Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

aaaaa doğru duymuşuuum burada ali demediğini anlamıştım 'er'ini duymamıştım ama bariz bir şekilde kaann dediğini duydum

mete horozoğlu'nun düğün fotoğraflarında gördüm.aylin saçlarını boyatmış herhalde.yeni sezonda bu saçlarla mı olcak acaba?eski hali daha güzeldi sanki...

Saçlarını yaz için böyle yapmış yeni sezonda ki saçlar vs değişiklikler henüz belli değilmiş,eski haline döndürmek kolay boyarlar bir de postiş takarlar gerekirse ama bu kadar sarı kalmaz herhalde...

yeni bolumde aylinin saclari kisa olacakmis bu halinden biraz daha kisa 4 yil zaman atlayacaklar ya saclarinla oynayarak buyutecekler heralde..bu arada agustosta cekimler basliyor dizi degil..

wallahi berrinin gözüme bu kadar güzel gözükeceğini hiç sanmazdım
ama evet şu resimde berrin aylinden güzel

Bence Aylin her haliyle guzel. Degisen sadece saclari, tipi degismemis. Ama biraz farkli model ve renk tercih edebilirdi.
Neyse, gelelim diziye...
Bence guzel bir finaldi.
En cok etkilendigim sahneler Inci'yle Mete'ninkielrdi. Incinin olmesine cok uzuldum, herkes gibi cok agladim. Keske Inci'yi oldurmeselerdi, ben cok seviyordum onu. Yine agir hasta olsaydi, yine bir tek Mete olsaydi yaninda, ama sonunda olmeseydi. Boyle olmadi bence. Gelecek sezonu cok merak ediyorum, Incisiz nasil olacak Mete, merak icerisindeyim.

Aylini gerçekten de büyütmeyi başarmışlar
Ama hiç yakışmamış çok demode

aylinin saçını ben de hiç beğenmedim.final güzeldi aslında.aliyi vuranın hasefe hanım olması etkileyici olmuş.belliki ali ölmeyecek.balıkçı ölürse ali hapse girer,uzun sürede çıkamaz.eğer gelecek sezon yıllar geçmiş olursa olabilir.ama öyle olmayacaksa ali sürekli hapistemi olacak.belki ölmeyebilir de balıkçı.bi de bana şu saçma geldi.ahmeti hapisten çıkarmak için zengin güçlü birine ihtiyaçları vardı.hakana muhtaç oldular berrin safı şimdi onunla evlenecek.sonerden de yardım isteyebilirdi.hatırlıyorsanız bi ara cemile hapse girdiğinde soner neler yapıyordu.her işi kolayca hallediyordu maşallah.tek çare hakandı sanki.bide düğünde sonerin sağ kolu olan adam var ya ismin unuttum bi an.o da vardı.nasıl müdahale etmediki.zaten hiç göstermediler.ama o kesin birşeyler yapardı bence saçma olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…