Daha cok küçük. Böyle bi ailede büyüdüğü için zaten cok ters bi çocuk olacak..
kıslar yeni tüyolar var....
Balıkçı ölüyor küçük Osman artık yok...
Öyle Bir Geçer Zaman ki’de neler olacağı üzerine herkes tahminde bulunuyor, ben merakınızı gidereyim;
-Balıkçı ölüyor: Dizinin yeni sezon ilk bölümü bütün ailenin balıkçının mezarında toplandığı sahneyle açılıyor. Balıkçı ölmüş, bütün aile üzgündür.
-Babaanne deliriyor: Oğlunu vuran babaanne akıl sağlığını kaybederek akıl hastanesine yatıyor. “Ben bunu nasıl yaparım” diye kafayı yiyen babaanneyi, aile akıl hastanesine yatırıyor.
-Küçük Osman büyüyor: Dizide zaman atlaması yaşanıyor. Küçük Osman diziden ayrılıyor. Yeni sezonda Osman’ı büyümüş bir halde başka bir oyuncunun performansıyla izliyoruz.
-Aylin, hamile kalıyor: Soner’in kardeşiyle evlendirilen Aylin’le Soner arasında aşk büyüyor. Bu ilişki sonucunda Aylin, Soner’den hamile kalıyor.
-Ali Kaptan: Onu da siz bulun artık.
Dizinin Mete’si Aras Bulut İynemli’nin Facebook sayfasında yeni sezonda bunlar olacak diyerek yazdığı notlar bunlar.
Çok ihtimal vermiyorum bir oyuncunun merakla beklenen dizinin sırlarını dökeceğine.
Ancak hiç da mantıksız gözükmüyor değil mi...
alıntı:Cengiz SEMERCİOĞLU-Hürriyet
balikçı öldü cemile zenginmi oldu yani
kıslar yeni tüyolar var....
Balıkçı ölüyor küçük Osman artık yok...
Öyle Bir Geçer Zaman kide neler olacağı üzerine herkes tahminde bulunuyor, ben merakınızı gidereyim;
-Balıkçı ölüyor: Dizinin yeni sezon ilk bölümü bütün ailenin balıkçının mezarında toplandığı sahneyle açılıyor. Balıkçı ölmüş, bütün aile üzgündür.
-Babaanne deliriyor: Oğlunu vuran babaanne akıl sağlığını kaybederek akıl hastanesine yatıyor. Ben bunu nasıl yaparım diye kafayı yiyen babaanneyi, aile akıl hastanesine yatırıyor.
-Küçük Osman büyüyor: Dizide zaman atlaması yaşanıyor. Küçük Osman diziden ayrılıyor. Yeni sezonda Osmanı büyümüş bir halde başka bir oyuncunun performansıyla izliyoruz.
-Aylin, hamile kalıyor: Sonerin kardeşiyle evlendirilen Aylinle Soner arasında aşk büyüyor. Bu ilişki sonucunda Aylin, Sonerden hamile kalıyor.
-Ali Kaptan: Onu da siz bulun artık.
Dizinin Metesi Aras Bulut İynemlinin Facebook sayfasında yeni sezonda bunlar olacak diyerek yazdığı notlar bunlar.
Çok ihtimal vermiyorum bir oyuncunun merakla beklenen dizinin sırlarını dökeceğine.
Ancak hiç da mantıksız gözükmüyor değil mi...
alıntı:Cengiz SEMERCİOĞLU-Hürriyet
O haber Yalan .Öyle bişey yokmş..Biri Aras bulut İynemli Adına twitterda sahte hesap açılmış.Gelicek sezonda neler olucağını yazmış.Herkes bunu konuşuyo.Sonra Aras Bulut iynemli Açıklama yaptı.
ARAS BULUT'TAN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI! Aras Bulut İynemli tarafından paylaşılıyor gibi gösterilen bilgilerin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.
D Yapım'ın açıklamasına göre Aras Bulut İynemli adına açılan site hesapları sahte ve oyuncunun hiçbir sosyal paylaşım sitesinde hesabı yok.
Aras Bulut ise son günlerde çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde kendi ağzından yazılmış gibi gösterilen bilgilerden ve sahte hesaplardan büyük rahatsızlık duyduğunu belirterek "Set ve çalışma programımızın yoğun olmasından dolayı sosyal paylaşım sitelerini takip edemiyorum. O nedenle ne Twitter ne de Facebook hesabım bulunmamaktadır. Benim adıma açılan hesaplar sahte, yazılanların da hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Sosyal medya da adımı kullanarak yazılan bilgilerin dikkate alınmamasını rica ederim." dedi.
balikçı öldü cemile zenginmi oldu yani
ali kaptanda giderse carolinin isi biter dizide bence..ayrica ali kaptan giderse kim cirkeflik yapacak:26: yoksa hepsi mutlu mesut yasar sacma olur
Katılıyorum Ali kaptan olmazsa biz kimi dövmeye kalkışacağız, Carolin giderse kimin saçını başını yolacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?