Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Güzel bir bölüm sayılırdı. Ama teorilere baktım da pek inanasım gelmedi yani.. Mustafa'nın Caroli'nin bebeği olacağını hiç ama hiç aklıma getirmedim. Neden Carolin ona bıraksın ki. Ayrıca Cemile neden evine alsın ne bileyim bir tek Hasefe ilgileniyor ama olabilir de tabi ancak çok muallakta kaldı herşey inşallah bir daha ki bölüme daha da açarlar. Carolin nasıl o hale geldi, bebeği ne oldu. Cemile doğurdu mu bebeği. Ali Kaptan hastanede yatıp sonra hapise mi düştü düşünce Carolinin başındna neler geçti. Ekber ne yaptı o nerede. Berrin'in bebeği tabii ki Hakan'dan zaten bebek çok küçüktü. Ayrıca Ahmet'ten olsa Berrin sevininirdi ondna bir parça taşıyorum diye ama hamilelik raporunu alınca sinir krizi geçirmiş ve istemiyorum demiş. Murat iyice zıvanadan çıkmıştı hem o saç neydi öyle resmen peruk olduğu belli oluyordu. Hem kaç sene geçmiş neden Aylin'in hala onunla olduğunu sormamışta şimdi mi aklına gelmiş. Ayrıca silah göğüs tarafındaydı o arada olması lazımdı yanii ama Aylin karnından vurulmuştu. Berrin neden ev hanımı olmuş onu da anlamadım boşuna mı okudu he okudumu o da belli değil ya.. Bari mesleğini yapsaydı. Hasefe hanım hapisten çıktığında saçları aktı ama sonra yine aynı rengindeydi boyamış mı saçlarını.. Cemile çok güzel olmuştu ama mirastan hiçbirşey istememesi işlerle ilgilenmemesi kaldı ki hala daha o eski evin dibinde atölye de çalışması abartı geldi bana bir de Ali çıktı hala orada mı çalışacak çok saçma. Bazı yerlerde zaman baya geçmiş diyoruz bazı yerlerde yok canım o kadar geçmemiş diyruz tam yansıtamadılar kaç sene geçtiğini. Aylin ölür mü bence ölmez ölecek olsa kalpten yara alırdı, Ali Cemile'ye musallat olur mu o haliyle zor ama belli de olmaz. O Selma'nın yanındaki adam kim. Sofrada fotoları vardı. Neler yapacak acaba. Carolşn eskiye döner mi. Ay bir de Soner bu olayı duyunca dönecek mi acaba..

kızlar metenin bu bölümde söylediği yabancı şarkıyı bilen var mı?
bilen yazsın hadi...
çok güzeldi...

frank sinatra strangers in the night

ortaokulda ilk öğrendiğim ingilizce sarkıı öyle bir zaman gecmiş bendede :44::44::44:

Selma Hanımın yanındaki adam filmin yeni kötü karakterlerinden bence.Selma onun varlıklı biri olduğunu düşünüyor ama adamın niyeti Selmayı kandırıp onun servetinin başına geçebilmek.Cemilenin başını ağrıtacak kişiler listesine o eklenecek.

Ahmet Berrin'i affetmeyecek bence,Hakan ile evlenmiş olabilir ve bunu bir anlaşma karşılığında yaptı.Sevmeden ve istemeden.Ama bebeği nasıl bir anlaşma ile yaptılar ki.Madem anlaşmalı bir evlilik sadece kağıt üstünde kalsaydı.Hakan'ın tecavüz ettiğini sanmıyorum.

Küçük Osman'ın ağlama sahnelerine çok güldüm :)) Hoşlandığı kızın yanında ne kadar da gururlu.Umarım Osman asi bir yetişkin olmaz.

Aylin Soner'e kavuşamıycak gibi.Bence Murat vurulacak ve silah Aylin'in elinde kalacak.Olayı gören bilen de olmadığı için Aylin'in üstüne kalabilir olay.Aksi olur da Murat ölmezse bile Soner döndüğünde kardeşinin anlaşmayı öğrenip kendisini öldürmeye kalktığını öğrenirse yine Ayline yaklaşmaz.

kızzz bi çırpıda yazmışsın herşeyi vallahi bravo ben tivibudan izledim biraz bilgi yazısı vardı, aradan 2 yıl geçmiş..

Bence selmanın yanındaki adam selmayla evlenir selmayıda yok eder cemileye yazar uçtum Ya bişey sorcam selmanın manitası bi resme baktı kadınla erkek oturuyodu kimdi onlar ya ikisimiydi tam secemedim
bide soner ucaktayken londraya mı gidiyodu anonsu anlayamadım sessiz kocam dün dizide konuştukca konuştuda

ay saçmalama ya nasıl murat vurulucak bölümde aylinin vurulduğunu gösterdiler hatta murat aylinnn diye bağırdı

dün izleyemeiştm diziyii maalesef çeneye daldım arkadaşlarlaa az önce netten izledm... müziklerine bayılıyorum bu dizininnn, gözlerm doluyorr heep
ayliiiin ayliiiin harika olmuşşşş, ne kadar güzel bir kız maaşallah o şişgo eserde ne buluyor anlamıyorum
mete de çok hoş olmuş saçlar fln tam o dönemi yansıtıyo, şööyle bir tarık akan havası var yani çocukta
berrin e üzüldm ben ahmete ise hiiiç acımadm, pislik... berrinin çaresizliğinden faydalandı evlendi onunlaa, ama çocuk konusunda berrine kızdmm... berrin pencerenn önünde düşünürken çalan şarkı çok duygusaldııı
cemile çook hoş olmuş yaa, yakışmış iş kadını havası
ali kaptan and caroline ooohh dedm ohhhhhh
osmaan osmaan ne datlısın ne yaaaaaaaaaaa ağamalarına bayıldıımmmmmm
genel olarak güzel bir bölümdüüü, aylinin öleceğini de sanmıyorum, ayrıca bence de bebek carolin cadısınınnnn yoksa kardeşlerine o kdr kaytsız kalmazlardı diye düşünüyorm...

mete de body çalışmış sanırım vücudu harika olmuş omuzlar geniş falan üçgen olmuş baya boyda uzun maşallah ee yakışıklıda yani hele o şarkıları söylerken ne karizma oluyor yaaaa

ay saçmalama ya nasıl murat vurulucak bölümde aylinin vurulduğunu gösterdiler hatta murat aylinnn diye bağırdı

brunetteeciğim AYLİN VURULDU

atractive kibarlığın için teşekkürler...

magnolia sağol çünkü eşimin maç merakı yüzünden o sahneyi kaçırmışım :)

O halde Aylin ölmeyecektir,Muratta belki abisi ile Aylin'in arasından çekilir,mutlu olun filan der :)))

Kurtulduk şu meraktan hele şükür.Genel olarak güzel bir bölümdü.Eksikleri var mıydı Tabi ki vardı.Mesela Ekber'e ne oldu ? Caroline nasıl o hale düştü ? Mustafa bence Cemile'nin bebeği.Caroline'in bebeği diyenler de kafa karıştırıyor gerçi ama.Neyse Caroline hamileydi en son bebeği nerede o zaman ?
Ayy en çok Osman'ın ağlamasına güldüm.Neydi o öyle okul köşelerinde.
-Sanane be git başından zillii
Ayrıcaa Gülden'imiz de pek cilveli.

kızlar gerçektende cemile bebeğe çok uzak duruyo insan ne olursa olsun kendi bebeğine nasıl böyle mesafeli durur sadece o diil diğerleride öyle bitek hasefe yakın davranıyo oda torunu olduğu içindir yemekte bile bütün çocuklar melektir dedi sanki mustafayı ima ederek heralde ali kaptan vurulunca carolin cadısıda bakmak istemedi bebeğe zaten ondan iyi bi annelik beklemem yani bilemiyorum bana öyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…