Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

hayır dizinin başınndan beri cemile azar işitiyor
ali kızıyor,cemile yampiri yampiri eve dönüyor
tokat yiyor
şikayet etmiyor
ali ne derse o oluyor

birikim hepsi
tecavüz sadece bedene edilmez

ama bunlar doğrudur diye yansıtılmıyor dizide
aksine yanlış olduğu işleniyor koca bir aileye neler yaptığı anlatılıyor
çocuklar ayrı alemlerde onlar üzerindeki sonuçları anlatılıyor
günümüzde de şiddet gören kadının %80 i %90 ı şikayet etmiyor
edeninde eline bişey geçmiyor
mahallenin babacan komiseri barıştırıveriyor

diğer taraftan mesajında "kayışı koparıp zıvanadan çıktınız tecavüzle" yazmışsın canım
ben cinsel anlamda tecavüzden söz ediyorsun sanmıştım. demek yanılmışım.

hesap sorulsun,hakkını-hakkımızı versinler
versinler ki kadının umudu olsun...

bu cemile şimdi niye yalan ifade verdi?biri açıklasın bana niye aliyi korudu şimdi,kimden ve neyden?

iyi de ben belden aşağı kelime yazmadım ki...
hamile kamasa,korunsa kelimesi belden aşağı mı

çocukların bu diziyle işi ne yani onlar neden izlesinki bu diziyi ya yapmayın lütfen izlemesin çocuklar böyle dizileri geçen gün oğlumun okulunda bir anket yapılmış en çok izlenen diziler süleymanla bu çıkmış üstelik bu dizi yedi yaş üsttü

Klasik Türk filmi oldu dizi...
Soner' Mesude ile evleniyor falan... Sanki başka kız yokmuş gibi.
Daha bir sürü saçmalık..
Yok efendim balıkçının şirketi varmış bilmem neymiş...
Çok zenginmiş..
Zavallı kadını kocası aldatıyor. O da ayrılınca hemen bir beyaz atlı prens beliriveriyor...
Beyaz atlı prensimizin anlayışlı, düzgün, sevgi dolu bir adam olması da yetmiyor ki bir de güçlü olacak,
şirketi filan olacak. Öbür türlü olmaz.
Gerçek hayatta böyle mi?
Soruyorum eşinden ayrılmış hanımlara kaçınızın hayatına hemen beyaz atlı prens giriverdi?
Niçin doğal olmuyor diziler?
Halbuki doğal olunca da başarılı olabiliyor.
Çemberimde Gül Oya diye bir dizi vardı bilirsiniz. Ne kadar doğal, abartısız ve güzeldi.

evimde tv yok netten takip etiğim tek dizi buydu
ilgimi çekmesinin tek sebebide 60 lı yılların anlatıması olmuştu
olayların bu raddeye geleciğini hiç beklemezdim doğrusu
diziden çok buranın yorumları bitiriyor beni
çok gülüyorum yorumlara
bu arada cemilenin durumunda olan binlerce kadın vardır mutlaka

bundan sonra bu olay karşısında cemilenin duruşunu olaya yaklaşımını nasıl bir senaryoyla verecekler çok merak ediyorum.cemilenin aliyi mahkemeye vermesi lazım ama bu seferde nevri döndü o yüzden yaptı diye konuyu kapatabilir.ali de korku dolu maceralar yaşatmaya devam eder.Aciz, eli kolu bağlı,her şeyi kabullenen cemile profili çizmeye başladılar.İnsanlara yol göstermek istiyorlarsa kadının da tek başına neler başarabileceğini, kendine bu vahşeti yaşatan adamın nasıl üstesinden gelebileceğini göstermeliler.

soner de ayrı vaka adam zengin ama niyeyse mesudeye evlenme teklif ediyor. Sanki çevresinde akıllı,güzel,olgun kadın yokmuş gibi.Muratın da ben aylinin ihtiyaçlarını gideremiyorum abi demesi şaka gibi, o zaman boşan evlensin abinle.

soner olayı dahada imkansızlaştırmak için mesudeye teklif ediyor oda sonuçta aylinin kuzeni iki taraftanda imkansız bir hal alacak muratta şüphelendiği için denedi bence.. Alinin hapislerde sürünmesi lazım artık ya adi k...k cemilede keşke az daha sakin olsaydı tamam ali konuşalım fln karşıdaki deli sonuçta ona uyulmaz ama bu tecavüz olayı çok kötü oldu valla içim acıdı

Bu tecavüzcü Ali ıti karakterini tanıdıktan sonra erkeklerden nefret etmeye başladım

Dün akşam ilk defa diziyi izlemek istemedim
O sahneden dolayı
Umarım Cemile Ali karşısında bu defa sessiz kalmaz ve cezalandırılmasını sağlar

Soner Mesude'ye haddini bildirdiğinde çok sevinmiştim ama evlenme teklifi kötü oldu yaaaaa

cemile aliye senden tiksiniyorum dedi ama sanki için için hala seviyor gibi sadece bırakmasını hazmedemedi

ilk defa bi bölümünü kaçırdım dizinin.. iyi ki kaçırmışım
ahmet'e çok üzüldüm ya

teknolog yeni bi tüyo yok mu yaa

bende dun kaçırdım baya bı sey oldu galıba ay haberlerde gordum cemıleye tecavuz edıyodu tecavuzden sonra cemılenın yerde yatısı osmanın gelısı cok kotuydu

ne kadar sacma bi bölümdü.

murat abisine aslinda sen ve aylin derken ne demek istedi? ben kocalik vazifemi yapamiyorum al karim senin olsun mu? ne kdr gereksiz bi diyalog

ayrica soner mesudeden baskasini bulamadi mi evlenecek, kac tane kiz vardir etrafinda bula bula o pacozumu buldu evlenecek

o malum sahne hakkinda yorumum yok... netten izledim ve direk öne sardim

benimde 1 haftadır tv bozuk,iyi ki bozulmuş,böyle sahneler seyretmek istemiyorum,teknolog arkadaşımız önceden tüyoları vermişti,seyretmek için de bir çaba harcamadım açıkçası,isabet olmuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…