Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

dün kanal d yi izlerken reklamlarda bu dizi çıkınca hiç istemediğim halde izlemek zorunda kaldım fragmanı. ne bu böyle konu sanki cemile ve çocuklarının etrafında değil de kenanın etrafında dönüyor. ali kaptanın zaten hiç rolü kalmamış herhalde

bazı diziler uzadıkça sıkıyor hani buda öyle oldu tatlı bi şekilde bırakmadılar tadı kaçdı artık sıkılmaya başladım cazibesi gitti ilk bölümleri çok güzeldi ama

aman bunlarında daa ne vurulmaları bitti ne hastaneleri bitti.
şu dizlerde sonunda ölmücekleri halde 10 kere vurulmalarından gına geldi.
mete vuruluyor bu haftada umarımda ölür

Yani saçmalıyolardı tamamda bu kadarını beklemiyodum neydi o öyle ayakkabı düşürmek ne saçma

ay değil mi yaa ayakkabı sahnesinde koptummm:)) bide arabası bal kabağına dönüşseydi tam olacaktı:))

ayakkabı olayı harbi komik olmuş. sanki espiri katmak için yapılmış. ama sonerin trajik durumuna hiç yakıştıramadım bu espiriyi..o havaya uymadı. o dr kıza da sinir oluyorum. kesin kızın babası sonerle kızını başgöz edecek. soner de çivi çiviyi söker diyerek sevmediği halde onunla evlenecek. nerimanın kızına katlanamamıştı ama bu kıza katlanır. en azından kendi sosyetik camiasından biri :))
nihalin vurulma sahnesi da bi o kadar komikti. kurşunun kaplumbağa hızıyla ilerleyip nihali bulması. ahan da öldü dedim kız gözlerini açtı. çelik yelek giydiğii polisin sözleriyle ortaya çıktı. senaristler güya ters köşe yaptılar. izleyiciyi şaşırtmak için yapılmış bişeydi.

off kenanın pislikleri dökülsün artık yaa...

ya o avukatın yumruğu.. meğer adam boks yapıyomuşşş. ali kaptan ambole oldu !!! orası da komikti.. dram dizisi ama komedi çoktu bu bölümde.

ben bu diziyi seviyorum temposu düşsede sürekli izledğim tek dizi..diğer dizilere ayaküstü bakıyorum ama bu diziyi seviyorum yaa.. dönem dizisi ya ondan.
starda gündüz kuşağında çemberimde gül oyayı tekrar veriyorlar. benim gibi dönem dizisi özellikle de 70li yıllar seviyorsanız bakmanızı tavsiye ederim arkadaşlar...

Yani saçmalıyolardı tamamda bu kadarını beklemiyodum neydi o öyle ayakkabı düşürmek ne saçma

aynen canım o aykkabıyı görünce bastım kahkahayı eşim ne oldu diye geldi yanıma dedim soner pamuk prenses olduhaftayada doktor o ayakkabıyla sonerin kapısına gider şu dizide berrinle ahmete çok sinir oluyorum yaa hakim kızını berrine vermeyince sevindim hatta iyi oldu dedim ahmetin adını duyunca kızını falan unutuyo mıy mıyy şeyyy

Sevdiği adam mı ?

Çocuk mu ?

bir anneyi nasıl ikiye böldüler ?

berrini takdir ettim. annelik bu olsa gerek.

Valla hakanin babalik duygusuna Beriin kurban olsun.
Ahmet bey hasta diye kendi evladini bile unutmustu kadin
Gerci 2 aydir izlemiyorum belki berrinde ilerleme vardir

80 ler başladığından beri hatta daha öncesinden bu diziyi izlemeyi bırakmıştım ama bir zamanlar müptelası olduğum diziyi bazen merak etmiyor da değilim hani. Ama kaçırdığım bir şey yok sanırım olsaydı bu topicte bir hareketlenme filan olurdu izleyenler varsa arada özet yazabilir mi?

ben bu sezon başında sadece 2 bölüm izledim ve kenan yüzünden bıraktım. cemiledir metedir aylindir artık hiç merak etmiyorum da yalnızca merak ettiğim selmaaa :) yeniden kafayı sıyırttırdı kenan orasını biliyorum da ne yaptı sonra selma kurtulmak için nasıl çabalıyor veya çabalıyor mu onu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…