Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

facede dolaşan pembe maskenin de foyası çıktı ortaya:)))))))berrinin suratı olduğu gibi duruyor......

son sahnede hasefe ana silahı bulunca didim kesin o vuracak bildim de hatta tvden içeri girip kadına sarılasım bile geldi
ama düğün çok çok gereksiz ve saçmaydı sezon finali nede olsa böyle bir final yapalım sonrasında eglenelim düşüncesi vardı gibii
cemile tecavüzle hamile kalmışşş birde düğün yapıyor yok canımmmm çok saçmaydııı o kadar insan var yarım saat cemileye nişan aldı alii kimsenin kılı kıpraşmadı tren muamelesi gördü cemileamannn herşey güzeldi finall sıfırr hele alii bu adam çok iyi oyuncuydu ne oldu ona acaba :44::44:final heyecanı galiba

şu an dizi ile ilgili tek istediğim balıkçının ölmemesi.
cemile ile mutlu olmasını istiyorum.

Son düzenleme:
Kadın gelinini kurtarmak için oğlunu vurdu vay be ne kaynana

su osmanla hapishane işi gercekmi sehir efsanesi gibi yayıldı
bence değil.. bi yerde osmanın iç sesi şey demişti kötü bir olayın üstüne : "hayatı boyunca böyle kişilerle savaştım, mücadele ettim" gibi bişe.. yani bence aksine, polis, avukat, savcı, hakim gibi bişe olucak osman

hee birde sülüüman lazım....:82:

İtiraf edeyim cemile gibi bir karaktere düğün yaptıkları için senaristler bizi şaşırttı. Tebrikler! Amaa düğünü alinin basacağını ve balıkçıyı öldürebileceğini hiç tahmin edememiştik doğrusu

kızlar öldüm yaa sizi okurken

bence aylinin deniz yıldızını bulup öpüp koklaması saçmaydı benim bile ödüm patladı murat görecek diye

Benim içimi acıtan ve çok gereksiz bulduğum sahne savcı ile cemilenin konuşma kısmı.Geçen bölümde savcı Cemileyi tebrik etmişti Aliyi şikayet ettiği için.Bu bölümdede tecavüze uğrayanın nasıl suçlu durumuna düştüğünü gösterdiler bizim dizilerde zaten kadınları inciticek ne kadar şey varsa reyting uğruna seneryoya koyuyorlarki erkek egemenliğinde bir toplum olduğumuzu unutturmamaya çalışıyorlar.Birde Hakan ne salak ya kızın seni sevmediğini bilebile onun zor durumundan yararlandıya salak diyesim geliyor evleneceksinde ne olacak kız seni sevmiyor birine minnet duymak ayrı sevmek ayrı.Bu zihniyet gerçek hayatta varmı acaba beni sevmesede evlenelim yeter yuh diyorum artık

balıkçıda düğünü bedavaya getirdi hee....
düğün cemilenin bahçesinde...(bu arada ev deniz manzaralıymış yeni gördük.:)
şarkıyı mete söyledi...
yemekleri hasefe teyzem yaptı...

Allah'tan zengin hikmet karcı....

Dizinin sadece sonuna bakabildim ama o da bana yetti vallahi, nasıl güzel oynamış hepsi teker teker. Tebrik etmek lazım.

Ben orda Ali'yi vuranın Soner olduğunu düşünmüştüm ama Ali bi yere düştü evde hepimizin ağzı acık kaldı O kadar şaşırdım ve etkilendim.
Bir Yer Gök Aşk İki bu dizi cok güzel sezon finali yaptılar, etkiledir bizi.

O Süülüüümann sanki Sonerin patronu gibi Çok seviyorum ben o adamın duruşunu konuşmasını
Aynen ya, şaşkınlıklar içinde izliyorum ben o kadını nasıl bi yüzsüzlüktür birde cocuklara el sallıyo

Hem orda Ahmet olaydı var yaa Alinin üzerine zıpkın gibi atlardı, Hakan orda dikiliverdi sadece korkarak.

Son düzenleme:
ya bide şaşırdığım bir konu var
ali cemileyle lan lu lunlu konşuyor o kadar kaba herif
carolinine bir tane patlatamıyor çok ama çok ilginç

ya bide şaşırdığım bir konu var
ali cemileyle lan lu lunlu konşuyor o kadar kaba herif
carolinine bir tane patlatamıyor çok ama çok ilginç

Değil mi ama ya? Tam bir mağara adamı kaba şey.. İnsani delirtiyor ya dizi de olsa.
Benimde en cok istediğim Cemile ve cocukların yanında Caroline vurmasıydı ama bu sezon olmadı

Tüm mesajları okuyamadım cevabı var mı bilmiyorum ama bir şeyi çok merak ettim:26:
Osman 3 el silah sesi duyduğunu söylüyor ama 3. yü ben şahsen duymadım:26:
Başka ölende mi olcak ki? Ayyy Hasefe hanım kendini de vurmasınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…