aylinin saçını ben de hiç beğenmedim.final güzeldi aslında.aliyi vuranın hasefe hanım olması etkileyici olmuş.belliki ali ölmeyecek.balıkçı ölürse ali hapse girer,uzun sürede çıkamaz.eğer gelecek sezon yıllar geçmiş olursa olabilir.ama öyle olmayacaksa ali sürekli hapistemi olacak.belki ölmeyebilir de balıkçı.bi de bana şu saçma geldi.ahmeti hapisten çıkarmak için zengin güçlü birine ihtiyaçları vardı.hakana muhtaç oldular berrin safı şimdi onunla evlenecek.sonerden de yardım isteyebilirdi.hatırlıyorsanız bi ara cemile hapse girdiğinde soner neler yapıyordu.her işi kolayca hallediyordu maşallah.tek çare hakandı sanki.bide düğünde sonerin sağ kolu olan adam var ya ismin unuttum bi an.o da vardı.nasıl müdahale etmediki.zaten hiç göstermediler.ama o kesin birşeyler yapardı bence saçma olmuş.
ay doğru ya süleyman sağol canımsüleyman süleymannnnnherkesin en çok merak ettiği nokta da oydu sanırım her eve lazımm süleyman nerede ???? olay mı var hemen müdahale eder diye bekledik ama malesef yoktu gözlerin aradığı tek şahıs süleyman oldu
ayyy ben izleyemedim tadilat işi sardı beni,ne oldu ne bitti,kısa anlatın ne olur kızlar
ben izledim onu haber diye yapmışlar adama sordular dizi hakkında sır vermem dedi hemen bişey uyduruyolar bu magazincilere uyuz oluyorum
[h=1]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38.Bölüm Sezon Finali Kamera Arkası Görüntüleri [/h][video=youtube;r16GBf7mpn0]http://www.youtube.com/watch?v=r16GBf7mpn0&feature=player_detailpage[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?