Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

hepimizin dikkatini çekmiş bellki 3.el sanırım birisi daha vurulacak ama kim anne kendinin mi vuracak acaba bekliyoruz bakalım

1.el silah sesi: ali düğünü basar havaya ateş açar, düğün ahalisi dağılır
2.el silah sesi: ali balıkçıyı vurur
3.el silah sesi: hasefe hanım ali kaptanı vurur.

havaya ateş açtı ya ondan bahsediyo da olabilir

kızlar 3. olan aslında ilk el silah sesi alinn boş havaya sıktığı idi 2.si balıkçıya 3.süde hasefe hanımın sıktığı

1.el silah sesi: ali düğünü basar havaya ateş açar, düğün ahalisi dağılır
2.el silah sesi: ali balıkçıyı vurur
3.el silah sesi: hasefe hanım ali kaptanı vurur.

1. ali iceri girerken havaya ates acti
2. balikci vuruldu
3. ali vuruldu

Teşekkürler kızlarrr tamamını izleyememiştim. Kara kara düşünüyodum kim ölecek başka diye

yalnız kızlar ali havaya 2-3 kez ateş etti
sonra balıkçıya sonra hasefe ali ye yani süpriz bir silah sesi daha olabilir bence

şu cemileyi anlayamıyorum yaa...

neden sevmedigini adamla evlenmek istiyor
ortalıgı kızıştıyor..çoçukların var.işin var ne isitiyorsun ki dinle kafanı:82:

şu cemileyi anlayamıyorum yaa...

neden sevmedigini adamla evlenmek istiyor
ortalıgı kızıştıyor..çoçukların var.işin var ne isitiyorsun ki dinle kafanı:82:

düğün sahnesinde cemile sevmiyor gibi değildi ki
balıkçıyla bakışmalar gülüşmeler kolunu tutmalar görmedin mi

ali kapti de gitti balıkçıda gitti hasefe hanıma bak ne çok sewiyormuş gelinini bee kendi ewladını vurdu aliye iyi oldu ohhhh

Balıkçı ölecek die söylentiler var doğrumu kızlar
çok karizma adamdı yahu:)
dizi bile çekemeden cemileyle ölecek adamcağız

Son düzenleme:
ya bende pek izlememe ama o diziyi ama kızlar o aylini kocasının bakışları nie öle ya..yok böle bi tip

Aylin'le Soner'in yakınlaşıp artık iyice işi abartmalarını mazur göstermek için tabii ki Murat'ı canavarlaştırıp seyirciyi nefret ettirmeleri gerekiyordu ; bunu yaptılar.

Aylin'le Soner'in yakınlaşıp artık iyice işi abartmalarını mazur göstermek için tabii ki Murat'ı canavarlaştırıp seyirciyi nefret ettirmeleri gerekiyordu ; bunu yaptılar.

Çok doğru nası bakıyodu ama bende sinir oldum şahsen
En çok şaşırtıcı olan hasefe hanımın oğlunu vurmasıydı, aaaaaa bööle kalmışım..

aynen öyle yoksa orada mağdur durumdaa olan murat aslında hem sevdiği kadın hem abisi..korkunç birşey yani..okadar efendi bi çocuktu bu hale gelmesi reytingten sadece

adi ali anasının başını yedi yaa nolcak şimdi o kadıncağıza hapislerde bu yaştan sonrakendi başını yiyemedi köpek herif:95:

Balıkçı ölecek die söylentiler var doğrumu kızlar
çok karizma adamdı yahu:)
dizi bile çekemeden cemileyle ölecek adamcağız

balıkçı bu gün petek dinçözün programımdaydı sordular ama eylüle kadar sır olarak kalcak bu dedi heyecan olsun diye bilgi vermezler yaa ama ali kaptan ölmez daha yapacağı çok pislik vardır .hasefe hanıma da bravooo diyorum gelinini bu kadar çok seven kaynana varmıdır acaba ben aliyi berrinin o arkadaşı vurdu diye düşünmüştüm hasefe hnm hiç aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…