Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bu diİzizn neyi değişti senaristimi? yönetmenimi?
diyaloglar inanılmaz basit
olayla sıradan
oyuncular sırıtıyo
ali kaptan olmuş bi melek
eskiden herkes osman büyüyünce ne olacak diye merak ederken şimdi bibölüm sonrası bile merak edilmiyor.,

Her son yeni bir başlangıç diye fragman gelir ama hayatlar ve senaryo hiç öyle değil benim bildiğim yağmurdan sonra güneş doğar ama bu dizede hiç olmayacak bu

anlaşılan ciddi ciddi hanımlar bıraktı bu diziyi izlemeyi haklısınız ama foksun unutma benisini geçtiler:))
neyse soneride o arabadan tek parça halinde çıkardılar yaa hayel güçlerine hayran kaldım ben yinede

selam ben siteye yeni katıldım bende cok seviyorum öyle bi gecer zamankiyi izlediğim tek dizi ama sitede takılmayı sectim nedense ama konulara giriyorum kimse benimle tanısmak istemiyo

ay şu berrine öyle gıcık oluyorum ki
inşallah ahmet öyle bir kazık atarda görür gününü,aytenle ahmetin yakınlaşması an meselesi

yuh ya sonere bakan doktor kadında 10 kilo makyaj var takma kirpiklerle ameliyata girmiş ne saçmalaştı bu dizi yaaa,gerçeklikten uzak bir dizi oldu

ahanda doktor adamda AYLİNE YAZIYORR SONER AYLİN AŞKININ İÇİNE ETTİLER BİDE YENİ AŞK ÇIKARMASINLLARR

Işte bundan dolayı izlenmiyor bu dizi nası becerdide bu kenan böyle işler çeviriyor off saçma işlerrrrr

Işte bundan dolayı izlenmiyor bu dizi nası becerdide bu kenan böyle işler çeviriyor off saçma işlerrrrr

Anam bu cemilenin gizlarida amma balli cikti haaa,aylin masallah kocayi topraga verdi, oynasi hastanede yatiyor , doktorda aş eriyor ayline hahahaha.
Ay baaayyydiiiii artikin heeeee.

Su kemalin gözlerini oyasim geliyor, adam diziye bi geldi, tam geldi yaniiii.

Pööööfff

soner öldü dedim valla, maşallah adama bieşycikler olmadı..
o uçurumdan aşşaaa düş, bişey olmasın..

alinin ilgili baba tavırları ,beni fazlasıyla mütehassıs ediyor..
kuyruk gibi cemilenin peşinde..
kenanın o bilmem ne Adalı dediği kadın, annesi mi acaba?
balıkçıyla üvey kardeş falan mı bu kenan?:44:

berrinin o arkadaşına nooldu öyle, manidar manidar bakıyor ahmete..
yemek yapiim, ütü yapiim tavırları,
yalnız,berrin uyuz oldu kıza..

karolinin yaptığı iş ne kolay öyle kaşe basmacı olarak çalışıyor sanırım,
bütün bi klasörü kaşeledi küt küt

hiç kaçırmadan izlerdim bu diziyi ama artık böööğğğ geldi yaa..bu hafta izlemeyecektim hadi kızların yorumlarına bakayım önce acaba önemli bişey var mı diye ama ne kızlar var eskisi gibi ne de dizide olay.bıraktım seyretmiyom artıkın

kesinlikle katılıyorum :)) aynı şekilde bende izliyordum hiç kaçırmadan ben çok fazla dizi izlemeyen biri olarak çok beğenmiştim ilk zamanlar sadece bu diziyi izliyordum ama baktım çok saçmalamaya başladı bıraktım izlemeyi (adını feriha koydumu izlemeye başladım ) sanırım 10 bölümü aşkın zamandır izlemiyorum belkide daha fazla olmuştur sen bunu dile getirince bende yorum yazmak istedim bence daha fazla izleyici kaybetmeden çeki düzen vermeliler diziye

Ben de sırf bizimkiler bakıyor diye bakıyorum ama artık tat vermiyor
Ahmet Berrin'in arkadaşıyla evlenir bu gidişle,
O yeni gelen kadın da Kenan'ın annesi galiba. Karcı'nın babasıyla hukuku var herhalde. Ondan bu intikam
Nihal'i de acaba öldü mü gösteriyorlar ailesine ve Mete'ye karşı. Kocası saklıyordur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…