Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

berbat bi bölümdü, sonerin mesudeye evlenme teklifi çok saçma ve gereksizdi, ayrıca alinin cemileye yaptıgı da. ali eger bu yaptıgının cezasını çekmezse ben bu diziyi birdaha izlemem arkadaş.

tecavüz sahnesinde hiç bişey yokki.bence çok iyi anlatılmış.osmanın masumluğuyla anlatıldı.o da hayatın bi gerçeği malesef.süperdi bu bölüm.ben beğendim şahsen..çok güzel yazıp oynuyorlar bu diziyi.oyuncular zaten süpeerr.rollerinin hakkını veriyolar

katılıyorum cnm öyle fatmagüldeki gibi şiddet dolu göstermediler sonrasına şahit olduk biz tabiki hepimizi çok sarstı ama görsellikte abartı yoktu

ahmet berrinin evine geldi sarılmaları filan gözlerim doldu ya çok duygulandım.yazıııııkkkk berrine

Son düzenleme:
berrin olacak cnm o sahnede bende mahvoldum ağladım azıcık ondan önce bide sonerle aylin meteylede incii ahh ahh

metenin şarkısı cok güzeldi dimi kızlar

hahay evet beren yazmışımevet metenin bu şarkısı çok güzel cnm.eski şarkısından bıkmıştık artıkbi 10bölüm aynı şarkıyla gider artık

hahay evet beren yazmışımevet metenin bu şarkısı çok güzel cnm.eski şarkısından bıkmıştık artıkbi 10bölüm aynı şarkıyla gider artık

gidebilir yani şaşırmam ayy balıkçı napıcak acabaa ali kaptanı hadım etseler ya ne biçim insan carolinede kesin o otelde sonerle karşılaşıcak yanılmıyosam sonerin takıldığı otel orası:44:

gidebilir yani şaşırmam ayy balıkçı napıcak acabaa ali kaptanı hadım etseler ya ne biçim insan carolinede kesin o otelde sonerle karşılaşıcak yanılmıyosam sonerin takıldığı otel orası:44:

evt cnm bencede karşılaşcak.carolin sonerin peşinde olcak artık.aylinin hem babasını aldı hem sevdiğini alcak

yani sonerle karolinmi olabilir yani dizi bu
yani neler neler oldu bu dizide buda olur şaşırmamm:18:
evt cnm bencede karşılaşcak.carolin sonerin peşinde olcak artık.aylinin hem babasını aldı hem sevdiğini alcak
ayy evet yaa nasıl midesiz bi kadın buu sonerden hevesini alınca balıkçıyada sarar nasıl olsa oda zenginn..

son sahne çok kötü idi benim için korktum açıkçası aklımdan çıkmıyor o sahne ürperiyorum aklıma geldikçe...

ayyy kızlaaar aynen bence de Soner'e takıcak şimdi fettaaaan. Baktı Ali'nin para da bitiyo tabi yuvasını da bozdu nasılsa

ay ben dizinin baslarinda demistim caroline karisi sonere kafayi takacak diye kacirirmi o zengin herufu:86:hatta burayada yazmistim ama simdi kim bulacak o mesaji bu kadaannn sayfanin icinde

dunku sahneler ve olaylar yuzunden diziden sogudum resmen, kahretsin dizimizi mahvettiler

o muratın sahnesni benimde aklım almadı ne demek sen ave ayl....... ne demekse
ahmet berrinin evine geldi sarılmaları filan gözlerim doldu ya çok duygulandım.yazıııııkkkk berrine
ilk defa dün berrine azcıkda olsa sempati duydum o sahnede. değilse onlu olan kısımları hiç seyredeim gelmiyordu

Ali allah senı bıldıgı gıbı yapsınnnn offf çıldırdım vallahı ıçımde patlıcak sınır .. işte turk erkeğinin tam yansıması ya.. Türkiye de ölen kadınların hali içler acısı .. hemcınslerımı bu hallere sokanları olduresım var artık ali tam bır ruh hastası oldu işte her halınden belii.. allahın cezası pıslık ya . osmanın annesını oyle gormesi çok kotuydu.. buyuyunce bu çock baba katılı olmassa ıyıdır .. annesıne naptığını buyuyunce anlıcak ay sdce bır dızı ama kadınlara boyle şeyler gorunce valla sınırım tepeme çıkıyoo

Oyuncular gerçekten güzel oynuyorlar.
Özellikle Ali.
Adamın yüzüne bir nursuzluk çöktü yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…