Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bende ilk basta aglaya sizlaya izlerdim. ilk bölümlerinde hamileydim birde .
dün baktimda dizi miadini doldurmus. birde berrinli sahneler yok mu kusacam valla.
sen cocugunu umursama isten cikip ahmetin pesine düs, sonra birden bire "anne " oldugunu hatirla , agla sizla ...
bu anasinin bi sürü sorunu varken de böyleydi annesi babasi bosaniyor bu ahmetin pesinde bunlar kapiya atildi evsiz barksiz kaldilar bu yine ahmetin pesinde.
ne ahmetmis ...

bide soner ölseydin bence , belki askiniz efsane olurdu

Höööfff, sıktı artık. İzlemiyorum 3-5 haftadır.

geçen sene ne küfrederdik ne beddualar ederdik Aliiiiiğğğ kaptana, bu sene tık yok valla.

aynı şeyleri düşünmüşüz. benim de tahminlerim bu yönde. aytenin aşık gibi bir hali var. berrinden bakışlarını da kaçırdı sanki farkettinizmi. ama berrinin en yakın kız arkadaşından böyle bi kazık yemesi çok kötü bişey olur ya. bir de kız fettan bişey olsa neyse diycem ama mütevazi kendi halinde bi kız. nasıl olur da berrine bunu yapar.

nihal bence de ölmedi. aradan bi zaman geçecek ve mete bi şekilde onunla karşılacak yasak aşk yaşayacaklar gibi tahmin ediyorum.

hastanede de acayip şeyler olacak bence. bayan doktor sonere yazılacak,erkek dr ise ayline. süleyman çözer artık olayları :))

O kadar sıkıldım ki anlatamam..Bir önce ki sezon salı günlerini iple çekerdim...

Şimdi umrumda bile değil.Zaten TRT 1'de "seksenler"diye dizi başlayacak,salı günü yayınlayacaklarmış ona geçiş yapıcam gibi görünüyor..

O kenan denen herifi niye soktularsa bu diziye anlamış değilim..Sinir bozucu şey...

ben de geçen sene izlerdim. bu sene bıraktım. annem izliyordu o da son bölümde kenanın yaptıklarından sonra kapattı diziyi sinirlenip izlememeye karar verdi. biz de seksenleri izlemeyi düşünüyoruz

geçen sene her salı izlerdim. sezon sonuna doğru işkenceye dönüşmüştü. ama sanki mecburmuş gibi izlemeye devam ediyordum. bu sene de sıktı iyice. pis yedili bile daha iyi geliyor

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, Zonguldaklı şairlerin hayatının anlatıldığı "Kelebeğin Rüyası" adlı film için Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

"Kelebeğin Rüyası" filminde rol alacak diğer oyuncular Mert Fırat, Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan. Filmin çekimlerine şubat ayının sonlarına doğru başlanması bekleniyor.

Hikmet Karci'nin oglunun olumune sebep olan karisi vardi hatirlarsaniz. Cocugun uvey annesi. Gecen sezon gostermislerdi. Sonra Hikmet bu kadini sanirim oldurmustu bu sebepten.
Bu kadin Kenan'in kardesi olabilir. Kenanin annesi Nermin Adali evlat acisi cektigi icin, bu Kenan, Hikmet Karci'dan intikam pesinde.... diye bir tahmin okudum gecenlerde. Benim aklima yatti, Kenan'in davasi bu yuzden olabilir.

Oyle bile olsa Cemile ne alaka? Yani bu Kenan'in Cemile'yle ugrasmasini anlamiyorum. Zaten bu adamin her turlu planinin yolunda gidebilmesini herkes gibi ben de hic anlamiyorum! Yani bu kadar kolay bu isler he? Yani isteyen herkes bir holdingin duzenini altust edip, birinin basini yakabilir isterse! Hic inandirici degil.
Dizide sinir oldugum baska konular da var, sonra ugrayip yazayim bari. :)

Ben anlamadim. Bu Nermin Adali da oglu Kenan da yoktan varolmadi mi? Nerden buluyorlar Cemile'nin hisselerini alacak parayi? Fakir degil miydi bu insanlar?
Bir ceza nasil butun holdingin yarisini satacak kadar cok olabiliyor, orasi da ayri mesele.

aylin hamile kesin..selma da kafayi yemek uzere gorunuyor fragmanda hisselerini cemileye vermek istiyor kenan duyuyor kesin oldurur kadini..artik fragmandan takip ediyorum diziyi

[video=youtube;fQl2u9urAs4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fQl2u9urAs4[/video]

Geçen sene bu dizinin her bölümünü bir değil iki kere izlerdim, bu sene ilk bikaç bölümden sonra bıraktık artık denk gelse de kanal değiştiriyoruz bi dizi bu kadar mı soğutur insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…