Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Her zmnki gibi hüzün dolu bir bölümdü,öncelikle İnci hoca'nın ölmesine çok üzüldüm,Ali kaptana sinir oldum,Cemileye üzüldüm,Berrine üzüldüm,Hakan'a gıcık oldum insan sevdiğinin kendisini değilde bir başkasını sevmesine nasıl katlanır da hala onunla evlenir,babaanneye helal bu arada cemileye dokundurtmadı ve en önemlisi balıkçıya çok çok çok üzüldümm..

Bence balıkçı ölecek Cemile mirası kabul etmeyecek bunlar fakirliğe devam,aman Ali sakat kalmasın bir de hiç uğraşılmaz haa bir de Hasefe'yi hapse sokmayın ltfn o kadar adam var bir şey ayarlasınlar cnm orda vurmak zorundaydı kadın napsın??Soner Aylin gizli gizli buluşur Mesude yine ortalığı karıştırır bunları gören Murat ölür ,Mesude'nin daha yapacakları var gibi Yalnız benim aklıma takılan bir şey var aylardır şimdi bu Soner Aylin'e evlenmesi için para ve ev teklif etti ya ama Murat ölene kadar dokunamayacak hiçbirine ancak ölünce alacak evi ve parayı , ee bu Aylin zaten Muratla evli Murat öldüğünde bütün malı ona kalmaz mı bir sürü ev para vs .karısı sonuçta bu Soner ucuza getirdi galiba Aylin'i niye antlaşma yaptılar kii

Aylin cok guzel rol yapıyor bence. cok begenıyorum.
osmanın metenın ustune yatması sarkıyı soylemesı felan cok hoştu.
dugun hazırlıkları felan Aligg geldı berbat etti herseyı çapsız adam ya.
bırde bıterken osmanın dış sesı dedı ya annem ıcın yenı baslangıclar olacak felan dıye
mırası alıp köşkün hanımımı olucak
hasefe hanım da valla evladını vurdu kadın şok oldum yoktur boyle kayınvalıde

bırde tabıkı her eve kesınlıkle bır suleyman lazım mutlaka:):)

Son düzenleyen: Moderatör:
hödük aileside çok komikti yaaa ne yüzsüzler kimse ilgilenmedi hasefe kovdu yinede kaldılar birde biz akrabayız deyip orda bir aileyi masadan kaldırdı neriman uyuzu bu kadar yüzsüzlük pes yaniii

Dizinin devamini tahmin edebiliyorum.
Cemileye balikcidan miras kalacak ve cok zengin olacak.
Bunu goren ali beyin (ve tabi karolinin) gozu donecek ve cemileyi bu sefer hic birakmicak.

Allah o alinin belasini versin zaten, adam ölse dizide resmen sorun kalmicam, ama ölmesinide istemiyorum acikcasi.
Adam cok guzel rol yapiyor ve diziye kesinlikle cok yakisiyor.

ohhh be hele sükür bitirebildim yorumlari okumayi!! valla kizlar bravo size dizi basladigindan beri tam 30-31 sayfa yorum yapmissiniz yaniii nasil bir takiptir bu anlayamadim
dizi genel anlamda güzeldi, Inci hocanin ölümü dizinin en ön plana çikan sahnesi olacak diye beklerken (fragmanlarda diger olaylari görmeme ragmen) çok akilda kalici sahnelerde olmus!!! resmen bütün aksiyonlari finale saklamislar!!!

Inci hocaya çok üzüldüm; hele mete'nin hastanede Inci'nin öldükten sonra anlatmaya devam etmesine, gözlerim doldu agladim boncuk boncuk resmen!!
ve sonra o mektubu okumasina... dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama mete'nin Inci hocaya olan aski çok farkliydi, ölürken bile hocam diye hitab etmesi bence askinin ne kadar saf ne kadar farkli bir boyutta oldugunu gösteriyordu!!! bu günümüz asklarinda bile esi benzerine raslanilasi bir durum degil!! çok hosuma gitti, içimde cis etti valla

birde cengiz'in sasirma sahnesi vardi, bence kim olsa onun yerinde ayni tepkiyi verirdi, onu fazla görüntülemenin sebebi bence silah'in nerden geldigini izleyiciye daha iyi yansitmak içindi, yada ne bileyim ahmet'in arkadasi oldugu içindi... yeni sezonda belki bu olay onun basini agritacak kimbilebilir??
Ahmet'in dostuydu, bu olaydan kendini suçlayadabilir... sonuçta bir sekilde berrin ona ahmet'in bir emaneti sayilir!!!

murata bak akbaba gibi ya sen bi git bi köşede öl

bu yoruma bittim hala güle güle ölüyorum
sen çok yasa emi

bu arada aylin ne kadar kiloluymuş yahu

dizi baslarken daha kiloluydu, okul üniformasindan belli olmuyordu ama çekim foto'larinda jeans pantolonla falan daha genis kalçalari oldugu görünüyordu..
bence az da olsa vermis gibi geldi, hele soner valizini hazirlarken aylinin giymis oldugu sari elbise'de çok narin duruyordu aylin.. yakismisti üzerine
hem ayrica bildigim kadariyla çghb'dan eser'le çikiyor!!! eser'in yaninda bu kiz bir dirhem çekirdek gibi kalamaz
eser zayiflamaya baslasa iyi olacak

berrinin yerinde olsam aliyi vururum
hapse girer hakanla evlenmekten kurtulur...

süper bir fikirdi keske berrin bunu düsünebilseydi ama kiz zaten panikten eli ayagina dolandi!!! çikarci hakan yine yapti yapacagini!!!
üzüldügüm sahnelerden biride ahmet-berrin'in oynadigiydi... bazen gereksiz kesitler veriyorlardi onlardan, dizi basladigindan beri ama gerçekten berrin'in durumu içler acisiydi.. yazik üzüldüm, insan sevdigi için neler feda etmez... yerinde bir karardi her ne kadar aski büyükte olsa, ahmetsiz yapamasada... insan sevdigi için göze alamayacagi sey yok!!! bu sahneyle bir kez daha bu kavrami bize hatirlattilar..

önce kendine sonra cemileye sık eşekkafalı ali

Ali ne zaman çocuklarina babalik yapmis merak ettim dogrusu, birde annesiz birakacak onlari!! ne kadar bencil, ne kadar düsüncesiz bir adam!!! tam bir psikopat... madem görmeye dayanamiyorsun, madem agir geliyor bu yük sana git bir yerlerde öl geber!!! hem tanik olmamis olursun, hemde bir daha duymamis olursun!!! budala ali!!!!!

hasefe hanımı gördüğümde bi şok yaşadım hiç beklemiyordum ondan çünkü, ama güzel oldu helal olsun dedim böyle bi kötüüğü ancak doğuran durdurabilirdi....

bu yorum müthisti, evet sadece doguran durdurabilir, daha önce bi çok filmdede böyle konular geçti!!! hasefe hanim çok iyi bir kadin, bence yetistirirken çocuklarini bir yanlis yapmadi, hani derler yaa kani bozuk bir adamdan için, bu helal süt emmemis diye, bence ali bu durumda hasefe hanimdan emmemis bu sütü!!! öyle bi kadinin böyle bir oglu olmasi, bu iste bir yanlislik var dedirtiyor kadin dogru olani yapti, onun için aci olsada, evet ali'yi dünyaya o getirdi ama bi ali'ye karsilik diger tarafta 4 torunu birde yolda olan var ve birde cemile var!!! yani 1'e 5(6) varken ali'nin psikopatligina daha ne kadar göz yumabilirdi ki?? seni KUTLUYORUM HASEFE HANIM!!!

hadi bayanlar daha yeni sezona kadar çok senaryo üretiriz nasilsa biz, yeni bölümlerde tekrar görüsmek dilegiyle... iyi tatiller

3 el silah sesi dedi osman .eger alının gırıstekı havaya atesını sayarsak 4 el olmus oluyo cunku 2 kere havaya sıktı .bence bırı daha gıdıcek .hasefe hanım kendıne sıkabılır .cengızı gosterdıler uzun uzun cengızın ustunede kalabılır bu olay.sülüman süper adam uyuyodu heralde müdahale etmedi.ne kadar kotu olursa olsun sonucta baba mete nasıl kostu burnuda aktı cocukcagızın hepsı cok basarılılardı.hasefe hatunun vurucagını tahmın ettım ben sılah bulununca .bakalım neler olcak .carolınsız ne guzelmıs be dızı hehehhe

daha çokk bekleyeceğiz....her fragmanı izlesekte dün gece çok heycanla izledim....yeni sezon baya iddalı geliyor

Hava kurşun gibi ağır
Vallahi içinden kurşun geçmeyen final yok gibi... Geçen hafta Ezel ve Hanımın Çiftliği final, Arka Sokaklar, Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Muhteşem Yüzyıl sezon finali yaptı. Hepsinde de oluk gibi kan aktı. (Kurtlar Vadisi'ni saymıyorum tabii.)
Senaristler, kesmece karpuz satan semt manavı gibi bağırıyor: "Kan çıkmazsa para yok ablaaaa!"
Her yıl bu tarihlerde yazdığım cümleleri tekrarlama zamanıdır: "Şimdi kurşun içeride. Kimin ölüp kimin kalacağını, yapımcı ile oyuncu arasında sözleşme üzerinden yapılacak pazarlık belirleyecek. Çok para isteyen ölür, uzlaşan yaşar!"
Bu yazı hazırlanırken henüz Muhteşem Yüzyıl'ın sezon finali başlamamıştı.
Fragmanlarından anladığım kadarıyla onda da bir hayli aksiyon var. Ama bu dizinin sezon finalinde "Acaba kim ölecek, kim kalacak?" diye meraklanma olasılığı yok. Zira senaryoyu Meral Okay'dan yıllar önce tarih yazmış!
Sezonun en kanlı canlı finallerinden biri de Öyle Bir Geçer Zaman ki'de yaşandı. Ali Kaptan bu kez de 'bodoslama' düğüne daldı. Kaptanımız, Balıkçı'yı vurdu, Ali'nin annesi Hasefe de oğlunu...
Şimdi orta yerde iki ağır yaralı var. Yaklaşık bir buçuk ay boyunca öylece can çekişecekler. Tahminim; Ali kalır, Balıkçı ölür. Aksi halde dizide dram biter. Bir de Erkan Petekkaya'yı formunun zirvesinde öldüren senarist, ekmek teknesine tükürür!
Ve son bir tahmin: Yapımcıların yeni sezon gözdesi Soner'i (Mete Horozoğlu) o yardımcı karakterde uzun süre tutamazlar gibi geliyor bana...
Hazır sezon finalleri yaşanırken, küçük bir hatırlatma... Malum; diziler, kaldığı sahneden başlayacak. Seyirci geçen yıllarda olduğu gibi aniden bronzlaşan tenler görmek istemiyor. (Bkz: 3 yıl önceki Aşk-ı Memnu'nun sera sahnesi. Kıvanç ile Beren seraya peynir gibi girip kömür gibi çıkmışlardı!) Diyeceğim o ki; seyirciye saygısı olan oyuncu, bu yazı fedakarlık yapıp gölgede geçirir.

yüksel aytuğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…