Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

kimse izlemiyor artık galiba diziyi hiç yorum yok diziyi gerçekten öldürdüler yaaa eskiden bu sayfa dolu olurdu

o kadar ajitasyonu herkes kaldırmaz. herkesin kendine göre derdi sıkıntısı var bir de bunlarla mı canını sıksın değil mi? düşünemediler demek ki abarttıklarını.

reytinglere nereden ulaşabiliriz acaba bilen var mı?

ben izliyorum sanırım sadece.. ama gerçek anlamda tek takip ettiğim dizi ya. çok seviyorum.. sonerin gülayı reddetmesini takdir ettim. ama gülay üzülmek istiyor. çok inatçı...carolin aylinin hamileliğini öğrendi acaba ne yapacak şimdi. gitse sonere yumurtlasa ne güzel olurdu.ah kenan efendi ah.son günlerin yakın gibi . tökezlemeye başladın. cemilenin avukat kılığındaa selmayı kaçırma sahnesi de çok iyiydi. ayrıca cemile ali kaptana hala aşık ..yazık ya.bi kere sevenler kulübünden cemile. büklüm büklüm şarkısı da çok güzeldi. bayıldım.. osman cinfikirler peşinde sanki. kızamık hastalığının bulaşıcı olduğunu tvden öğrendi ya bence bi dümen çevirecek. sırf prens rolünü kapmak için yani. son söz olarak gel salı gel diyorum.

Bende izleyenlerdenim hala ama gerçekten saçmalamaya basladılar... Her yerde kenan ve carolin bitiyor her seyı ogrenıyor her sey onların lehine gelişiyor... Mete de ayrılıyormus dızıde Kıbrıs Barıs harekatına gonderecekler ve orda sehit dusecekmıs artık bır sona baglayıp bıtırsınler o zaman ya...

diziye biraz can gelmeye başladı sonunda ali ne yapacak acaba kenanla carolin i öldürsün yatsın paşa paşa hasefe hanım gibi kaynana varmıdır acabaaa

bu bölümde osman çok tatlıydı yaaa sonunda prens oldu birde selmayı nasıl kendine getirdi canım benim hele kenanın arkasından nasıl bağırdı ( yürüüü taş arabasıııı) cemilede çok azimli bir kadın o kadar şey yaşadı dim dik ayakta bravo vallaa :128:

kadın doktorla, erkek doktora çok sinir oluyorum, nerden çıktılar..
bi de berrinin kız arkadaşı tiksinç gelmeye başladı

soner amerikaya mı gidiyor acaba? gider ve 5 sene sonra ki diğer sezon geri döndüğünde aylinle tarık doktoru evlenmiş bide çocukları olmuş görür heralde. size baba diyebilirmiyim olayı olmz heralde çocuk tarıkı babası bilir diye düşünüyorum. ve sonra sonra sır ortaya çıkar...berrin işi bıraktı ya memnun oldum.arkadaşı olacak kızla aynı ortamda nasıl çalışacaktı. ben olsam sinir olurdum.off ne hastalıklı bi aşkın varmış berrin. carolin tam cadı ya..çok heyecanlı olacak kenanı zor günler bekliyor.yaşasın...şu carolin kenan durumunu merak ediyorum çook.
şu metenin sevgilisini de ortadan kaldırsalar iyi olack. çok sıkıcı bi kız ya. hiç de yakışmıyorlar. süleyman ise biharika. yalnız nasıl ediyor da meteyle kıız görüştürebiliyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…