Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

tv de hiç çıkmasa gösterilmese işlenmese tecavüz son mu bulacak arkadaşlar
tecavüz eden kişi sonradan haklı gibi gösterilirse
yada hiç yaşanmamış gibi ali ile cemile mutlu mesut birleştirilirse ben de orada dur derim
ama tecavüzün ailede toplumda kişilerde yarattığı travma sonuna kadar işlensin bence
zaten o bölüm gece 11 e hatta daha da sonraya denk getirildi
canım saat 10 dan sonrada çoluk çocuk tv izlenmemeli bence
ayrıca cinsel yönden rencide edecek bir sahnede yoktu cemileyle aliyi tecavüz gerçekleşirken göstermedi.

bizim toplumumuz bu tür olaylarda aman ne var kocası değilmi demeye yada kadın kuyruk sallamasa...(nefret ediyorum bu söylemden) demeye meyillidir. erkeğin lafı geçmez ama kadını adı hemen suçlu oymuş gibi karalanır
bunlar işlensin kadın açısından durumun ağırlığı topluma gösterilsin anlatılsın

canım kocası değilmi yapar gibi bir mesaj verilseydi alttan alta tamam haklısın
arkadaşım derdim fakat
tamamen tecavüzün yıkıcılığı işlenmiş kadın onurunu yerle bir ettiği işlenmiş
yarattığı travma işlenmiş
kadın sorunları içinde gayet iyi olmuş bence

canım bence kesinlikle olay sonrası travma ve etkileri işlenicek cemile için eski kocası ali artık bitti
bunları işliycekler
reyting için yapıldığını sanmıyorum kesinlikle toplumda daha kötüleride yaşanıyor

şöyle düşündüm ali ben senin ilk ve tek kocanım öylede kalıcam diye düşünerek ve bu yaptığıyla cemileye kanıtlamak istedi ama umduğu gibi olmıycak

tecavüz oldu tamam ama keşke osman orda görmeseydi,babaanneyle falan olsaydı.içim acıdı.çocuğun anneyi yerde görmesi çok acımasızcaydı anne için.tecavüz kadar utandırıcydı.

hayır dizinin başınndan beri cemile azar işitiyor
ali kızıyor,cemile yampiri yampiri eve dönüyor
tokat yiyor
şikayet etmiyor
ali ne derse o oluyor

birikim hepsi
tecavüz sadece bedene edilmez

ben de bu şekilde düşünüyorum. bu tecavüz sanırım bir şeylerin tamamen bitişi olacak cemile için.önceden en azından çocuklarımın babasıdır ne de olsa mantığı vardı sanırım. artık eski kocası tamamen bitecek onun gözünde...

hayır
reyting için yapıldı
acı ne kadar çok olursa,izlenme de yüksek oluyor

cemiel için çoktan bitmişti ama kurtulamıyordu

cemile için çoktan bitmişti ama kurtulamıyordu

Birkaç gün önce bir haber vardı Milliyet Gazetesi’nde. Bir tv dizisinden etkilendiğini söyleyen Arap Ç. boşandığı karısını, başka erkeklerle beraber olduğunu düşündüğü için 7 yerinden bıçaklamıştı. 3 Çocuk annesi Behice Ç. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Arap Ç. hangi dizi filmden etkilendiğini söylememiş, ya da gazetedeki haberde bu konunun üzerinde durulması istenmemişti belki. (Bahsi geçen dizi, o gazetenin ait olduğu grubun tv kanalında yayınlanıyor da olabilir tabii.) Ama eski koca, emniyetteki ifadesinde, “Beni aldatan ölsün, yaşamasın” demiş. Eski karısının başka biriyle olma ihtimali onu çileden çıkarmış.. tıpkı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Ali Kaptanı gibi.​
alıntdır
Kazık kadar adamlar bu diziden böyesine etkileniyorsa, dünkü sahneden sonra çocukların psikolojisini düşünemiyorum bile!!!!

kızlar atladığınız bir konu var.

cemile polise ifadesinde "teknenin dümeni bozulmuştu" dedi.halbuki bunun kasti olduğunu söylese Ali yılarca hapiste yatardı.neden öyle yaptı?Ali yine başına bela olsun diye mi?al sana bela,cemile bu ifadeyle başına geleceklere davetiye çıkardı zaten.

hayır
reyting için yapıldı
acı ne kadar çok olursa,izlenme de yüksek oluyor

Kesinlikle katılıyorum!
Dün o sahnelerde ne kadar çok reyting yaptığı burda konuyu okuyan kişi sayısından belliydi zaten. En son 78 kişi okuyor görünüyordu. Hem hepimizin midesi kalktı hem de oturup izledik meraktan.

Türk kadını kocişini hep korur

kızlar konu ile ilgili değil ama
eşim söyledi carolin türkiyede kalsınmı gitsinmi diye anket yapılıyormuş nette

cemile için çoktan bitmişti ama kurtulamıyordu

bence bitmemişti. bitmiş olsa kaza sonrası niye sürekli endişeli bir şekilde herkese aliyi sorup dursun ki... ayılır ayılmaz önce doktora sonra polise Ali yi sordu.ayrıca polise külliyen yalan ifade verdi.. teknenin dümeni bozuldu falan dedi.. başka türlü neden korumaya çalışsın ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…