Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ayyy ben izleyemedim tadilat işi sardı beni,ne oldu ne bitti,kısa anlatın ne olur kızlar

süleyman süleymannnnn herkesin en çok merak ettiği nokta da oydu sanırım her eve lazımm süleyman nerede ???? olay mı var hemen müdahale eder diye bekledik ama malesef yoktu gözlerin aradığı tek şahıs süleyman oldu

ay doğru ya süleyman sağol canım

ayyy ben izleyemedim tadilat işi sardı beni,ne oldu ne bitti,kısa anlatın ne olur kızlar

bende tam izleyemedim ama izlediğim kadarıyla anlatayım.kişilere göre olayları ayırarak anlatayım.önce berrin cephesi:hakandan yardım istediler ya hakanmı şart koştu berrinmi söyledi bilmiyorum karşılığında berrinle hakan evlenecek.ahmeti kaçırdılar berrinle hakan evde bekliyorlardı oraya getirdiler.berrinle ahmet sarıldı.ahmete yurt dışına kaçıracağız seni dediler ahmet olmaz berrini bırakamam dedi.berrin de gitmelisin diye ısrar etti.tabi evleneceklerini söylemediler.filistine göndereceklerdi biyere arabayla gittiler.filistinli bi kız vardı ya ahmetin karısı o aldı ahmeti berrin çok kötü oldu.vedalaştılar.ayline gelirsek soner gideceği sabah evden erkenden çıktı.onlar da sonerle vedalaştılar.ayrılırken de öpüştüler.ali cemileyle sokakta kavga etti.ne dediler oraları bilmiyorum.cemile sonra balıkçıyı aradı,hala istiyorsan evlenelim dedi.mete yarışmamı bilmiyorum bi yerde sahneye çıktı.inci hocaya söylediği bi şarkı vardı ya onu söyledi.herkes radyodan dinledi.inci hocada hastanede dinledi.sonra mete hastanede inci hocanın elini tutmuş konuşurken inci hoca öldü.mete ağlayarak anlatmaya devam etti.oraları çok kötüydü.inci hocanın cenazesi vardı.herkes kocasından çok meteye başın sağolsun dedi.inci hoca hastanede mektup yazmış meteye.kocası onu verdi.sonra dizinin sonunda cemileyle balıkçının düğünü vardı.herkes neşeliydi.sonra ali elinde silahla geldi.önce balıkçıyı sonra cemile seni vurcam dedi.balıkçıyı vurdu.cemile ne yaptın sen diye bağırdı.herkes şokta tabi.sıra sende diye cemileyi vuracakken silah sesi duyuldu.ali yere yığıldı.herkes bi baktı,hasefe hanımın elinde silah vurmuş aliyi.ve osmanın konuşmasıyla bitti.bu arada silah ahmetindi.güzeldi sonu.

ahmet hapse girdi,cemile hastenelik oldu çıktı.düğün hazırlıkları yapıldı..kimbilir kaç gün geçti...o odunluktaki yatağa, yorgana kimse dokunmamış herhalde.günlerdir onlar orda mı duruyomuş.insan bi kaldırır

adiyeff çok sağol canım,ben varya iki dizimi kaçırdım,hürroşu ve aylini,ful bölüm de bulamadım izlemek için nette,çok teşekürler canım

[h=1]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38.Bölüm Sezon Finali Kamera Arkası Görüntüleri [/h][video=youtube;r16GBf7mpn0]http://www.youtube.com/watch?v=r16GBf7mpn0&feature=player_detailpage[/video]

sonerin düğününde aylini gördünüzmü saçlarını kestirmiş
heralde dizi 4 yıl sonraya atacak ya olgunluk vercekler kıza ondan kestirmiş ama çok tatlı olmuş ya

dün magazin programlarında erkan petekkayayla anlaşamadılar yeni sezonda falan diye gösteriyordu ama tam göremedim ben

Ali Kaptan diziden ayrılıyorÖyle Bir Geçer Zaman ki"ye Ali Kaptan şoku. Dizinin lokomotifi önümüzdeki sezon dizide olmayabilir.
Türkiye'nin en çok izlenen dizisi muhteşem bir sezon finaliyle ara verdi. Dizinin kaderini belirleyen adam Ali Kaptan sezon finaline de damga vurdu, hem Balıkçı'yı vurdu, hem de annesi tarafından vuruldu.
Herkesin gelecek sezonu konuşmaya başladığı şu günlerde Habershow dizinin geleceğiyle ilgili müthiş bir bilgiye ulaştı. Güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre Ali Kaptan karakterine can veren Erkan Petekkaya, yeni sezon öncesi diziden ayrılabilir.

Erkan Petekkaya'nın yapımcı şirket olan D Prodüksiyon'dan (Kanal D İç Yapımların sahibi olduğu şirket) ücretinin arttırılmasını istediği öne sürülüyor. "Öyle Bir Geçer Zaman ki"nin lokomotifi konumundaki Erkan Petekkaya'nın, "Reytingler ortada... Ben olmazsam dizi de olmaz" diyerek ücretine yüklü bir zam yapılmasını istediği iddia ediliyor.
Petekkaya'nın talep ettiği astronomik ücreti şimdilik ödemeye yanaşmayan yapımcı şirket, yoluna Erkan Petekkaya yani Ali Kaptan olmadan devam edebilir.
"ALİ KAPTAN" ÖLDÜRÜLECEK

Erkan Petekkaya'nın ayrılmasının kesinleşmesi durumunda top senaristlerde olacak. Düğün sahnesinde vurulan Ali Kaptan öldürülecek.
Ancak henüz pazarlık sona ermiş değil... "Ali Kaptan" olmadan dizinin izlenmeyeceğini düşünen yapımcı şirket, Erkan Petekkaya'yı iknaya uğraşıyor.
Bakalım "Ali Kaptan" diziden ayrılacak mı?:26:

ben izledim onu haber diye yapmışlar adama sordular dizi hakkında sır vermem dedi hemen bişey uyduruyolar bu magazincilere uyuz oluyorum

ben izledim onu haber diye yapmışlar adama sordular dizi hakkında sır vermem dedi hemen bişey uyduruyolar bu magazincilere uyuz oluyorum

gerçekten öyle size komik bir şey söyliyim mi
bi tanıdığımız ünlü birinin şöforü
gazete de o kişinin parise uçtuğunu okuyormuş
bi bakmış ki karşısında duruyor şok olmuş

[h=1]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38.Bölüm Sezon Finali Kamera Arkası Görüntüleri [/h][video=youtube;r16GBf7mpn0]http://www.youtube.com/watch?v=r16GBf7mpn0&feature=player_detailpage[/video]

anaaaaaaaa bateride ali kaptan şarkıyı söyleyip elektro gitar çalanda sülümann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…