Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bu sezonun ilk bölümü müydü ikinci bölümü müydü hatırlamıyorum. kenan yeni gelmişti daha izmirdelerdi selmayla. onun yüzüne gülüp sarıldıktan sonra suratının şeklini değiştirdiğinde anladım ve o an soğudum bu diziden. zaten artık fragmanlara bakmak da yeterli oluyor hatta ona bile tahammülüm kalmadı gibi :) dallas bunun yanında çok daha kaliteli kalıyor

bir de kötü olayları güzelmiş gibi göstermeleri yok muuu
aylinle sonerin evlenmesinde aileden bi tepki bekliyodum açıkçası
dizi işine geleni çok kötü gösteriyor, işine gelmeyeni dalgasına vurarak gülüp geçirtiyor

vay be geçen sene bu topicte sayfalar jet hızıyla ilerlerdi salı akşamları şimdi kimse uğramamış bile millet haklı anam

artık bu diziye şaşırmıyorum. nihalin yaşadığını gizliyorlardır dedim çıktı. aylin de hamile arkadaşlar hadi hayırlı olsun.. tarık doktor da fedakarlık yparmış evlenirmiş aylinle. tam türk filmine döner o vakit.

hakan da babasına git dedi ama yakında babasına yanaşacak.çünkü babasının gücü ona lazım. kızını berrine kaptırmamak için parası olması gerek.çünkü işsiz kaldı.kenanın sırrı da nihayet ortaya çıktı.o da karcı'ymış.ama du bakalım kirli işleri ortaya çıkınca görecem ben onu. silah kaçakçıiığı yaptığını ali kaptan ortaya çıkarır gibi geliyor bana. cemileye gelince yeni avukat ona canyoldaşlığı yapacak gibi.

Ben diziyi 3-4 bölümdür izlemiyorum buradaki yorumlara bakıyorum. Şimdi Cemile neden sattı hisselerini cezayı ödemek için. Kimse sattı Kenan'ın annesine ki tabii Kenan'ın annesi olduğunu bilmiyorlar. Peki diğer hisselerde onlarda olduğuna göre satılmadığına göre o 2 milyonu nereden buldular da Cemile'nin hisselerini aldılar. Tabii kadında para var sanıyorlar da kadında da para yok ki. Hem ne ceza bu böyle yaa itiraz hakkı olmalıydı diye düşünüyorum. Selma madem kocasından şüpheleniyor neden evden telefon ediyor. Çıksa dışarı gitse Cemile'ye konuşsa ve farkettirmeden verse hisseleri dimi. Kenan'ı da istese yönetim kurulundan alabilirdi çalışmanı istemiyorum diyebilirdi. Bu Aylin'de ne var bu kadar Soner hemen aşık olur, doktor görür görmez yıldırım aşkına tutulur tanımadığı bilmediği bir kıza. Çok ahım şahım bir güzelliği de yok hani. Ne yani şimdi doktor onunla evlenecek o çocukta ikisininmiş gibi olacak aynı türk filmi sahneleri. İyi ki izlemiyorum diyorum yanii bu kadar saçmalık olmaz ki. Ben seksenler dizisini izliyorum artık zevkle. Hem eski yılları gösteriyor, hem eğlendirip hem de ders veriyor zamane gençlerine.

eskisi giibi izlenmiyor artık........inş. bu sene bitirirler...

ama aylin ve soner aşkını harcadılarr

evet yaa bende sıkılıyorum izlerken. Babannem izliyor sadece

bende sıkıntıdan izliyorum........en çok şu aylinle doktoru
kadın doktorlada soneri yakınlaştırmaları çok gıcık bişey

ne güzel inanmıştık aylin soner aşkına şu bebek işini inş. duyar yaaaaaa

evet bnde yakıştıramadım en iyisi erkek doktorla kadın doktor birlikte olsun karıstırmasınlar aylinle soneri..:) bu arada bebege nolcak bakalm

tehlikeli dediler işte..ne diye ısrar ediyor şu aylin doğurmak için..

offf.en sevdiğim dizilerden biri.müziklerde harika.zaten nail yurtseverle cem tuncerin yaptığı dizi müzikleri harika.herhalde farah zeynepe yeni dizi teklifi var.bebeği doğurup ölecektir.

Çok güzel bu bölüm....

artık hiç heyecanlanmıyorum bu dizi için ilginçç yani
eskiden ağlamadığım bölüm olmazdı hiç pehh beğenmiyorum artık hatta salı gecesi bu diziyi izlemek yerine gidip kız kardeşim ve arkadaşıyla muhabbete dalıp kahkahalara boğuldum daha çok eğlendim valla
annem çok güzel gel izle diyip durdu ama izlemedim neden çünkü artık konuları saçmaladılar ,aylinin bön bön bakınmalarından metenin deliliklerinden sıkıldım dzide yani
aman cemilede geçen bölüm kurtuldum şu paralardan bilmem ne dedi
sen git paraları harca harca sonra sevin ohh ne ala
berrin varya sana da gıcık oluyorum kızım bi defada o saçını başka şekil yap ya bakımsızzzzz şeyy
hem ohh iyi oldu bebeğini sana vermedi hakim
sen git çocuğunu düşünmeden ahmetin yanına üstelik birde gelsin hakan seni geçen bölümlerde uyarsın bak berrin evine dön hiç mi bebeğini düşünmüyosun diye
sonra umursama bebeğini o gece gelmicem de kocana
sonra da bebeğim bebeğim de ohhh ne ala memleket pöff senaryo değişmeli bence
ben eski güzel vayy be dediğim senaryoyu istiyorum

Son düzenleme:
evet ya dizi yavaşladı eski büyüsü yok ama ben yine de seviyorum ya. ve merakla bekliyorum olacakları.
şu kenanın sonunu en çok merak ediyorum mesela.
bi de ahmet le berrinin arkadaşı arasında bişeyler olacak seziyorum...
metenin diziden çıkacağını düşündüm öyle bi vedalaştılarki sanki bi daha dönmeyecek gibi geldi.
sonere asılan kadın doktorun da gözü zenginlikte. nerimanın kızından farkı yok.eve bakışları,arabayla bıraksın sözüne hiç hayır dememeler falan. insan biraz kendini ağırdan satar.
nerimanla kızının sahnelerinde çok güldüm ya ne dir bunların hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…