hayır dizinin başınndan beri cemile azar işitiyor
ali kızıyor,cemile yampiri yampiri eve dönüyor
tokat yiyor
şikayet etmiyor
ali ne derse o oluyor
birikim hepsi
tecavüz sadece bedene edilmez
ama bunlar doğrudur diye yansıtılmıyor dizide
aksine yanlış olduğu işleniyor koca bir aileye neler yaptığı anlatılıyor
çocuklar ayrı alemlerde onlar üzerindeki sonuçları anlatılıyor
günümüzde de şiddet gören kadının %80 i %90 ı şikayet etmiyor
edeninde eline bişey geçmiyor
mahallenin babacan komiseri barıştırıveriyor
diğer taraftan mesajında "kayışı koparıp zıvanadan çıktınız tecavüzle" yazmışsın canım
ben cinsel anlamda tecavüzden söz ediyorsun sanmıştım. demek yanılmışım.
küçük bir oğlu var bennce asla intahar etmezcemile nin intihar etme olasılığı nedir merak ediyorum. ??
Birkaç gün önce bir haber vardı Milliyet Gazetesi’nde. Bir tv dizisinden etkilendiğini söyleyen Arap Ç. boşandığı karısını, başka erkeklerle beraber olduğunu düşündüğü için 7 yerinden bıçaklamıştı. 3 Çocuk annesi Behice Ç. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.alıntdır
Arap Ç. hangi dizi filmden etkilendiğini söylememiş, ya da gazetedeki haberde bu konunun üzerinde durulması istenmemişti belki. (Bahsi geçen dizi, o gazetenin ait olduğu grubun tv kanalında yayınlanıyor da olabilir tabii.) Ama eski koca, emniyetteki ifadesinde, “Beni aldatan ölsün, yaşamasın” demiş. Eski karısının başka biriyle olma ihtimali onu çileden çıkarmış.. tıpkı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Ali Kaptanı gibi.
Kazık kadar adamlar bu diziden böyesine etkileniyorsa, dünkü sahneden sonra çocukların psikolojisini düşünemiyorum bile!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?