Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

aman ne alaka canım tatille ister beyaz olsunlar ister bronz no problem yani
bu yüksel yatuğ herşeyi fazla abartıyor bence iyi bu kadar stresle kanser falan olmamış

öyle bir geçer zaman ki sezon finali bilançosu

3 ölü:inci hoca,ali kaptan,balıkçı
3 mutsuz çocuk:mete,berrin,aylin
1 kabakçiçeği:cemile(bütün bir sezon boyunca ben ne yapıcam cümlesinden öteye geçemeyen cemile sezon finalini aliye ........ diye diye kapattı büyük gelişme)
yüzsüz bir aile:neriman ve ailesi
veee bir kahramaaaann:hasefe hanım

bence yeni sezonda sadece ölen balıkçı olacak.. miras cemileye kalacak yoksa finali yaparken imzalar yada evetler denmeden ali gelirdi..
cengiz bu getir götür işi mektuplarında ya berrine aşık olacak ve mektupları atık yırtıp atacak yada berrin kendini cengizin kollarında tesilli edecek...gibi.. şu muratta ölse gitse keşke .ama o gittikçe düzelyor sankiyakında sonerle aylini kendi deyneksiz yürüyerek biryerlde görürse şaşmam..

yada yada bence bunların hepsi yerine.. yeni sezounun 1 bölümünde şu yazı geçecek 13 yıl sonra yada vs bi kaç yıl sonra işte .. işte ali hapisten çıkar falan öyle devam eder belki osman büyür...tahmin işte ..

bu arada kızlar cemile alii vurmaya geldiğinde o kargaşada aliii yerine erkannn diye bağırmış ben hiç farketmedim,sanırım çoğumuz farketmedi o gece heyecandan anlayamadık sanırım

mete horozoğlu'nun düğün fotoğraflarında gördüm.aylin saçlarını boyatmış herhalde.yeni sezonda bu saçlarla mı olcak acaba?eski hali daha güzeldi sanki...

aman bu ali cemile de akılmı bıraktı şaşırır tabii kadınçok kşi farketmemiş aman oda nazar olsun böyle güzel bir diziye

soner gerçekte çok daha sarışın dizi de daha yakışıklıbu arada yeni sezon yaklaşık 1.5 ay sonra yazıyordu yani ağustostamı başlayacak kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…