carolin in sonere bakışları çok tuhaftı.şimdi ona takacak gibi.soner mesudeyede kalmayacak galiba.
tecavüz sahnesinde hiç bişey yokki.bence çok iyi anlatılmış.osmanın masumluğuyla anlatıldı.o da hayatın bi gerçeği malesef.süperdi bu bölüm.ben beğendim şahsen..çok güzel yazıp oynuyorlar bu diziyi.oyuncular zaten süpeerr.rollerinin hakkını veriyolar
katılıyorum cnm öyle fatmagüldeki gibi şiddet dolu göstermediler sonrasına şahit olduk biz tabiki hepimizi çok sarstı ama görsellikte abartı yoktu
ahmet berenin evine geldi sarılmaları filan gözlerim doldu ya çok duygulandım.yazıııııkkkk berene
berrin olacak cnmo sahnede bende mahvoldum ağladım azıcık ondan önce bide sonerle aylin meteylede incii ahh ahh
metenin şarkısı cok güzeldi dimi kızlar
hahay evet beren yazmışımevet metenin bu şarkısı çok güzel cnm.eski şarkısından bıkmıştık artık bi 10bölüm aynı şarkıyla gider artık
gidebilir yani şaşırmamayy balıkçı napıcak acabaa ali kaptanı hadım etseler ya ne biçim insan carolinede kesin o otelde sonerle karşılaşıcak yanılmıyosam sonerin takıldığı otel orası:44:
yani neler neler oldu bu dizide buda olur şaşırmamm:18:yani sonerle karolinmi olabilir yani dizi bu
ayy evet yaa nasıl midesiz bi kadın buu sonerden hevesini alınca balıkçıyada sarar nasıl olsa oda zenginn..evt cnm bencede karşılaşcak.carolin sonerin peşinde olcak artık.aylinin hem babasını aldı hem sevdiğini alcak
o muratın sahnesni benimde aklım almadı ne demek sen ave ayl....... ne demeksene kadar sacma bi bölümdü.
murat abisine aslinda sen ve aylin derken ne demek istedi? ben kocalik vazifemi yapamiyorum al karim senin olsun mu? ne kdr gereksiz bi diyalog
ayrica soner mesudeden baskasini bulamadi mi evlenecek, kac tane kiz vardir etrafinda bula bula o pacozumu buldu evlenecek
o malum sahne hakkinda yorumum yok... netten izledim ve direk öne sardim
ilk defa dün berrine azcıkda olsa sempati duydum o sahnede. değilse onlu olan kısımları hiç seyredeim gelmiyorduahmet berrinin evine geldi sarılmaları filan gözlerim doldu ya çok duygulandım.yazıııııkkkk berrine
tecavüz sahnesinde hiç bişey yokki.bence çok iyi anlatılmış.osmanın masumluğuyla anlatıldı.o da hayatın bi gerçeği malesef.süperdi bu bölüm.ben beğendim şahsen..çok güzel yazıp oynuyorlar bu diziyi.oyuncular zaten süpeerr.rollerinin hakkını veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?