Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Aylin sonerden hamile kalıyormuşşşşşş balıkçı ölüyormuş paralar cemileye kalıyormuş bebek düşüomuş aliye bişey olmuomuş

Son düzenleme:
Aylin sonerden hamile kalıyormuşşşşşş balıkçı ölüyormuş paralar cemileye kalıyormuş bebek düşüomuş aliye bişey olmuomuş

balıkçının öleceği mirasın cemileye kalacağı belliydi de en çok da ayline şaşırdım

aşk iyice alevleniyormuş çocuk doğana kadar murat ölür zaten inşllh aldırmazlar

ayyy murat ölmesin ama ayrılsın aylinden kendini yeni doğacak abisinin çocuğuna adasın yaşayıp gittsin işte

Eee kavuşamadılar olacağı buydu bi yerden patlak verecekti yapmışlar o patlamayı Şu teke murat ölsede rahatlasak

Ben ilk bölümlerini izleyememiştim okul dolayısıyla ilk bölümden itibaren vermeye başladılar çok sevindim yaa hergün izlerim artık

anaaa bak bak aylineeezati o son öpücükten belliydi bişiler olacagı cemileye kalacak paralar ama sanmıyorum ki cemile alsın paraları
son bölümde bizi şoka soktu düğün yaparak ama balıkçının paralarına konacak karakterde değil ali zaten murat gibi 8-8-10 canlı
şu murat ölsede bayram etsek bögürcük

muratı asla öldürmezler murat ölürse aylinle sonerin arasında sorun olmaz
yönetmenler senaristler kimi sinir edecekler sonra

bugün günlerden çarşamba dün akşam dizimiz olsaydı şimdi KK hatunları burada mutluluklarını hırslarını sevinçlerini üzüntülerini paylaşırdı şimdi terkedilmiş modunda topiğimiz. gel eylül gel

Zaten Ali'ye birşey olmayacak şuanda. Osman büyüynce Ali'yi kendi öldürecek ve hapse düşecek. Bu yazılarıda hapisten yazıyor Osman. Hani seslendiriyo ya sürekli dizi aralarında böyle bölye olmuştu falan gibilerinden bi adam sesi var.. Onları hapisten yazıyor işte. Ve Osman büyüynce cok yaramaz, serseri bi cocuk olacak. Bu senaryoda böyle, bilirsiniz..

Son düzenleme:

şimdi ki osmanda hiç öyle bir tip yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…