen yaa sanki başka kız yok salak soner. bizde onu bişi sanmıştık..

ben de size katılıyorum sonere sinir oldum bu mesude olmasa da illa birine evlenme teklif etmesi gerekmezdi ki.madem kardesi öyle söyledi,bi süre evden uzaklasabilirdi bence

ne bu rezillik simdi ya?

yani izleyenlere resmen iskence oyuncular senaristler mali goturecek diye, televizyon kanalinin reytingleri tavan yapsin diye yapilan rezillige bakin.

oldumu simdi bu? bir bu dizimiz vardi onunda canini cikardilar.

her dizide yasak iliskiler,seviyesiz iliskiler,tecavuzler aldi basini gidiyor bizim milletimiz bundan hoslaniyor yada bizi buna zorluyorlar.

yazik oldu diziye.

İkisi de gurur kırmaz mı?

İkisi de can yakmaz mı?

İkisi de insanın içine oturmaz mı?

Aldatılmak, tokat, hakaretler hepsi çok basit de bir tecavüz mü ağır?

Aynıdır bana göre de.

Tabi ki ikisi de çok kötü. Ama kıyaslanamaz.
Sana kıyaslanamayacağını şu şekilde kanıtlayayım.
Önce birinden tokat yediğini hayal et. Nasıl hissediyorsun?
Şimdi de dilim varmıyor ama tecavüze uğradığını düşün...

Hangisi daha ağır?

zaten senaryonun sonunda osman seri katil oluyomuş.. bu dizi osmanın seri katil olmasında çocukluğunda yatan yaşantısını anlatıyor..

yaa aman bunu erkan petekkakyamıdır nedir bi programda osmana ne olcak dedi sunucu seri katil olur heralde diye espri yaptı .
herkesde hemen inandı bi deli kuyuya taş atıyor....

uuffff ya ben bu diziyi soner ile aylin aşkı için izliyordum oldu mu şimdi yaa saçmaladılar iyice ne yapacaklar daha görecegiz aynı evde kedi löpek gibi didişirler aylin ile mesude

dizi dün akşam tam bir rezaletti bu kadar da olmaz dedirtti ...
heleki o olayın üstüne osman ın gelip annesini o şekilde görmesi birde o sanki ne olduğunu anlamış tavırları beni bir anne olarak çok üzdü

acaba osman diziden sonra sormadımı yada çocuk izlemiyormu bu diziyi annesine babasına sormadı mı cemileye ne oldu ki??

bunun açıklamasını kim nasıl yaptı acaba
çok yersizdi çok aşağılıktı ve olmaması gerekti böyle birşey

evet benim bile psikolojim bozuldu. bi tuhaf oldum. ama dizide birsürü pedagoglar eşliğinde çekim yapılıyormuş çocuk etkilenmesin diye.

bu pedogog hikayeside neyse. napıyo bu padagoglar beynine çiçek mi dikiyorlar çocuğun.hayır bu sahne için nasıl bi açıklama yapıldı ?cemile karakteri perdeleri çıkarırken yıkamak için düştü çocuğum her anne perde yıkar ve bazen düşebilir
yalnız ben cemileyle osmanın o karşılıklı sahnelerinin ayrı ayrı çekildiğini düşünüyorum.

şimdi günelerce internette bunun haberi çkar. tepkiler köşe yazarları herkes bi fikrini söylerr aaa sonra bakmışısz sanki tecavüz çok sıradanmış gibi kanımıza kanımıza girer. ne olacak canım zaten eski kocası değilmi.

anlayamadığım dah aönceki sayfalardada yazdım . amaç çocuklukta yaşanılan kötü olayların büyünce ne hale geldiğini göstermekse osman zaten ağır yaralar aldı.
alinin geçimsiz karaktersiz bi insan olarak karakterize edildiğini düşünürsek bunuda fazlasıyla gördük.
ne gereği vardıki bu sahnenin.
göğsü açık çocuğuna yakalnmalar falan osmanın dışarda olduğunu her an gelebileceğini biliyosun normal hayatta bi anne ki salondada geçmemiş olay ne olurdas olsun şöle bi toplanır en azından o göğsünü kapatır. en azından dayak yedim der. ne o öle sere serpe yatmış göğüs bağır açık.

yeter yaaa nedir bu tecavüz tecavüz.
internette gazeteleri açıyorsun guya kötü bi haber veriyor. bilmem şuna sabahlaar kadar tecavüz edildi. ballandıra ballandıra.heleki ergenlik dönemindeki gençlerimiz için çok tehlikeli haberler rbunlarr

Son düzenleme:
sonerde kafayı yedi, ne olck simdi mesudeyle evlencekte aylinimi kıskandıracak cok sacma oldu bu simdi. Bu senaristler dizide hareket olsun diye sacma seyler yazıyo bide ben anlamadım incinin nesi var hastamı bilenler yazsn bunu

Mesudeye evlenme teklif etmekte noluyo..Aylinin ona ne kadar sinir olduğunu biliyo..Başka kız mı yok? Git bul başka birini

ya niye etti şimdi şu teklifi ne gerek murat diyor evlen aylinle o salakda gidip teklif ediyor mesudeye kalmamış önünde engel ee aylin seni seviyor sende onu ne bu şimdi

Bu bolum sacmaliklarla doluydu..
1. Nasil oluyorda Cemile ve Carolin yaralaniyor ama Aliye hicbisey olmuyor.
2. Ali barinaga gidipte Balikciyi alirken, onu sirtinda tasirken nasil oluyorda etraftaaa hic kimseeee gormuyor
3.Polisler ne is yapiyor??? Kimseyi bulamiyorlar ama Sonerin adamlari dugme buluyor bide izler varmis birinin birini surukledigini gosteren iyide Ali Balikciyi suruklememisti sirtinda tasimisti dimi???
4. 2 gundur seni oldurecem oldurecem diyip guzel guzel uyku cekiyor Ali bey oldurecek adam coktan oldururdu...tovbe tovbeee
5. Sonerin kardesinin dedigine ne demeli peki?? Sen ve Aylin dedi...... birbiriyle yatsinlar mi demek istedi tovbe estagfirullah.... cok ama cok sacma bir sahne olmus.
6. Sonere ne yapalim peki???? Adam hakkaten aptal. Evlenme teklifi edecek baska kadin mi yoktu?? illa Aylinin kuzeni Mesude seytani mi olmaliydi???

Begendigim ve agladigim sahnelere geleyim...
Metenin Inci hocaya sarki soylerken agladim.
Berrin ve Ahmedin vedalasma sahnesindede agladim. Begendigim iki sahne bunlar.

bu bölümde çok saçmalıklar vardı,
birde kızlar sizinde dikkatinizi çektimi,hastaneden çıkarken neden soner cemileleri eve kadar bırakmadı,kadın yaralı ayağıyla zor yürüyordu zaten aylinde diyebilirdi annemleri önce eve bırakalım diye...
sonerin yaptığına diyecek söz bulamıyorum doğrusu bu kadarda saçmalık olamaz

aliğğ gibi bir karakterden beklenen rezillik gerçekleşti nihayet amacına ulaştı "amaç"diyorum
ona göre bu bir amaçtı çünkü ...hayatın gerçekleri yansıdı gene bunu yaşayan kadınların çırpınışı,
adamların psikolojisi her şey yansıdı o kadar gerçekçiydi ki cemilenin o yerdeki hali gözümün önünden gitmiyor,osmanın gördüğü o manzara,alinin çıkarken gömleğindeki kanları gizlemesi salakça yüz hali
bir kez daha iğrendim erkekler istedikleri zaman kendilerini çok basitleştiriyorlar

soner ve muratın konuşması da iğrençti ne o ben karımla yatmıyorum sen yat der gibi
der gibi değil resmen öyleydi...kadınlık ,aşk,sevgi bu kadar basit mi...

selam herkese. akşamki bölümde en çok kızdığım bölüm cemilenin hastanede yalan ifade vermesiydi.. yahu ne koruyorsun sen adamı hala. hem seni hemde balıkçıyı öldürmek istedi işte. hem doktora hem polse hep aliyi sorup durdu. benim eski kocam bana bunları yapsa cehenneme direk olsun derim sormam bile.
sonerin salaklığına diyecek sözüm yok. sen git mesudeye evlenme teklif et. sanki başka kimse yok evlenecek..
inci hocaya çok üzüldüm akşam. meteye de sedata da bakarken öleceğini söyleyiverecek gibi geldi hep bana. hep dilinin ucuna geldi de söyleyemedi gibi. mete şarkı söylerken incinin ağlayışı beni çok üzdü.
tecavüz sahnesine gelince.. bence fatmagül gibi göstere göstere çekilmemiş olması çok iyiydi. fatmagülde çok etkilenmiştim. sanki benim başıma gelmiş gibi. ve kanal değiştirmiştim. malesef bu da hayatımızın gerçeği. ama osman içeri girdiğinde cemilenin üstünü toparlamaya çalışması gerektiğini düşünüyorum. çünkü cemile ayakta durmaya çalışan , çook zorluklarla başa çıkmış güçlü bir kadın benim gözümde. o yüzden sahnenin sonunda osman geldiğinde cemilenin bu feci durumu minik oğluna farkettirmemeye çalışmak adına toparlanmaya çalışması hem daha gerçekçi hem de daha etkileyici olurdu diye düşünüyorum.

kadın haklarını yerle bir ettiler
bu ne iğrençlik yaa...
,
kayışı koparıp zıvanadan çıktınız tecavüzle
lan zaten dizi reyting rekkortmeni değil miydi
reyting için yaptığınıza bakın
Allah her tür belanızı versn

sana aynen katılıyorum izleyemedim kanal değiştirdimm

bu hafta dizi çok iğrençtii böyle devam etmez inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…