Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Bu dediğinize katılmıyorum.Olayın etkisinde kalmak,şok olmak diye tabirler var duymadınız heralde
Ordaki kişi sadece eski kocası değil bütün bi hayatını mahfeden adam hala da kötülük yapmaya devam ediyor.Tecavüzleri geçtim küçük bi tacizden sonra bile travma geçiren insanlar var,intihara kalkışanlar var.Hemen kalkıp oğlum bişe olmadı demesini bekleyemeyiz ayrıca o anda Osmanı düşünmesi zaten beklenemezdi.

malesef ki çok doğru, saldırıya ugrayanlar eğer yalnızsa önce açıklayamaz, ve kendisi de unutmaya çalışır.ama o an yardımına koşan biri varsa cesaret bularak şikayetçi olabilir..

Son düzenleme:

Tokat ile tecavüz aynı şey olsa idi tokat yiyenler de psikoloğa giderlerdi. Tokat belki acısı geçince unutulur fakat tecavüz çok daha insanın onurunu ayaklar altına alan bir durum bence.

cemile kocasının başka kadınla birlikte olduğunu duyunca carolini öldürmeye kalktı,hapislere düştü şimdide cemile balıkçıyla oldu diye ali balıkçıyı öldürmeye kalktı.haberlerde izlediğimiz koca dehşeti gibi.ama ali bir elim yağda bir elim balda olsun istiyor.cemile en azından evliyken yuvasını kurtarmaya çalıştı.tecavüz sahnesi çok çirkindi ailecek oturup izleyebileceğimiz bir dizi derken tecavüz sahnelerini her diziye koyuyorlar sıradanlaştırıyolar insanların bilinçaltına olmadık şeylerin yerleşmesine sebep oluyorlar uzatmışlarda uzatmışlar tecavüz sahnesini gerek yok yağlandırıp ballandırmaya yok perdeler hareket ediyo yok o camdan o cama koşuyorlar en sonunda perdeler kopuyor şiddetine.kimkime dumduma aylinede gıcık olmaya başladım küçük bihter olmak istiyo galiba bu gidişle kocasını öldürecek o yatakta bir gün adam titreyip kalıyor bişey yapamayınca yastıkları dövüyor madem evlenmiycektin bir taşla iki kuş vurmak istedi

fragman verildi

osman konuşuyor ama ses büyük sesi
anladığım kadarıyla
cemile yatıyor osmanda arkasında

sonra cemile bir yerlere gidiyor

benim aklıma 3 secenek geliyo
ya cemile kendini öldürecek
ya aliyi öldürmeye gidecek
yada yaşadığı şeylere dayanamayıp herşeyi bırakıp gidecek

kızlar bnm aklımda bir kaç şey belirdi

30 u vurguluor osman konuşuor sadece ztn 30. bölüm birde ben bir yerde osmanın kontratı 30. bölüme kdr diye okumuştum inşallah öle deildir yaaaa çok üzülürümm diorki ben annemi 30 kadar çok seviorum çünkü bildiğim en büyük sayı 30 ama osamnın büyük sesi konuşuor ve tekrar sölüorum 30. bölüm budaaa

fikri olan var mııı

zaman atlayabilirler o zaman osman büyüyecek mi şimdi
30 u özellikle çok vurguladılar

Buyrun

[video=youtube;p5dArscM5m8]http://www.youtube.com/watch?v=p5dArscM5m8[/video]

olabilir bnmde aklıma o geldi ama bisürü şey havada kalıcak ozmn aylinin mesude sonere tepkisi muratın kalan ömrü? inci hocanın hastalığı?
belki ara ara geçmişe dönüş yaparlar bilemiyorum yada 30.bölüm çok hızlı gçer murat inci ölür soner evlenir vs.kafam karıştı ya :26::44:
reklamlarda gösterdi cnm

bu 30 nedir ya cemile tüm bunları 30 yaşındayken yaşamış ve onları terketmiş diye düşünsek olamaz kadının kocaman çoçukları var 30 yaşında olamaz. ben çok takıldım bu 30 a galiba

bu bölümü izleyince bilmem nedendir benimde aklıma zaman atlayacakları geldi
çünkü ali suç işledi ve hapise girebilir
ahmette adam öldürdü o da hapis
ama zaman atlarlarsa da bazı şeyler anlam verilemeden biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…