- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
frank sinatra strangers in the night
ortaokulda ilk öğrendiğim ingilizce sarkıı öyle bir zaman gecmiş bendede :44::44::44:
Öyle Bir Gecer Zamanki 39.Bölüm || Mete buda metenin söylediği ya dikkat ettim dün cok kasılarak soyluyodu megerse frank amcada öle söylüyomuş
Güzel bir bölüm sayılırdı. Ama teorilere baktım da pek inanasım gelmedi yani.. Mustafa'nın Caroli'nin bebeği olacağını hiç ama hiç aklıma getirmedim. Neden Carolin ona bıraksın ki. Ayrıca Cemile neden evine alsın ne bileyim bir tek Hasefe ilgileniyor ama olabilir de tabi ancak çok muallakta kaldı herşey inşallah bir daha ki bölüme daha da açarlar. Carolin nasıl o hale geldi, bebeği ne oldu. Cemile doğurdu mu bebeği. Ali Kaptan hastanede yatıp sonra hapise mi düştü düşünce Carolinin başındna neler geçti. Ekber ne yaptı o nerede. Berrin'in bebeği tabii ki Hakan'dan zaten bebek çok küçüktü. Ayrıca Ahmet'ten olsa Berrin sevininirdi ondna bir parça taşıyorum diye ama hamilelik raporunu alınca sinir krizi geçirmiş ve istemiyorum demiş. Murat iyice zıvanadan çıkmıştı hem o saç neydi öyle resmen peruk olduğu belli oluyordu. Hem kaç sene geçmiş neden Aylin'in hala onunla olduğunu sormamışta şimdi mi aklına gelmiş. Ayrıca silah göğüs tarafındaydı o arada olması lazımdı yanii ama Aylin karnından vurulmuştu. Berrin neden ev hanımı olmuş onu da anlamadım boşuna mı okudu he okudumu o da belli değil ya.. Bari mesleğini yapsaydı. Hasefe hanım hapisten çıktığında saçları aktı ama sonra yine aynı rengindeydi boyamış mı saçlarını.. Cemile çok güzel olmuştu ama mirastan hiçbirşey istememesi işlerle ilgilenmemesi kaldı ki hala daha o eski evin dibinde atölye de çalışması abartı geldi bana bir de Ali çıktı hala orada mı çalışacak çok saçma. Bazı yerlerde zaman baya geçmiş diyoruz bazı yerlerde yok canım o kadar geçmemiş diyruz tam yansıtamadılar kaç sene geçtiğini. Aylin ölür mü bence ölmez ölecek olsa kalpten yara alırdı, Ali Cemile'ye musallat olur mu o haliyle zor ama belli de olmaz. O Selma'nın yanındaki adam kim. Sofrada fotoları vardı. Neler yapacak acaba. Carolşn eskiye döner mi. Ay bir de Soner bu olayı duyunca dönecek mi acaba..
çok yaşayın
saolun ya güzel dua sizde cok yasayın ama öyleydi meteye baksanıza
Selma Hanımın yanındaki adam filmin yeni kötü karakterlerinden bence.Selma onun varlıklı biri olduğunu düşünüyor ama adamın niyeti Selmayı kandırıp onun servetinin başına geçebilmek.Cemilenin başını ağrıtacak kişiler listesine o eklenecek.
Ahmet Berrin'i affetmeyecek bence,Hakan ile evlenmiş olabilir ve bunu bir anlaşma karşılığında yaptı.Sevmeden ve istemeden.Ama bebeği nasıl bir anlaşma ile yaptılar ki.Madem anlaşmalı bir evlilik sadece kağıt üstünde kalsaydı.Hakan'ın tecavüz ettiğini sanmıyorum.
Küçük Osman'ın ağlama sahnelerine çok güldüm :)) Hoşlandığı kızın yanında ne kadar da gururlu.Umarım Osman asi bir yetişkin olmaz.
Aylin Soner'e kavuşamıycak gibi.Bence Murat vurulacak ve silah Aylin'in elinde kalacak.Olayı gören bilen de olmadığı için Aylin'in üstüne kalabilir olay.Aksi olur da Murat ölmezse bile Soner döndüğünde kardeşinin anlaşmayı öğrenip kendisini öldürmeye kalktığını öğrenirse yine Ayline yaklaşmaz.
ay saçmalama ya nasıl murat vurulucak bölümde aylinin vurulduğunu gösterdiler hatta murat aylinnn diye bağırdı
brunetteeciğim AYLİN VURULDU
ay saçmalama ya nasıl murat vurulucak bölümde aylinin vurulduğunu gösterdiler hatta murat aylinnn diye bağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?